"D-l dr. Rares Simu m-a scapat de diabet"

Cititor Formula AS
Ma numesc Alexandru Spiridon, am 52 de ani, si sunt din Ploiesti. Va multumesc dvs., tuturor celor din redactia "Formulei AS", dar si domnului doctor Simu Rares, pentru ca impreuna ati facut dintr-un diabetic cu multiple complicatii un om normal, sanatos.

Despre domnul doctor Simu Rares am citit in numeroase publicatii, dar aici, in paginile "Formulei AS", mi-ati oferit ocazia sa aflu si opiniile pacientilor care s-au tratat la dumnealui. Asa am capatat incredere, lucru pentru care va multumesc inca o data.
In urma cu 7 ani, am fost diagnosticat cu diabet tip 2, boala descoperind-o in urma efectuarii unor analize medicale, dupa raceli frecvente, care debutau in mod ciudat, uneori inexplicabil pentru mine. In plus, oboseam foarte tare. Pe langa aceasta, aveam probleme cu ficatul, avand o hepatita tip B, dureri mari de articulatii, imunitate scazuta. Glicemia mea era atunci 420. Totodata devenisem obez (119 kg la inaltimea de 168). Medicamentele pe care le-am primit de la specialistul endocrinolog nu le mai enumar, le luam cu pumnul, dar nu ma simteam mai bine, dimpotriva! Parca toate o luasera la vale. M-am programat la cabinetul domnului doctor Simu Rares, si dupa 4 luni de tratament cu produse naturiste si homeopate, cu un regim de viata adecvat, am renuntat la fumat, am adus glicemia la 90-100. Hepatita B este restanta in organism, iar eu am devenit un barbat energic, plin de vitalitate. Domnul doctor mi-a spus ca sunt sanse mari ca sa imi mentin aceasta stare foarte buna mult timp. A fost mai greu la inceput... cu dezvatul, in special cu lasatul de fumat, dar am avut o dorinta puternica de a ma insanatosi si, iata, rezultatele se vad.
Va multumesc si va felicit, doamna director Sanziana Pop, pentru aceasta revista de exceptie, dar si pentru sora ei mai mica, Asul Verde.
Cu stima si pretuire,
ALEXANDRU SPIRIDON - Ploiesti, e-mail: alexandruspiridon@yahoo.com

(Domnul doctor Rares Simu poate fi gasit la Centrul de Sanatate si Viata O&D - Bucuresti, sector 1, str. Luterana 3, tel. 0766/29.84.58, 0736/49.40.97