Superfemei

Cititor Formula AS
In aceasta lume plina de atatea tentatii, idei preconcepute, crize sufletesti si financiare, romancele au uitat sa fie femei.

Au uitat de darul cel mai de pret de la Dumnezeu, acela de a fi mama. Ele doresc sa fie avocate, contabile, femei de afaceri, manechine, orice, numai mame nu, femei independente, numai sotii sau mame nu. Visam sa schimbam lumea, cand de fapt lumea nu se poate schimba decat prin actul sublim de a da nastere, de a darui.
Cand eram mica, citeam multe povesti si imi doream sa fiu o amazoana, asemenea unui print calare, infasurat cu sabia dreptatii si salvand lumea. O fiica de Stefan cel Mare, o fiica a lui Mihai Viteazu, asta imi doream. Mi-am dat seama ca tot ceea ce mi-am dorit se intalneste intr-un singur cuvant: in cuvantul MAMA. Cine oare este mai viteaz decat o mama care isi apara puii? Cine oare poate schimba lumea mai mult decat o mama care are cinci feciori frumosi ca brazii, din coame de Carpati, crescuti cu credinta in Dumnezeu, cu binele si dreptatea in suflet? Care amazoana stie sa tina sabia in mana mai bine decat o mama? Care Stefan cel Mare stie sa construiasca biserici mai frumoase decat inima unei mame, unde se inalta rugaciuni pentru copiii ei? Dar cine pe lumea asta ar putea sa plece capul in umilinta suprema doar pentru binele pruncului? Vreti sa fiti superfemei? Sa semanati cu zanele din povesti? Nu e prea greu. A fi super-femeie inseamna a fi doar mama. Restul sunt doar povesti.
COSMINA - o mama