"Conform testului Fibroscan, gradul de fibrozare a ficatului a scazut cu 1,5 puncte intr-un interval de 6 luni"

Cititor Formula AS
Stimata doamna Sanziana Pop,

Citesc cu regularitate revista "Formula AS", in care apreciez in mod deosebit efortul pe care il depuneti pentru sustinerea ideii de unitate nationala, pentru apararea spiritualitatii romanesti si pentru promovarea medicinii naturiste. In baza ultimei parti a frazei de mai sus, imi permit sa va prezint cazul meu.
In octombrie 2007, am fost diagnosticat cu ciroza hepatica nonvirala decompensata portal si parenchimatos, hipersplenism hematologic, ulcer duodenal cronic acutizat tip salami, hipertensiune arteriala gradul 1-2, cu valori controlate. In urma tratamentului alopat prescris, situatia s-a imbunatatit vizibil, decompensarea si ulcerul duodenal fiind eliminate, hipertensiunea si hipersplenismul hematologic diminuate, realizandu-se un echilibru metabolic functional relativ, o stare fizica buna, mai putin durerile la picioare, ce au fost doar usor ameliorate, valorile transaminazelor au scazut. In luna iunie 2009, incitat de o inrautatire a starii de sanatate, pe fondul unei infectii ramase fara o localizare precisa, dar si de opiniile exprimate in revista pe care o conduceti, m-am hotarat sa ma adresez pentru o consultatie Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" din Bucuresti, str. Mircea Vulcanescu nr. 92, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00, www.energy-plus.ro. Fara sa renunt la tratamentul alopat, datorita tratamentului naturopat indicat, actualizat lunar, am constatat o progresiva si substantiala imbunatatire a starii mele de sanatate. Analizele au aratat continuu o ameliorare a indicatorilor relevanti, durerile membrelor inferioare au disparut, capacitatea de efort fizic si intelectual a crescut, insomniile au disparut, increderea in medici si in mine a crescut.
Conform testului Fibroscan, gradul de fibrozare a ficatului a scazut cu 1,5 puncte intr-un interval de aproximativ 6 luni (august 2009-martie 2010). Aceasta evolutie pozitiva a fost evidentiata si prin testarea EIS, efectuata in luna aprilie 2010, in Centrul de Consultanta Naturopata "Energy Plus". In prezent ma simt foarte bine, atat fizic cat si psihic. Recomand, in consecinta, celor aflati in situatia mea, sa apeleze si sa aiba incredere si in tratamentul naturopat. Personal, sunt hotarat sa urmez in continuare tratamentul si sfaturile medicilor Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus", in competenta carora cred pe deplin.
Multumesc revistei "Formula AS" pentru indemnul catre medicina naturista si colectivului Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" condus de d-na Ana Costea, pentru profesionalismul, pasiunea si daruirea pe care le aplica asupra celor suferinzi.
Cu stima,
M. R. - Bucuresti