Tratamente alternative pentru tumorile cerebrale

Redactia
Tinctura de saschiu, castan, vasc si paducel

* Ca tratament adjuvant: se consuma zilnic mere cu coaja si samburi. De asemenea, se vor consuma zilnic cate 7 samburi de caise, dupa ce au fost sparti si curatati. Acestia contin vitamina B15.
* Se opareste o lingura de lemn-dulce bine maruntita cu 500 ml apa fierbinte si se fierbe apoi timp de 10 minute. Se lasa 30 de minute acoperit. Se strecoara. Se iau cate 50 ml cu 30 de minute inainte de mesele principale. Tratamentul dureaza 30 de zile, apoi se face o pauza de 7 zile si se poate relua. De asemenea, se recomanda preparatele din tuia.
* Cautati ciuperca Ganoderma, care este eficienta la asemenea tumori, in special in fazele incipiente.
* Folositi produsele stupului pentru intarire si consumati numai hrana naturala, fara aditivi si conservanti. Consumati foarte multe sucuri din legume si fructe si faceti un tratament paralel cu saschiu (Vinca minor), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), vasc (Viscum album), paducel (Crataegus monogyra). Din plantele acestea se va face tinctura (din fiecare separat): castan - coaja de pe ramuri tinere, paducel - frunze si flori, vasc si saschiu - planta intreaga. Fiecare se marunteste sau se macina cu masina de tocat. Se pun 50 g planta maruntita la un borcan cu 250 ml alcool alimentar de 70gr.. Se tine timp de 15 zile, agitand des, pentru omogenizare. Se strecoara si apoi tincturile se pot amesteca, in parti egale, cu exceptia tincturii de castan, care trebuie sa fie jumatate cat celelalte. Saschiul s-a folosit cu succes in diferite forme ale cancerului, vascul se foloseste in diferite tratamente la cancer (injectii sau alte forme - atat la noi in tara, cat si in strainatate), castanul salbatic contribuie la curatirea venelor si arterelor, ca si paducelul. Administrare: cate 1 lingurita de tinctura, de trei ori pe zi, diluata cu 100 ml apa, inainte de mesele principale. Suplimentar: Gingko-Biloba (conform indicatiilor producatorului), polen de albine (cate 40 g), timp de 30 zile.
biolog EUGEN GIURGIU - Alba-Iulia

Decoct din cinci cereale

* Pentru a impiedica recidiva unei tumori cerebrale, foarte important este regimul alimentar. Decoct din 5 cereale (porumb boabe, grau, ovaz, secara, mei) netratate chimic. Cate o lingura din fiecare se pune la fiert in 2 l de apa. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa fiarta, astfel incat sa ramana un litru. Cand cerealele au fiert, se strecoara si se beau 2-3 pahare pe zi. Se fac cure de 21 de zile, cu pauze de 9-10 zile, apoi se repeta.
* Suc preparat in casa din sfecla rosie, telina, patrunjel, morcov, un cartof, un mar - toate se rad si se storc prin tifon sau prin centrifuga. Se consuma imediat, cate 250 ml dimineata si seara.
* Consumati cat mai multe seminte de dovleac, floarea-soarelui, susan, arahide, alune de padure, miez de nuca, uleiuri obtinute prin presare la rece (de masline, dovleac, floarea-soarelui, porumb).
* Toate produsele stupului: pastura, polen, propolis, miere de albine poliflora, laptisor de matca, precum si combinatii intre acestea.
* Produse naturale pe baza de Aloe vera, mai ales Aloe Vera gel.
* Se vor consuma cat mai multe fructe si legume netratate termic, sub forma de salate si sucuri de casa. Un rol important au catina, uleiul de catina, coacazul negru, ciresele salbatice, de padure, murele etc.
* Pentru intarirea imunitatii, foarte eficient este programul 3+2+1 (3 Carotenoid complex, 2 Flavonoid Complex, 1 Cruciferous) realizat de firma americana G.N.L.D. pentru regenerare celulara, intarirea imunitatii, reglarea metabolismului, oprirea inmultirii celulelor maligne si dezintoxicarea organismului. Reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei.
* Luati Vitamax (34 elemente), Bio-Seleniu-Zinc, Ican - toate aceste produse conduc la cresterea imunitatii organismului.
* Pentru siguranta si evitarea unei recidive a tumorii cerebrale va recomand cateva cure pe baza de spanz, efectul plantei in aceste afectiuni fiind demonstrat. Evitati sa consumati: carne si preparate din carne, zahar, cafea, alcool, tutun, sucuri din comert, produse cu amelioratori, conserve, margarina, Delikat (Vegeta), produse de cofetarie-patiserie, grasimi, uleiuri ultrarafinate si alte produse bogate in E-uri (sursa radicalilor liberi si bucuria tumorilor si afectiunilor maligne). Va doresc multa sanatate!
dr. ing. BIRCA GEORGEL - Falticeni, jud. Suceava


Asa m-am vindecat

Cum invingeti tumora cerebrala

Sotul meu a invins tumora cerebrala cu un tratament naturist, pe care il prezint:
* Ceai de spanz (din 3 lingurite de radacina de spanz pisata, la 1 1/4 litri de apa) - se bea in prima zi cate o lingurita dimineata, una la pranz si una seara. A doua zi: doua lingurite dimineata, doua la pranz si doua seara. Si tot asa pana se ajunge la 30 de lingurite dimineata, 30 la pranz si 30 seara. In total, i-am facut sotului meu doua doze si jumatate de ceai de spanz (dupa reteta prezentata in "Formula AS").
* Concomitent cu acest ceai, se va tine o cura de cruditati: 1/2 kg sfecla rosie, 1/2 kg telina, 1/2 kg morcovi, 1/2 kg ridichi si 2-3 radacini de hrean se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Se stropesc cu otet de mere, cu putin ulei si se pune putina sare (dupa gust). Se consuma in fiecare zi la felul doi.
* Sotului meu i-am dat in fiecare zi salata de citrice. Se iau 1/2 kg lamai, 1/2 kg portocale, 1/2 kg banane, 1/2 kg grapefruit si se curata de coaja in asa fel incat sa ramana pe fruct jumatate din aceasta. Se taie cubulete, se amesteca cu miere de albine si se consuma cate trei linguri zilnic.
* De asemenea, se consuma zilnic lamaie si catina, care contin multa vitamina C si indeparteaza toxinele.
* Se vor bea zilnic 3 cani de ceai preparat din: coada-calului, rachitan, busuioc, cimbru, putina floare de tei si menta, indulcit cu miere de albine si lamaie. Ceaiul de pelin este si mai bun: ceaiurile amare curata organismul de toxine. Cei care nu pot sa bea ceai de pelin sa-si puna comprese cu ceai de pelin pe cap.
* Se va tine o cura de grau incoltit cu miere de albine.
* Se vor evita zaharul, carnea (in special cea de porc), alcoolul, cafeaua, margarina, otetul de vin. (Zaharul se va inlocui cu miere de albine, iar otetul de vin cu otet de mere si miere de albine.) Se vor consuma cat mai multa ceapa si usturoi crude.
Toate acestea impreuna cu o gandire pozitiva si cu autosugestie ("Am o imunitate perfecta, care ma ajuta sa indepartez toxinele din organism si sa ma vindec" - aceasta fraza se spune de zece ori pe zi, mai ales seara, la culcare), cu rugaciuni catre Maica Domnului si Iisus Hristos pentru vindecare, cu milostenii si citirea Acatistului Maicii Domnului l-au ajutat pe sotul meu sa se vindece.
I.E. - Iasi