"Rezultatul tomografiei din decembrie 2009 a fost de-a dreptul surprinzator: remisia tuturor adenopatiilor"

Cititor Formula AS
Stimata doamna Sanziana Pop,

Sunt o cititoare fidela a revistei pe care o conduceti si doresc sa va aduc multumirile familiei mele, deoarece prin intermediul "Formulei AS" am aflat de existenta Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" din Bucuresti, care ne-a fost de mare ajutor, intr-un moment de grea cumpana pentru sanatatea sotului meu.
In luna mai a anului 2009, sotul meu a fost diagnosticat cu limfom malign non-Hodgkin stadiul III B. Ecografiile si tomografia computerizata aratau existenta unei splenomegalii medii si a multiplelor adenopatii cervicale, axilare si inghinale. Din luna iunie 2009, pana in luna ianuarie 2010, a urmat toate sedintele de chimioterapie prescrise de medicul oncolog, dar si tratamentul cu produse naturale recomandat la "Energy Plus". Produsele naturale i-au asigurat protectia hepatica, cardiaca, imunitara si i-au dat forta necesara sa reziste si sa se simta bine pe tot parcursul chimioterapiei, aspect deosebit de important, deoarece sotul meu sufera si de hepatita cronica cu virus C. Rezultatul tomografiei din decembrie 2009 a fost de-a dreptul surprinzator: remisia tuturor adenopatiilor. In prezent, sotul meu urmeaza tratamentul cu produse naturale pentru prevenirea unei recidive a bolii si pentru hepatita cronica.
Aduc pe aceasta cale multe multumiri revistei "Formula AS", precum si colectivului Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" din Bucuresti (tel/fax: 021/316.43.92, 0733/35.40.00, www.anticancer.ro) pentru competenta si seriozitatea cu care trateaza pacientii.
GEORGETA C. - Bucuresti