"Domnul doctor Simu mi-a oferit sanatate cu gust bun"

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare fidela a publicatiilor dvs.

Va sunt recunoscatoare pentru ca am gasit aici foarte multe tratamente care mi-au fost de mare ajutor. Oamenii au posibilitatea sa afle de la dvs. despre existenta si utilitatea remediilor naturiste si, mai ales, faptul ca acestea dau rezultate foarte bune. Este bine daca la debutul uni boli, odata cu primele manifestari dureroase, incercam intai si-ntai un produs natural: un ceai, o infuzie etc. Eu m-am jucat cu sanatatea mea. Inca din tinerete m-au chinuit durerile articulare, am luat medicamente dupa ureche, si am ajuns intr-o situatie delicata: cu o hepatita cronica, gastrita si sindrom de colon iritabil. Despre reumatismul poliarticular, nu mai vorbesc. Aveam dureri de nu ma puteam odihni nopti intregi. Am fost la mai multe cabinete, am tratat toate bolile mele, dar imbunatatirile se simteau doar cand luam pastilele. Am citit in repetate randuri in paginile "Formulei AS" despre remediile si tratamentele domnului doctor Simu Rares. Am fost la dumnealui la cabinet pentru consultatie si am primit remedii homeopate, naturiste si terapie la aparat. Acestea m-au ajutat foarte mult. Au trecut doua luni de cand am inceput tratamentul si m-au lasat durerile de oase, de stomac, ficatul s-a refacut, nu mai sunt probleme la colon. Remediile homeopate pe care le-am primit sunt ieftine, foarte bune la gust si sunt usor de administrat. Nu am avut nici un fel de disconfort. Va spun asta, pentru ca este foarte important faptul ca le-am luat cu placere si bucurie. De obicei, medicamentele ne induc o stare de neplacere si gust rau. Cu acestea, este altceva. Sunt fericita si simt nevoia sa imi strig bucuria...
Va multumesc, domnule doctor Simu Rares, sa aveti sanatate si tot ce va doriti! Doamna Sanziana Pop, va doresc mult succes in continuare cu aceasta publicatie... fara pereche.
Cu stima,
LUCICA PATRASCU (50 ani) - Ploiesti

(Domnul doctor Simu Rares poate fi gasit la Centrul de Sanatate si Viata O&D din Bucuresti, str. Luterana nr. 3, tel. 0766/29.84.58)