"Tratamentul homeopatic al d-lui dr. RARES SIMU a invins hepatita cu virus C de care sufeream"

Cititor Formula AS
Stimata redactie, va scriu aceste randuri pentru a-i multumi d-lui dr. Rares Simu (despre care am aflat din paginile revistei "Formula AS"), care m-a salvat de hepatita cu virus C.

Cand eram insarcinata cu primul copil, am aflat ca am virusul hepatitei C. Medicul ginecolog m-a asigurat ca riscul de transmitere a virusului de la mama la copil este foarte mic. Dupa nasterea primului copil (prin cezariana), medicul pediatru mi-a spus ca nu are rost sa fac investigatii cu privire la posibila transmitere a bolii. La un an si zece luni distanta, am nascut si cel de-al doilea copil, tot prin cezariana. La cateva luni dupa aceea, m-am decis sa fac analizele specifice pentru mine si copii. Mie mi s-a reconfirmat prezenta afectiunii, la cel mic testul a fost negativ, dar - din nefericire - la copilul cel mare, testul a iesit pozitiv. M-am interesat ce tratamente se fac impotriva virusului C la adulti si m-am hotarat sa urmez tratamentul cu Interferon. Insa in privinta copilului am fost tare speriata, nu stiam ce sa fac, deoarece medicul specialist in boli infectioase mi-a spus ca cei mici nu pot face tratament cu Interferon. Dat fiind ca dosarul meu pentru tratamentul cu Interferon avea sa-si mai astepte randul cateva luni bune pana la aprobare, am decis sa urmez un tratament homeopat, recomandat de d-l dr. Rares Simu. Un motiv in plus sa optez pentru acest tip de terapie a fost faptul ca d-l dr. Simu ma vindecase de o rinita alergica foarte suparatoare, acum cativa ani. Asadar, am pornit tratamentul cand aveam o viremie de 653.000 UI, ajungand pana la 43 UI in aproape un an, cand mi-a venit randul la tratamentul cu Interferon... Homeopatia dadea rezultate vizibile (dupa analizele de laborator), dar dorinta mea era sa fiu din nou sanatoasa cat mai rapid (nu ma puteam impaca cu gandul ca mai am acel virus in corp!). Asa ca am continuat in paralel cele doua tratamente, iar la finalul administrarii Interferonului, aveam 171.702 UI!, ceea ce, in mod evident, nu dovedea o scadere a viremiei! Vazand ca tratamentul cu Interferon nu are nici un efect, am luat decizia sa urmez in continuare doar tratamentul homeopat, care a dus in timp la atingerea valorii nedetectabile a virusului. Si in cazul copilului meu, am optat pentru homeopatie. Tratamentul urmat de el a fost de mai lunga durata, dar cu rezultate notabile, in prezent, viremia fiind de numai 37.858 UI. Chiar si medicul specialist in boli infectioase pediatrice a recunoscut ca rezultatul este neasteptat de bun si ca nu se mai justifica un alt tratament, in aceste conditii.
Ii multumesc din inima mea de mama d-lui dr. Rares Simu pentru profesionalism, pentru incurajarea permanenta cu care m-a sustinut si pentru tratamentul sau homeopatic, care a invins hepatita cu virus C de care sufeream. Din pacate, mai am de dus o batalie cu o boala autoimuna (hipotiroidism), dar sunt convinsa ca alaturi de d-l dr. Simu o voi castiga, prin aceeasi perseverenta!
ALINA CRETU - Bucuresti, tel. 0723/13.99.60

D-l dr. Rares Simu poate fi contactat la Cabinetul "Apimedica" din Bucuresti, str. C.A. Rosetti nr. 31, tel. 021/317.37.91, 021/317.38.96.