Cum devin copiii bolnăviori... SĂNĂTOȘI?

Cititor Formula AS
Dragi copii, mămici și tătici, sunt Ana-Maria, am 5 ani și jumătate și împreună cu bunica mea am decis sa vă povestim cum am ajuns să fiu o fetiță care se bucură de toate libertățile și tentațiile copilăriei, menți­nându-mă sănătoasă, veselă și echilibrată.

Nu a fost tot timpul așa! Povestea a început cu... necazurile adu­se de intra­rea mea în colectivitatea grădiniței, în parcu­rile pline de gu­noaie și microbi și, de ce nu, de pro­pria-mi plăcere de a face toate lucrurile "interzise”: în­ghe­țată, mâncatul fără spălat pe mâini, refuzul de a con­­suma anumite ali­mente sănătoase. În primul meu an de grădiniță răceam frec­vent, făceam amigdalite pul­tacee, cu temperatură mare, tușeam și năsucul îmi curgea mai mereu. Nu îmi face plăcere să-mi amintesc, dar am fost chiar internată în spital mai multe zile, am făcut perfuzii, iar eu sunt atât de temă­toare de tot ce e legat de doctori! Toți din ju­rul meu erau îngrijorați de canti­ta­tea mare și frecvența cu care luam an­tibiotice, care își făceau din ce în ce mai puțin efectul. Toate aceste lucruri sunt deja istorie, pen­tru că bunicii mei au citit în "Formula AS” o poveste si­milară a unei fe­tițe ca și mine, care și-a rezolvat pro­ble­mele de sănă­tate simplu și blând, și au aflat de existența domnului doctor Rareș Simu. Zis și făcut: telefon la clinică, pro­gramare într-o zi foarte norocoasă și apoi a urmat o vizită extrem de plăcută la d-l dr. Rareș Simu.
D-l doctor este medic alergolog și imu­nolog și este specialist în evaluare iri­doscopică și în homeopatie. Este foarte blând, așa că mi-a dat încredere, iar trata­mentul pe care l-am ur­mat a fost plăcut, chiar distrac­tiv într-un fel. Domnul doc­tor mi-a prescris niște reme­dii homeopate, drajeuri și siropuri (pe unele, mami mi-a citit chiar numele d-lui doctor), iar la consultații fă­ceam tratamente la un dis­po­zitiv cu unde de frec­vență mică. M-am simțit mai pu­ternică în mai puțin de o lună, am devenit mai echilibrată și mai veselă, iar atunci când copiii de la Grădi au făcut gripă, eu am scăpat cu o sim­plă răceală, pentru care am supt bobițe homeopate. Nu au mai fost necesare nici antitermice și nici antibiotice.
Ce minunat este să fii sănătos și să faci tot ce-ți do­rești, fără ca bolile să-ți înfrâneze bucuriile copilă­riei! Am putut să mă tăvălesc prin zăpada de la casa bu­ni­ci­lor, m-am jucat la Mall, am mers la patinoar, la gim­nas­tică, am făcut cam tot ce mi-am dorit și, de mai bine de 8 luni de zile, nu am răcit nici măcar o dată.
Vă mulțumesc d-le doctor Simu și să știți că și mami și bunicii mei vă mulțumesc din suflet pentru ce ați fă­cut pentru sănătatea mea. Ei au povestit despre puterea dumneavoastră vindecătoare tuturor celor care au probleme de sănătate cu copiii.

D-l dr. RAREȘ SIMU poate fi găsit la adresa: Cen­trul de Sănătate și Viață "O&D”, str. Luterană, nr. 3, Sector 1, București, tel. 0736/49.40.97.

Bunica mea (Adriana) poate confirma oricând infor­mațiile pe care vi le-am dat în această scrisoare, la nr. de telefon 0745/09.18.61.