"Cu ajutorul autovaccinului realizat de dr. Rares Simu m-am vindecat de hepatita B"

Cititor Formula AS
In vara anului 2008, am avut unele stari neobisnuite de oboseala. Fiindca ma aflam la Berlin, am fost la un control intr-o clinica germana si mi s-a pus diag nos ticul hepatita cu virus B.

Ulterior, am facut analize detaliate si in Romania, pentru antigen HBs, dovedindu-se ca aveam o hepatita virala B in stadiu cronic, nede pis tata (dupa spusele medicului), de 1-2 ani. La acel moment, incarcatura virala relevata de analizele de laborator a fost de 13.900 unitati/ml. Singurul tratament recomandat in aceste cazuri este cel cu Interferon, dar in timpul investigatiilor medicale am aflat de la bolnavii care luau Interferon ca are numeroase efecte adverse, cu care nu as fi dorit sa ma con frunt. Cautand o alternativa mai putin periculoasa, l-am contactat pe d-l dr. Rares Simu, care din start mi-a propus un autovaccin care poate sa vindece aceasta afectiune. In urma primei etape de tratament, de sase luni, in noiembrie 2009, incar ca tura virala a ajuns la 704 unitati/ml. Dupa o scurta pauza, am continuat alte sase luni, pana in mai 2010. In ianuarie 2011, la o noua analiza - de aceasta data pentru antigen cantitativ HBs - mi-a fost detectat virusul hepatitic B cu 52,91 S/CO (orice valoare mai mare de 1 insemnand ca virusul este activ). Am urmat o a treia etapa de tratament cu auto vaccin, in urma careia rezultatul viremiei a fost "nedetectabil", la acest mo ment fiind considerat complet vindecat.
Desi la inceput am fost neincrezator in rezultatul acestei terapii, acum pot sa spun cu bucurie ca numai cu ajutorul autovaccinului realizat de dr. Rares Simu m-am vindecat de hepatita B. Pentru conformitate, va pun la dispozitie copii ale anali zelor medicale efectuate pe parcursul tratamentului.
Prin intermediul dvs., vreau sa-i multumesc inca o data d-lui dr Rares Simu, pentru rezultatele obtinute! Felicit intreaga redactie pentru calitatea articolelor pu bli cate, pentru continutul lor interesant si - nu in ultimul rand - extrem de practic! Ma bucur sa constat ca mai exista inca romani de mare valoare morala si profe sionala, carora le pasa de cei din jurul lor!
D-l dr. Rares Simu poate fi contactat la Cabinetul "Apimedica" din Bucuresti, str. C.A. Rosetti nr. 31, tel. 021/317.37.91, 021/317.38.96.

ROBERT RADU - Bucuresti, tel. 0756/24.16.03