"Apelati cu incredere la tincturile lui Remus Albut"

Cititor Formula AS
Numele meu este Alina Virlan, locuiesc in Bucuresti si doresc ca prin intermediul acestei scrisori sa multumesc revistei "Formula AS" pentru ajutorul nepretuit pe care il da cititorilor ei, prin paginile de sanatate.

In urma cu 4 ani, am beneficiat si eu din plin de el, descoperind, intr-o scrisoare, tincturile domnului fitoterapeut Remus Albut. Eram foarte bolnava. Suferisem doua operatii de hernie de disc, si datorita anesteziilor, antibioticelor si antiinflamatoarelor ficatul si stomacul meu se imbolnavisera. Ma durea in capul pieptului, chiar si atunci cand beam o gura de apa, nu mai puteam sa mananc nimic de durere. Aveam o stare generala proasta, ma durea capul foarte tare, nu mai stiam ce sa fac. Medicamentele alopate nu aveau nici un efect. Am sunat la d-l Albut, ca la o ultima sansa. Mi-a recomandat tinctura de ghintura, impreuna cu ceai hepato-biliar. Nu exagerez cu nimic cand spun ca in momentul in care am luat cateva guri din aceste licori mi-au luat suferinta cu mana. Nu mi-a venit sa cred ca o simpla tinctura poate sa faca asa minuni. Simtindu-ma din zi in zi mai bine, am capatat foarte mare incredere si am urmat tratamentul cu sfintenie. Finalul? Azi, eu nu mai am nevoie de medicamente. Vazand rezultatele, am recomandat tinctura si unor apropiati, cu acelasi efect pozitiv. Astfel, colega mea de birou care avea o dischinezie biliara si facea crize de chema salvarea, desi a fost reticenta la inceput in privinta tratamentelor naturiste, odata, dupa ce a facut o criza foarte urata la serviciu (vomitand din 10 in 10 minute), a luat la insistentele mele tinctura de ghintura. Imediat durerile au disparut, s-a oprit din vomitat, iar acum este bine si bucuroasa ca si-a gasit leacul.
Va scriu acestea pentru ca stiu ca multi oameni aflati in suferinta au nevoie de ajutor, iar tincturile d-lui fitoterapeut Albut sunt adevarate balsamuri tamaduitoare. Le recomand cu toata increderea, cu precizarea ca tratamentul trebuie sa fie urmat intocmai. Asa cum eu l-am descoperit pe d-l Albut citind revista dvs., sper ca si alti cititori sa isi gaseasca sanatatea, contactandu-l la tel.: 0745/30.59.15, 0745/56.26.53, 0766/79.94.41.
In final, va doresc atat dvs., cat si cititorilor revistei, multa sanatate, credinta si mult optimism. Doamne ajuta!

VIRLAN ALINA - str. Zboina Neagra nr. 12, bl. SO, sc. 1, ap. 43, sector 5, Bucuresti