Trei dintr-o lovitura! Cum am scapat de varice, acnee si reumatism

Cititor Formula AS
Stimata doamna Sanziana Pop, dragi redactori ai revistei mele de suflet, doresc sa va multumesc din inima pentru sfaturile de sanatate pe care le dati saptamana de saptamana in paginile medicale!

De-a lungul timpului (sunt circa 14 ani de cand va citesc!), nu am avut nevoie sa le aplic, dar varsta, stresul si mediul poluat in care traim cu totii m-au afectat si pe mine... Pe scurt, din cauza serviciului, unde stau aproape toata ziua in picioare (lucrez intr-un laborator), am avut mari probleme, mi-au aparut varice urate si mai ales dureroase, care se invineteau si se ingrosau semanand, cateodata, cu niste serpi. Si desi toata viata mea am urat pantalonii, considerand ca este o moda prea dura, luata de la barbati, de cand sunt bolnava, sunt constransa sa-i port si eu, pentru a-mi ascunde dezastrul de pe picioare. Dar sa nu credeti ca am stat cu mainile incrucisate. Incercand sa evit operatia de varice, de care ma tem, am recurs la fel de fel de creme recomandate de farmacisti, am aplicat lotiuni si am baut o tona de ceaiuri medicinale, dar in zadar. Dar n-aduce ziua ce-aduce clipa. Intr-o zi, citind revista mea preferata, "Formula AS", am vazut ca intr-un articol se vorbea despre niste creme preparate cu extract de insecte, laudate pentru efectul lor. Desi in materie de unguente eram deja Stan Patitul, m-am decis sa incerc. O incercare pe care nu puneam mare pret, dar care s-a transformat in succes. Numita VARIOTONE, crema respectiva m-a scapat de suferinta care ma chinuia de ani de zile! Am aplicat-o constiincios, seara de seara, conform prospectului, iar dupa circa doua saptamani, varicele au inceput sa se retraga, vanataile au disparut, iar la serviciu nu mai oboseam la fel de usor ca inainte.
Incurajata de rezultate, am cumparat de la firma Newtone si crema KERATO-LIZ, pentru fiica mea, in varsta de 16 ani, care avea mari probleme cu acneea, din cauza careia facuse o depresie si nu mai iesea din casa. La un moment dat, tenul ii devenise atat de "stricat", cu pete rosii, gauri si umflaturi cu puroi, incat nici la liceu nu mai voia sa se duca. In cer case toate remediile posibile pentru acnee, si-a schimbat complet si dieta, dar degeaba... Si in cazul ei, rezultatele au fost peste asteptari, numai ca tratamentul cere rabdare. Oricum, fata ei arata mult mai bine ca inainte, petele rosii si bubele au disparut, iar tonusul ei este la cote maxime!
Dar n-am terminat povestea. Mama mea, care a implinit de curand 76 de ani, citind carticica de prezen tare a produselor NEWTONE, m-a rugat sa-i iau si ei ceva pentru durerile de sale si umeri, care o chinuiau de mult timp. Am studiat cu atentie pros pec tele si i-am cumparat produsul SPONDI-LIZ. Inca din prima saptamana a scapat de dureri si a inceput sa faca treaba prin casa (ceea ce inainte ii era impo sibil!), iar acum se simte ca la 20 de ani. Merge in parc cu vecinele de varsta ei, face piata si coboara in pivnita, fara sa se mai poticneasca la fiecare treapta. Trei dintr-o lovitura! Trei produse pe baza de insecte si trei vindecari. (Faptul ca produsele Newtone sunt facute din extracte de insecte m-a determinat sa am o ezitare la inceput. Nu e asa de simplu sa-ti imaginezi ca alifia pe care o intinzi pe picioare e facuta din fluturi sau libelule. Intre timp, am aflat ca lucrurile stau cu totul altfel: extractele sunt preparate din larve de insecte, cultivate in laborator.) Impresionata de solidaritatea cititorilor revistei "Formula AS", care nu ezita sa-si recomande unii altora metode de sanatate prin care s-au vindecat, vreau sa intru si eu in acest lant al bunatatii si armoniei, recomandandu-le sa foloseasca cu incredere cremele Newtone. Va mul tu mesc ca exis tati, ca ne dati speranta, bucurie si solutii pentru o viata sana toasa!

ELENA ALECU - B-dul Ghica Tei nr. 36, sector 2, Bucuresti

Produsele NEWTONE se gasesc in farmaciile SensiBlu, Dona si altele, dar se pot cumpara si de la sediul firmei din str. Toamnei nr. 100, sector 2, Bucuresti, tel. 021/211.99.12.