PETRE DUMITRU - "Aparatul "Energostar" "obliga" organismul sa functioneze la parametri normali"

Florentin Popa
Sanatate cu vibratii si energii

- Succesele terapeutice inregistrate in clinica Mick-Med, cu aparatul de reechilibrare energetica, v-au facut celebru. Cu toate acestea, de cativa ani, nu s-a mai auzit nimic de dvs. Unde ati "disparut" si de ce?

- Ultimii doi ani i-am dedicat unor proiecte incepute mai de demult, pentru imbunatatirea performantelor aparaturii pe care o folosim in terapie. Studiind sistemele energetice neconventionale, destinate tratarii afectiunilor umane, mi-am dat seama ca le putem imbunatati, folosind unele descoperiri tehnice de ultima ora. Bazandu-ne pe rezultatele celor mai noi studii in domeniul tratamentelor energetice, impreuna cu o echipa pluridisciplinara de specialisti, am reusit sa realizam un aparat absolut nou. Pe baza documentatiei tehnice si a studiilor preclinice, am primit si o finantare europeana pentru realizarea acestui nou aparat! Practic, in acest moment, suntem in stadiul de finalizare a unui nou brevet de inventie pentru Energostar 2, un aparat modern, mai performant decat primul, cu un alt design, cu o alta instalatie de emisie energetica, util pentru o gama mai larga de afectiuni.

- Ce noutati aduce in terapie "Energostar 2"?

- La acest nou proiect am lucrat cu fizicianul Gheorghe Vladescu si cu un tanar invatacel de-al dansului, studentul Silviu Alexandroaie. De asemenea, de mare ajutor in descifrarea "codurilor" organismului ne-a fost profesorul de chimie Mircea Popescu - cadru universitar, unul dintre cei mai buni specialisti in aplicarea teoriei culorii. Cu ajutorul lor, am reusit sa cream un soft care functioneaza strict in parametrii alesi pentru anumite boli sau grupe de boli. Timp de doi ani, nu am facut altceva decat sa studiez - impreuna cu aceasta echipa de oameni foarte valorosi - valorile tensiunii, intensitatii, frecventelor, vibratiilor, culorilor si timpul de tratament pentru fiecare boala in parte. Astfel, am reusit sa stabilim separat, pentru fiecare afectiune, valorile acestor parametri si am realizat softuri specifice, pe care aparatul nostru, prin diferite modulatii energetice, vibratorii sau cromoterapice, le aplica diferentiat, in functie de afectiunea si particularitatile pacientului. Am dorit inca de la inceput sa facem din "Energostar 2" un aparat profesionist, care sa poata fi utilizat si in clinicile de recuperare.

- Cum functioneaza terapia prin vibratii? Aceasta este o noutate in medicina complementara!

- Nicola Tesla, unul din cei mai mari inventatori ai lumii, a realizat, inca din 1905, ca prin vibratii se pot transmite la distanta unde sonore sau imagini, se pot disloca reliefuri, se pot provoca cutremure, se pot distruge microbi. Unii cercetatori contemporani afirma chiar ca universul este energie pura, ca nimic nu este de fapt solid. Mai mult, ei cred ca si obiectele sunt alcatuite din particule macroscopice vibrante, care numai datorita vitezei lor par a fi solide, iar vederea noastra limitata nu ne lasa sa vedem miscarea sau vibratia acestor particule. Cert este ca orice materie, inclusiv organele umane, au o rata naturala de vibratie, numita "rezonanta". Iar daca o parte a corpului incepe sa vibreze in afara rezonantei si armoniei intregului organism, apare boala si suferinta. Terapia vibrationala are la baza principii stiintifice, care atesta ca toata materia vibreaza catre o frecventa precisa si ca, utilizand o vibratie rezonanta, echilibrul materiei poate fi restaurat. Rezonanta functioneaza pe principiul ca placerea atrage placere. Diferitele noastre parti fizice, emotionale, mentale si spirituale rezoneaza cu frecvente de vibratii variate. Terapia energetica face ca energia blocata sa se miste sau sa vibreze din nou, in timp ce o energie suprastimulata este moderata, linistita. Apoi, sistemul gaseste usor echilibrul intre cele doua, prin capacitatea sa de miscare continua, prin toata gama de posibilitati.
Pornind de la ideea ca orice organ intern are o vibratie proprie, care-i influenteaza functionarea, ne-am dat seama ca putem, cu ajutorul unui tratament prin vibratii, sa corectam dezechilibrele organismului uman! Calculand anumite componente ale vibratiilor, am facut un tabel cu valorile normale de vibratie ale diferitor organe interne, in stare deplina de sanatate. Apoi, am inclus in softurile de terapie aceste valori, aparatul "Energostar 2" fiind capabil sa emita vibratii specifice, care aduc organele interne la starea normala de functionare, ceea ce ajuta la redobandirea sanatatii, mai ales in cazul bolilor cronice. Am si reusit, de altfel, sa tratam cu succes o gama larga de afectiuni cronice, unele considerate chiar incurabile in medicina alopata.
Nu am reusit sa experimentam anumite boli care pot fi studiate doar in clinici de specialitate - SIDA, cancerul de diferite forme, o parte a bolilor cardiace. Insa astmul bronsic, nevralgia de trigemen, arterita, reumatismul sub diferite forme, formatiunile chistice, scleroza multipla, afectiunile endocrine, bolile digestive, guta, boala Parkinson sau psoriazisul au raspuns excelent la tratamentul cu "Energostar 2".

- Cum se produc dezechilibrele energetice din corpul uman?

- Am sa va explic! Functiile fiziologice, hormonale si activitatea structurilor celulare din corpul fizic sunt reglate si coordonate de o serie de sisteme energetice subtile, cu o ierarhie bine definita. Iar afectiunile apar si din cauza dezechilibrelor acestor straturi energetice profunde - care nu pot fi localizate cu exactitate, si nici nu pot fi masurate, chiar daca se stie foarte bine ca exista si au un rol extrem de important in buna functionare a organismului. Sistemele energetice subtile sunt puternic afectate de emotiile si de echilibrul nostru spiritual, de alimentatie, de factorii de mediu, de radiatiile telurice, de radiatiile emise de aparatura electrocasnica, de telefoanele mobile, de cablurile de inalta tensiune, de calculatoare, de antenele radio si TV. Aceste energii subtile influenteaza matricele celulare de crestere - atat in sens pozitiv, cat si in sens negativ. Or, aici intervine aparatul "Energostar 2", care regleaza, in primul rand, metabolismul bolnavului, prin reechilibrarea energetica generala. Practic, organismul este "obligat" sa functioneze la parametri normali. Concomitent, organul bolnav incepe sa isi revina, cu ajutorul terapiei vibrationale. Un lucru e sigur: numai reechilibrand energetic organismul, se poate reface si partea fizica!

- Cat dureaza un tratament complet?

- Tratamentul se efectueaza in serii de 12-15 sedinte, iar o sedinta dureaza 40-60 de minute. In cazul bolilor cronice grave (scleroza multipla, astm bronsic cronic etc.), tratamentul necesita serii mai lungi, de pana la 60 de sedinte, pe o durata de 2-3 ani. In aceste cazuri, chiar daca bolnavul se simte bine, tratamentul trebuie continuat pana la vindecare.

- Energoterapia se poate face in paralel cu tratamentul alopat?

- In mod cert, terapiile nu se exclud. Un bolnav astmatic, un cardiac sau un diabetic, pana se vindeca, are nevoie de medicatie de sustinere. Dupa 8-10 sedinte de terapie, fiecare bolnav trebuie sa-si refaca analizele specifice afectiunii de care sufera, astfel incat medicul curant sa-i reduca sau sa-i stopeze medicatia - in functie de rezultatele obtinute.

- In ce afectiuni nu da rezultate aparatul dvs.?

- Nu aplicam tratamentul energetic in tromboze (tocmai din cauza efectului vasodilatator), in cancere (pentru ca nu am putut studia efectele tratamentului energetic independent de terapia oncologica), in diabetul insulinodependent, in bolile cardiace grave, in bolile dermatologice contagioase sau dupa accidente care nu au fost investigate medical.

- Eficacitatea vechilor dvs. aparate este cunoscuta publicului. De ce nu dati acest nou aparat si la bazele sportive sau in statiunile balneo-climaterice, pentru a beneficia cat mai multa lume de el?

- Am avut cateva incercari in domeniul sportului, dar nu am gasit sustinere la acel moment. Chiar am realizat aparate speciale pentru sportivii de performanta, carora li se mareste considerabil capacitatea de efort. Mai nou, colaboram cu Institutul National de Cercetari Sportive si impreuna cu specialistii lor vom concluziona cercetarile pe aparat, in domeniul sportului de performanta.
Cat priveste aplicarea tratamentului cu "Energostar 2" in statiunile balneare, avand in vedere ca se pot trata mai multi pacienti in acelasi timp, asteptam oferte din partea celor interesati. "Energostar 1" a fost primul aparat de reechilibrare energetica a organismului uman omologat de catre Ministerul Sanatatii in Romania, deci avem garantia seriozitatii.
Pentru cititorii dvs. din tara, mentionez ca aparatul "Energostar 2" se gaseste deja in unele centre de sanatate din Cluj, Iasi, Braila, Curtea de Arges, Pitesti, Deva si Oradea, cu care noi colaboram de mult timp.

- Cat costa un tratament complet si care este pretul unui aparat?

- Tratamentul trebuie efectuat in serii, cu pauze pentru consolidarea rezultatelor, pentru a avea eficienta de lunga durata. O serie de terapie cu 12-15 sedinte costa, cu tot cu consultatia medicala, 300 de lei.
Aparatul individualizat (realizat in functie de afectiunea si particularitatile bolnavului) costa 1500 euro si are garantie zece ani. Aparatul profesionist la care lucram, destinat unei gamei complete de afectiuni, va avea pretul de circa 9000 euro, tot cu garantie pe termen lung.

DECLARATII DE LA PACIENTI

"Sufeream de circa cinci ani de psoriazis, aveam cruste inestetice intinse pe coate, genunchi si ambele coapse. Am fost vazuta de multi medici de specialitate, am incercat cam toate tratamentele medicale existente pe piata (la recomandarea specialistilor, nu de capul meu!), dar nu am avut decat rezultate partiale, de scurta durata. Am aflat despre tratamentul cu aparatul Energostar de la o prietena, care se trata de scleroza multipla, de peste zece ani, si boala nu mai avansase. Am facut o serie de energoterapie cu noul aparat si cred ca am scapat definitiv de psoriazis. In plus, nu mai am nici dureri reumatice si mi-am recapatat forta si pofta de viata pe care le aveam inainte de boala."
CAMELIA BADEA (32 ani) - Bucuresti, tel 0729/14.59.76

"Sufeream de cativa ani de o spondiloza cervicala, care ma chinuia cu dureri pe care nu le mai puteam suporta. M-am tratat cu diverse formule alopate, recomandate de mai multi medici, dar se pare ca spondiloza mea nu reactiona la tratamentul alopat. Stiam de cabinetul MICK-MED de multa vreme, din paginile revistei Formula AS, asa ca m-am hotarat sa-i cer d-lui Petre ajutorul. Dupa numai o saptamana, timp in care am facut zilnic sedinte de terapie cu ajutorul aparatului Energostar, durerile m-au lasat sa ma odihnesc, si eu, o noapte intreaga. Apoi, am urmat cura completa, numai pentru consolidarea rezultatelor obtinute. In paralel, mi-am tratat si mama, de astmul bronsic pe care-l avea de ani de zile! Incantata de rezultatele tratamentului complementar cu aparatul Energostar, am decis sa infiintez un centru de recuperare in orasul unde locuiesc."
MARIANA CARSTEA (48 ani) - Pitesti, tel 0723/37.02.42

"Aveam o discopatie lombara, cu crize care ma intepeneau de mijloc, pur si simplu, dar si tulburari de circulatie sanguina periferica - de cand ma stiu, am mainile si picioarele reci. Am mers la doctori, am facut tratamente, dar degeaba! Ultima data, medicul ortoped mi-a spus ca s-ar putea sa am nevoie de operatie, dar nici nu voiam sa ma gandesc la asa chin! Auzind de tratamentul d-lui Petre Dumitru de la o vecina care se tratase de reumatism, m-am decis sa discut cu dansul, sa vad daca aparatul lui m-ar putea face bine si pe mine. Nu mi-a garantat nimic, tinand cont de vechimea bolii, dar am vrut sa incerc aceasta varianta de tratament, si bine am facut! Acum, la peste 4 luni de la tratament, nu am cuvinte sa-i multumesc pentru rezultatele obtinute. Ma misc in voie si nu mai am dureri, pot sa-mi fac si eu treburile gospodaresti! In plus, sotul meu era propus pentru operatie de noduli tiroidieni. Urmand cura in paralel cu mine, nodulii s-au diminuat considerabil si sper sa scape si el de interventia chirurgicala. Starea generala, in ambele cazuri, este incomparabila cu ceea ce a fost inainte de aparatul Energostar!"
VIOLETA SANDU (50 ani) - Bucuresti, tel 0752/17.22.38 sau 0728/29.33.60

D-l PETRE DUMITRU poate fi contactat la Casa VICTOR - str. Emanoil Porumbaru nr. 44, sector 1, Bucuresti, tel. 0722/50.33.05, 0771/60.09.53, web-site: www.mick-med.ro, e-mail: mick_med_ro@yahoo.com