"Parca o faptura straina i-a furat sufletul" (F. AS nr. 946)

Cititor Formula AS
(In urma unei emotii puternice, o adolescenta a suferit un soc psihic si a fost diagnosticata cu schizofrenie. Bunica fetei solicita ajutor.)

"Nu faceti nimic fara Dumnezeu"

Daca stiti sa folositi Internetul - si vad ca stiti - cautati sa cititi cat mai mult despre cauzele spirituale ale bolilor. Din aproape in aproape, o sa va lamuriti despre ce este vorba. Rugati-va la Dumnezeu sa va indrume pasii catre un preot care are puterea sa va dezlege, pe cei din familie, dar si pe stramosii familiilor din care faceti parte, de toate pacatele si blestemele, de gandurile necurate, de ura, invidie si, mai ales, de lipsa de iubire. Cititi si cauzele spirituale ale bolilor, descrise de Valeriu Popa si de Lazarev. Daca simtiti ca citirea lor nu va face bine, nu le mai cititi. Indreptati-va spre ceea ce sufletul dvs. va spune ca este bine sa faceti, dar nu faceti nimic fara Dumnezeu.
Va urez multa sanatate si putere de a purta aceasta cruce.
CARINA AVRAM

"Acatiste la Sfantul Ciprian si Sfantul Nectarie"

Medicii inca nu au reusit sa afle cauzele care declanseaza schizofrenia. Acatistele date la Sfantul Ciprian si Sfantul Nectarie sunt binevenite. Moastele Sfantului Nectarie le gasiti la manastirea "Radu Voda" din Bucuresti, undeva pe cheiul Dambovitei. Exista acolo un preot minunat, care va poate ajuta. Luati lucrurile incet, pas cu pas. Probleme de genul acesta vin de undeva de foarte din urma, cine stie cu cate generatii...
CORINA MANUC - Bucuresti

"Duceti-va la spitalul Nifon din Buzau"

Doamna Veronica,
M-a impresionat pana la lacrimi articolul din "Formula AS", intitulat "Parca o faptura straina i-a furat sufletul". Am si eu o nepotica de 12 ani, pe care o iubesc ca pe ochii din cap, si pentru care ma rog in fiecare zi sa-i dea Dumnezeu sanatate. La fel ca dvs., am crescut-o cu dragoste, din prima zi a venirii ei pe lume, si i-am fost alaturi tot timpul si sper sa mai fiu, atat cat va vrea Domnul.
In legatura cu diagnosticul de schizofrenie, am intalnit la medicul de familie o doamna tanara, care suferise de aceeasi boala, si care mi-a spus ca a urmat diverse tratamente pe la numerosi medici, dar care nu au dat rezultat. In cele din urma, tot o bolnava i-a recomandat sa mearga la Spitalul Nifon din Buzau, la d-l dr. Adrian Ionescu.
In urma tratamentului, s-a simtit bine. Acum mai merge o data la cateva luni la control. Tot de la acest spital i se recomanda tratament gratuit, pe care il ia din localitatea unde domiciliaza, pe baza unei scrisori medicale emise de Spitalul Nifon din Buzau. Puteti telefona la acest spital pentru a culege informatii mai multe.
Eu ii doresc nepoatei dvs. multa sanatate si tot binele din lume, iar bunicii multa rabdare, si incredere in Dumnezeu.
CRIHANA MARITA - Galati

"Singurul care poate sa va vindece e d-l doctor Adrian Ionescu de la Spitalul Nifon"

Am fost si eu bolnava de schizofrenie, cu doua tentative de suicid. Acum lucrez, sunt maritata si am un copil. Cel ce mi-a dat dreptul la o noua viata e d-l doctor Adrian Ionescu, de la Spitalul Nifon (langa manastirea Ciolanu) de langa Buzau. Apelati de urgenta la el. E singurul care poate sa va vindece nepoata. Succes!
AURELIA

(Spitalul de Psihiatrie "Nifon", com. Magura, jud. Buzau, tel. 0238/71.00.99, 55.45.45)