Expozitie de fotografii

Redactia
"Formula AS" la Sibiu

Dubla expozitie de fotografie de la Sibiu, asezata sub semnul aniversarii a 20 de ani de la intemeierea revistei "Formula AS", are doi actori principali: parintele PANTELIMON SUSNEA de la Manastirea Oasa si colegul nostru, IULIAN IGNAT.
Calugar si preot inzestrat deopotriva cu har duhovnicesc si cu talent de exceptie, absolvent al Facultatii de Arte Plastice din Timisoara, dupa ce si-a dovedit maiestria ca pictor iconar, parintele Pantelimon isi dezvaluie in expozitia de la Sibiu, si marele sau talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumusete nepamanteana.
Nume foarte prezent in revista "Formula AS", Iulian Ignat si-a depus, si el, marca pasiunii si a talentului sau fotografic, in expozitii notate la maximum.
Colegi de generatie tanara (ambii au in jur de 35 de ani), cei doi artisti vor celebra la Sibiu o tema comuna: OASA, manastirea din Muntii Sureanu, de care revista "Formula AS" este profund legata spiritual, sufleteste si - prin prezenta expozitie, si cultural.
Multumim cu recunostinta Muzeului Astra din Sibiu, pentru colaborarea la acest eveniment artistic marcant, care deschide manifestarile aniversare ale revistei "Formula AS". Asteptam cu emotie si cu drag intalnirea noastra cu publicul sibian si cu cititorii revistei, norocosi sa traiasca intr-una din cele mai vechi si frumoase asezari ale Transilvaniei.
Va asteptam joi, 6 octombrie, la orele 18, in CASA HERMES din Piata Mica, nr. 11.