"Ultimele analize confirma lipsa oricaror recidive tumorale"

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare consecventa a revistei pe care o conduceti si pentru care va multumesc!

Si in cazul meu, ca si in cazul a probabil mii de oameni, aceasta revista, prin informatiile legate de terapiile complementare, a contribuit la invingerea unei boli considerate necrutatoare.
In octombrie 2007, am fost diagnosticata cu o tumora maligna de 6/7 cm, situata la nivelul colonului ascendent, mai precis, in zona hepatica a colonului. In noiembrie 2007, am fost operata si apoi am efectuat sase luni chimioterapie. Iata cum, in cateva cuvinte, se poate rezuma o mare suferinta, care iti marcheaza toata viata. Nu are rost sa detaliez aceasta suferinta pentru ca, asa cum se spune, cine a trecut prin astfel de situatie intelege, iar cine nu nici nu trebuie sa afle. Dupa operatie, am folosit timp de un an diverse produse naturale, dar, din raspunsurile date de specialistii "Energy Plus" in revista "Formula AS", am inteles ca tratamentele complementare nu trebuie facute la intamplare, ci sub indrumarea specialistilor. In consecinta, am solicitat, si din iunie 2009 urmez tratamentele naturale recomandate la "Energy Plus". Dupa doi ani si jumatate si la patru ani de la interventia chirurgicala, consider ca rezultatele ma indreptatesc sa scriu aceasta scrisoare de recunostinta si indemn la speranta si credinta. Ultimele analize medicale efectuate de mine confirma lipsa oricarei recidive tumorale, ceea ce se vede in starea mea de sanatate fizica si psihica. In acesti ani, am inteles ca rezultatele pentru care la rubrica "Cititorii multumesc pentru vindecari" apar atatea scrisori adresate Centrului "Energy Plus" sunt obtinute datorita calitatii produselor folosite, dar si urmaririi si analizei in detaliu a starii pacientului. Si in cazul meu, in elaborarea tratamentului, s-au luat in permanenta in considerare tipul tumorii, orice problema de sanatate cat de mica care a aparut (ex.: insomnie, depresie), dar si rezultatele analizelor medicale, in special a celor specifice bolii. O felicit pe d-na Costea Ana, pentru ca a infiintat si conduce cu multa seriozitate si devotament Centrul de Consultanta "Energy Plus", un loc in care oamenii bolnavi isi pot recapata sanatatea, speranta si increderea.
Multumesc bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, lui Iisus Hristos si Sfantului Nectarie, de la Manastirea "Radu Voda", la care merg saptamanal, pentru a multumi si a ma ruga pentru sanatatea mea si a tuturor oamenilor care m-au ajutat.
ALEXANDRINA R. - Bucuresti