Slabiti eficient cu produse naturale romanesti

Ilie Tudor
* De obicei, supraponderalii fac apel la medicamente straine, scumpe, fabricate sintetic si cu efecte secundare mentionate chiar in prospect. Fara sa beneficieze de aceeasi reclama, creatorii romani de medicamente din plante au o oferta de exceptie: curata, eficienta si la pret accesibil pentru orice buzunar. Solidara, ca intotdeauna, cu productia autohtona de preparate fito-terapeutice, "Formula AS" va propune un indrumar al celor mai eficiente remedii de slabit, luate strict din farmacia naturii *

PLANTAVOREL - Piatra Neamt

Marele Hipocrat, parintele medicinii, ne-a transmis peste veacuri un avertisment: "Omule, esti primul tau medic! Esti ceea ce mananci!". Pentru multi dintre noi, surplusul de greutate nu este doar o problema strict estetica, ci o problema serioasa de sanatate. Obezitatea, definita ca o crestere a greutatii corporale cu 15-20% peste cea ideala, a cunoscut una din cele mai spectaculoase evolutii, la fel ca si evolutia civilizatiei moderne. Cauzele principale ale surplusului de greutate si ale obezitatii sunt: dieta neechilibrata, bogata in carbohidrati (dulciuri si grasimi); sistarea brusca a unui efort fizic intensiv; disfunctii hormonale; factori genetici; tulburari metabolice si de nutritie. O statistica OMS situeaza Romania pe locul III in privinta obezitatii la copii!
Suntem la inceputul perioadei de concediu, cand fiecare dintre noi isi doreste o vacanta la mare sau la munte, iar aspectul fizic va deveni foarte important. De aceea, specialistii de la PLANTAVOREL vin in intampinarea celor care doresc sa slabeasca fara efecte negative. Continuatori ai traditiei vestitelor Laboratoare Vorel, infiintate in 1825, ei au elaborat o serie de suplimente alimentare cu efect detoxifiant, depurativ si metabolic, care ajuta organismul sa metabolizeze carbohidratii, avand ca efect reducerea greutatii corporale si imbunatatirea generala a functiilor organismului. Cercetarea plantelor medicinale si aromatice care se regasesc in compozitia suplimentelor alimentare elaborate a avut la baza principiul: "plantele medicinale, desi au efectul de a slabi, sunt in acelasi timp si tonice pentru organism".
Specialistii Laboratoarelor PLANTAVOREL va propun un program de slabit eficient, utilizand urmatoarele suplimente alimentare: Antitox, Topinambur Forte, Normoponderol V si Diett. Pentru a fi pe deplin eficient, acest program trebuie urmat si ajutat de increderea in sine, de respectul si corectitudinea fata de organismul uman, si nu in ultimul rand de consecventa in demersul propus, prin schimbarea stilului de viata. Programul de slabit PLANTAVOREL, spre deosebire de alte scheme de slabit, va va ajuta sa reechilibrati organismul, toate functiile si mecanismele intime prin dezintoxicarea organismului, ajutate si de reajustarea conduitei alimentare. Produsele naturale sunt bine tolerate de organism, fara efecte secundare, au o actiune care se instaleaza in timp, dar este durabila.
* Antitox (supliment alimentar) contine: papadie, pir, urzica vie, brusture, trei-frati-patati si ulei volatil de pin. Antitox a fost creat prin dozarea stiintifica a principiilor active din extractele vegetale obtinute prin metode originale, imbinate cu pulberi din plante medicinale si are o actiune terapeutica complexa, de eliminare a deseurilor, a substantelor toxice si a radicalilor liberi din organism, concomitent cu reechilibrarea lui. Stimuleaza digestia, peristaltismul intestinal si metabolismul grasimilor, contribuie la reducerea nivelului de colesterol si are actiune antialergica.
* Topinambur Forte (supliment alimentar) este realizat din topinambur si schinduf. Produsul aduce in organism un aport optim de fibre dietetice bogate in inulina si fructooligozaharuri, aceste substante avand un rol important in reglarea metabolismului glucidic si lipidic, cu efect in controlul greutatii corporale. Faciliteaza procesele digestive, permitand echilibrarea florei intestinale (Bifidus essensis) si ajuta la mentinerea sanatatii colonului. Asigura fortificarea organismului prin actiunea hepatoprotectoare si de stimulare a sistemului imunitar. Ajuta la mentinerea sanatatii inimii si la absorbtia microelementelor Ca, Mg, Fe, Zn, Cu si P, contribuind la sanatatea oaselor, reducand riscul de formare si depunere a sarurilor in organism.
* Normoponderol V (supliment alimentar) contine: crusin, traista-ciobanului, papadie, mesteacan, cicoare si ulei volatil din fenicul. Acest produs original este util in reducerea greutatii corporale printr-o ampla actiune depurativa, care trebuie insa asociata cu un regim alimentar echilibrat. Studiile si cercetarile pentru obtinerea produsului au fost facute in colaborare cu renumitul om de stiinta Acad. prof. dr. farm. Ovidiu Bojor. Fitocomplexul din produs are efect depurativ prin coroborarea actiunilor laxativa, diuretica, coleretic-colagoga, diaforetica si carminativa. Desi nu este un medicament propriu-zis pentru obezitate, produsul poate asigura scaderea considerabila si stabila a greutatii corporale. Prin sinergismul actiunii substantelor active din compozitie, se obtine un efect global depurativ, concomitent cu instalarea unei stari de confort fiziologic.
* Diett (supliment alimentar) este realizat din extracte standardizate de radacina de cicoare, prune, radacina de papadie si suc de struguri albi, amestecate apoi cu pulberi din seminte de chimen, drojdie de bere si fibre vegetale alimentare. Complexul de principii active din Diett, constituit din poliuronide, flavonozide, principii amare, acizi organici, microelemente, enzime si fibre vegetale, confera produsului o actiune depurativa complexa, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism, concomitent cu accelerarea procesului de metabolizare a lipidelor. Fibrele vegetale din compozitie exercita o importanta inhibitie a poftei de mancare, constanta si de lunga durata. Prezenta pectinelor si a fibrelor vegetale alimentare ajuta la scaderea concentratiei de colesterol circulant, determinand scaderea incidentei bolilor coronariene. Produsul ajuta la scaderea si controlul greutatii corporale, inducand satietatea si scaderea apetitului. Favorizeaza reechilibrarea metabolismului si o crestere a nivelului energetic al organismului, ajuta la mentinerea unui colon sanatos. Produsul Diett a obtinut medalia de argint la Salonul Brussel EUREKA '99.
Programul de slabit este indicat in cure de 3-4 saptamani, cu pauze de 2-3 luni intre ele. Este de preferat sa se faca patru cure pe an, pentru efecte durabile.
"Programul de slabit PLANTAVOREL" pentru o cura cuprinde: * Antitox - 4 flacoane (1-2 tablete de trei ori pe zi, intre mese); * Topinambur Forte - 4 flacoane (cate doua tablete de trei ori pe zi, inaintea meselor principale); * Normoponderol V - 2 flacoane (cate trei tablete in doza unica, seara - pentru persoane supraponderale cu greutatea sub 70 kg si cate patru tablete pentru persoane supraponderale cu greutatea peste 70 kg); * Diett - 3 flacoane (3-6 linguri pe zi, inaintea meselor principale).
Programul de slabit elaborat de PLANTAVOREL nu este recomandat a fi utilizat in perioada sarcinii si lactatiei. Se va utiliza cu prudenta in cazul asocierii cu produse hipoglicemiante, anticoagulante, al caror efect poate sa-l potenteze.

FLORENTIN POPA

Suplimentele alimentare din "Programul de slabit PLANTAVOREL" se pot procura din magazinele cu produse naturale sau direct de la producator: Plantavorel - Piatra Neamt, str. Cuza Voda nr. 46, cod postal 610019; fax 0233/21.03.08, tel. 0233/21.04.32, 0233/23.73.51, 0233/21.07.32.
Produsele se pot comanda si pe site-ul companiei, la www.plantavorel.ro sau prin e-mail: pl@plantavorel.ro


HERBAGETICA - Brasov

* Aloe Ferox - este, fara doar si poate, cel mai eficient remediu pentru slabitul rapid. Or, la inceputul sezonului cald, eliminarea intr-un timp scurt a kilogramelor este cu adevarat o prioritate, pe fondul necesitatii de a arata bine pentru tinutele de vara. Iar in acest domeniu, al slabitului rapid, efectele capsulelor cu suc concentrat de Aloe ferox trebuie sa recunoastem ca sunt uluitoare. Multe dintre persoanele care au folosit acest remediu si pe care am avut sansa sa le observ au reusit sa slabeasca 4-7 kilograme (!) in doar doua saptamani. Si aceasta fara modificari prea mari de dieta si fara sa le fie afectat echilibrul organic, ca in cazul medicamentelor de sinteza. Cum este posibila aceasta performanta? Prin punerea in miscare, cu o eficienta de neegalat, a tuturor mecanismelor naturale de eliminare a toxinelor din organism. Mai exact, aceasta specie de Aloe deblocheaza fara gres tranzitul intestinal, elimina surplusul de apa din tesuturi si anihileaza radicalii liberi din sange, regland astfel si metabolismul. Adaugati apoi faptul ca Aloe ferox inhiba apetitul alimentar, datorita substantelor rasinoase pe care le contine, care diminueaza nevoia de a manca. Si, nu in ultimul rand, aceasta planta stimuleaza productia de colagen a organismului, colagenul fiind acea componenta din tesuturi care le da elasticitate si rezistenta. In cazul curei rapide de slabire, stimularea productiei de colagen confera un plus de elasticitate si fermitate pielii, impiedicand astfel aparitia aspectului inestetic al corpului, odata ce am pierdut rapid cateva kilograme.
Aloe ferox se administreaza sub forma de capsule cu suc concentrat, cate 3-6 pe zi, doza fiind ajustata in functie de tranzitul intestinal. Daca aveti predispozitie spre constipatie, doza va fi cea maxima, dar va fi redusa prompt daca aveti mai mult de patru-cinci scaune pe zi. De regula, o cura tine 2 saptamani, dupa care se fac 5-7 zile de pauza, iar apoi tratamentul se poate relua. Este un tratament cu rezultate foarte rapide, persoanele care au luat aceste capsule fiind suspectate, fara exagerare, ca au facut liposuctie. Totusi, pentru ca pierderea in greutate sa fie de durata, administrarea acestei plante trebuie completata de alimentatie.
* "Detoxiplant suplu" - este realizat din alge marine brune, foarte bogate in fibre alimentare, iod si oligoelemente, sunt deosebit de eficiente pentru scaderea in greutate. Campioana in acest domeniu este o alga bruna care creste in marile reci, numita Kelp (Fucus vesiculosus). Kelpul este un adevarat fenomen in curele slabire, fiind util nu in slabitul rapid, ca Aloe ferox, ci in cel gradat si cu rezultate foarte stabile, intrucat actioneaza la nivele profunde din organism, cum ar fi cel endocrin. Studii stiintifice facute in Statele Unite, la un spital din New Mexico, au aratat ca administrarea de Kelp duce la cresterea activitatii glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului. Ca atare, organismul va arde pur si simplu mai multe calorii de-a lungul zilei, ceea ce va conduce la scaderi in greutate, chiar fara schimbari semnificative in dieta. Apoi, fibrele alimentare continute de aceasta alga se dilata de peste 4 ori in stomac, ceea ce va crea o senzatie de satietate, chiar si atunci cand ingeram cantitati mai mici de alimente. Ca atare, tinerea regimurilor de slabit este mult mai facila atunci cand sunt administrate, cu putin inainte de a manca, doze medii din aceasta alga. In produsul de slabit "Detoxiplant Suplu", produs de "Herbagetica", Kelpul este combinat cu alte doua alge valoroase: Chlorella si Spirulina. Acestea sunt alge de apa dulce si ne ajuta in timpul regimurilor de slabit sa ne detoxifiem accelerat. Prin cantitatea impresionanta de clorofila pe care o contin, ele sunt un adevarat magnet pentru radicalii liberi si pentru toxinele de tot felul. Nu in ultimul rand, ele sunt foarte bogate in aminoacizi esentiali, substante care in timpul curelor de slabire vor proteja sistemul nervos, sistemul cardiovascular, dar si cel reproducator de eventualele neajunsuri produse de pierderea accelerata a kilogramelor.