PUTEREA RUGACIUNII

Cititor Formula AS
Un mare pazitor al cumpenelor vietii: Sfantul Nectarie

Locuiesc in Canada de aproximativ 22 de ani, dar nu am pierdut legatura cu tara din care am plecat. Printre alte publicatii, am primit in permanenta revista "Formula AS", o revista de mare tinuta, in care am gasit sfaturi si indrumari spirituale, relatari legate de miracole ce s-au infaptuit datorita credintei, a rugaciunilor, a sfintelor moaste, care se gasesc in multe biserici din Romania.
Astfel am aflat si despre puterea de vindecare a Sfantului Nectarie, de care mi-am dorit sa ma apropii si eu. Am reusit sa obtin cartea cu acatistul Sfantului Nectarie si o sticluta cu mir de la biserica "Radu Voda" din Bucuresti, pe care o pastrez cu sfintenie si la care apelez pentru ajutor, in momente de grea cumpana. Si el nu intarzie sa vina. Sfantul Nectarie ne-a ajutat totdeauna cand am fost in momente grele. Fiica mea era sa moara la nasterea fetitei, dar am mers la spital si am uns-o cu mir, s-a rugat si ea cu ardoare sfantului Nectarie - si ajutorul Lui nu a intarziat. Si ea, si fetita, au depasit faza critica - cu ajutorul acestui mare si minunat sfant.
In urma cu cateva luni, a fost randul meu sa fiu incercata. Chemata la spitalul din orasul unde locuiesc, ca sa mi se ia probe de piele pentru biopsie - s-a dovedit ca sunt suspecta de cancer de piele. M-am rugat cu disperare Sfantului Nectarie pentru ajutor, si El mi-a auzit din nou glasul si nu m-a lasat. Rezultatul ultimelor analize a fost "negativ". Am inteles ca Sfantul Nectarie nu lasa pe nimeni fara ajutorul Lui.
Va multumesc pentru aceasta revista, pe care va straduiti sa o realizati in folosul nostru, al celor ce o citim, ajutandu-ne, uneori, sa biruim cumpene mari ale vietii.
De departe, cu dragoste,
L. L.

"Toti cei aflati in necazuri apelati la mila lui Dumnezeu"

Buna ziua! Ma numesc Cristina, am 30 de ani si incep prin a va spune ca sunt recunoscatoare divinitatii pentru ca existati. "Formula AS" este singura revista serioasa care a mai ramas pe piata romaneasca. Datorita articolelor publicate de dvs., am invatat cum sa ma rog Bunului Dumnezeu, pentru a primi ajutor. Si am primit mereu, citind acatistele indicate de cititorii revistei. V-am descoperit in urma cu 10 ani, si, de atunci, va citesc saptamanal. Primul acatist pe care l-am citit a fost Acatistul Maicii Domnului Grabnica Ajutatoare, pe care nici nu apucasem sa-l termin si rugamintea mea s-a indeplinit. Am descoperit apoi alte acatiste care, citindu-le, imi aduceau liniste si imi implineau rugaciunile. In urma cu vreo trei ani, mi se facuse o rana urata la picior, care se infectase si pe care am incercat sa o tratez acasa, dar mai rau i-am facut. Dupa o luna de improvizatii, am decis sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie si a doua zi am avut taria de a merge la doctor, care mi-a prescris niste unguente, iar rana mea s-a vindecat intr-o saptamana. Ramas fara serviciu, sotul meu tot cu ajutorul Sfantului Nectarie si-a gasit un nou loc de munca. Multumesc bunului Dumnezeu pentru tot si ii sfatuiesc pe toti cei aflati in necazuri sa apeleze la mila Lui.
CRISTINA