"Kerato-Liz mi-a redat bucuria de a trai!"

Cititor Formula AS
Stimata doamna Sanziana Pop, draga redactie,

De catava vreme, ma numar printre fericitii cititori care gasesc in paginile acestei reviste de suflet nu numai articole minunate, ci si solutii pentru problemele lor trupesti si sufletesti. In urma cu un an, dupa o raceala zdravana si pe fondul unor probleme foarte stresante, mi-au aparut pe pometi cateva pete putin mai inchise la culoare. Initial, nu le-am dat atentie, credeam ca sunt de la soare - ma intorsesem de la mare de cateva zile... Apoi, au inceput sa se ingroase si sa devina crapacioase. Aratam ca un monstru, fondul de ten si machiajul nu le mai puteau ascunde!... Mi-am luat restul de concediu de odihna, plus un concediu medical (lucrez intr-o companie multinationala si ma intalnesc cu diversi oameni de afaceri, carora le vand pachete de servicii financiare), deoarece nu mai puteam sa-mi desfasor activitatea... Am consultat imediat un medic dermatolog si am fost diagnosticata cu keratoza actinica, pentru care am urmat tratamente indelungate, dar fara rezultate multumitoare. Mai mult, mi-a spus ca daca aceste pete se extindeau, exista posibilitatea sa se transforme in cancer de piele! Norocul mi-a scos in cale pagina medicala a "Formulei AS, unde am citit despre Kerato-Liz, produs de NEWTONE Laboratories. L-am comandat, si imediat am inceput sa-l folosesc, conform prospectului. Dupa cateva zile, petele si-au mai pierdut din rugozitate, apoi s-au retras, putin cate putin. In circa o luna, marea mea spaima a disparut - nu mai era nici urma de pata pe tenul meu! Cu toate acestea, am continuat sa aplic crema, pana am terminat tubul.
Citind cu atentie prospectul, am vazut ca poate fi folosit si pentru crustele de psoriazis. I-am recomandat crema verisoarei mele, care sufera de peste 5 ani de aceasta boala necrutatoare. La circa doua saptamani, m-a sunat sa-mi spuna ca toate crustele au fost pur si simplu "topite" si eliminate, pielea ei fiind acum neteda si catifelata!
Iata, asadar, doua motive de bucurie, pentru care as dori sa va multumesc personal! Asilor, tineti-o tot asa!
Cu speranta ca aceste informatii vor ajunge si la cititorii care nu au apucat sa citeasca articolul, precizez ca produsele NEWTONE pot fi comandate la sediul din str. Toamnei nr. 100, sector 2, Bucuresti, tel. 021/211.99.12 sau la telefonul gratuit 0800.008.017. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.newtone-company.com.
Cu stima si drag,
ANA-MARIA IOJA - Cluj-Napoca