"Cu ajutorul unui terapeut de exceptie, DAN IOAN ANGHEL, m-am vindecat de ovare polichistice"

Cititor Formula AS
Stimata redactie,

Ma numesc Lucia, sunt casatorita si am 30 de ani. In urma cu putin timp, am fost martora, dar si obiectul unei vindecari miraculoase, care s-a infaptuit prin harul si extraordinarele cunostinte ale d-lui bioterapeut Dan Ioan Anghel, despre care s-a scris in "Formula AS". La randul meu, am citit multe articole si am vizualizat materiale video, accesibile pe Internet, despre acest terapeut, despre puterea sa vindecatoare. Sufeream de cativa ani de zile de sindromul ovarelor polichistice, cu dureri continue, in plus ultimul rezultat al testului Papanicolau imi iesise tip III, adica deloc bine. Aceasta depreciere a starii mele de sanatate m-a ingrozit, m-a facut sa constientizez posibilitatea unui sfarsit apropiat, dar a fost si impulsul de care aveam nevoie pentru a ma indrepta de urgenta spre medicina alternativa, singura speranta care mi-a mai ramas. Am fost sceptica, la inceput. Totusi, mi-am zis sa incerc, impulsionata si de faptul ca rezultatele d-lui Anghel se probau prin analize medicale, efectuate dupa fiecare serie de sedinte, la cererea domniei sale, care urmau sa evidentieze eventualele modificari la nivelul aspectului sau functionarii organelor afectate. Asadar, nu putea fi vorba de un sarlatan, de un fals "tamaduitor paranormal". Nu aveam nimic de pierdut, mai ales ca ma adresasem, in prealabil, unui numar considerabil de practicanti ai medicinei alopate, care nu mi-au putut rezolva problemele.
Am inceput tratamentul. Intr-adevar, dupa numai cateva sedinte, simteam fluxul energetic cum se deplaseaza din talpi pana in crestet. Eram entuziasmata si contrariata, in acelasi timp, ca astfel de fenomene, care nu se vad cu ochiul liber, pot fi traite atat de intens. Ma simteam plina de pace, impacare si in deplina armonie cu universul intreg. Eram parca mai aproape de Dumnezeu, de ceea ce inseamna dragoste, speranta, caldura, desavarsire spirituala. Nu m-am inselat. Minunea s-a intamplat si pentru mine, ca de altfel pentru majoritatea pacientilor d-lui Dan Ioan Anghel. M-am vindecat miraculos. Chisturile s-au topit, durerea a disparut. Rezultatul noii analize Papanicolau, pe care am efectuat-o, a iesit perfect, tip I, adica asa cum nu mai avusesem niciodata de cand mi-am inceput sirul de vizite, cel putin anuale, in cabinetul ginecologic. Eu avusesem mereu, cu exceptia acelei incadrari clasa a III-a, premergatoare tratamentului bioenergetic, un Papanicolau II, sustinut de un proces inflamator, ca de altfel majoritatea femeilor. Demersul meu catre dumneavoastra se datoreaza dorintei de a face cunoscute oamenilor in suferinta extraordinarele calitati si capacitati ale d-lui Dan Ioan Anghel, pe care il recomand cu toata increderea, si de a-i sfatui sa nu-si piarda speranta! Dumnezeu nu ne-a abandonat pe pamant, prada durerilor si suferintelor, ci a pus o farama din Duhul Sau in cativa oameni alesi si placuti Lui, care devin ingeri iluminati si fac minuni ce intrec legile mintii si ale firii, pentru cei care, cu credinta in puterea divina, le cer ajutorul. Pentru a sustine veridicitatea celor spuse, va atasez rezultatele analizelor inainte si dupa tratamentul bioenergetic.
Va multumesc, pentru ca imi luati in considerare mesajul, care ar putea fi de folos celor aflati in suferinta! Ii multumesc si d-lui Dan Ioan Anghel, pentru ceea ce este si pentru darul sau nepretuit!
LUCIA M. - Bucuresti, 18 iulie 2011
(Bioterapeut Dan Ioan Anghel - tel. 0722/76.14.43)