TRATAMENTUL BIOENERGETIC TELEPATIC

Florentin Popa
Psiholog DAN IONEL ANGHEL, bioterapeut

"De la emisia telepatica la tratamentul telepatic este un singur pas"

- Desi tratamentul bioenergetic este acceptat in lumea medicala internationala, el este un domeniu greu de inteles, mai ales cand e vorba de emiterea energiei la distante uriase. Cum e posibil asa ceva?

- Daca pana acum cativa ani telepatia putea fi pusa sub semnul indoielii, neavand nici o explicatie stiintifica, cercetarile si experimentele partiale facute recent cu acceleratorul de particule de la Geneva le-au dat fizicienilor cateva raspunsuri la vechi intrebari ale stiintei. Astfel, ei si-au dat seama ca emisia telepatica nu este altceva decat o emisie fotonica: mai multi fotoni gemeni pornesc instantaneu spre un punct anume, cu viteza luminii, apoi se intorc spre sursa emisiei, incarcati cu informatii. Mai simplu spus, este ca atunci cand intri pe internet, cauti ceva pe Google, si aproape instantaneu ti se afiseaza toate informatiile referitoare la subiectul care te intereseaza. Ei bine, in clipa in care terapeutul actioneaza intr-un camp electromagnetic cu un stimul (in cazul nostru, un flux energetic), efectul pe care il percepe primul foton se va rasfrange in lant asupra celorlalti fotoni, astfel fiind transmise atat energia, cat si informatia. Astfel sunt posibile tratamentele la distanta. Cum la fel de bine se explica si aflarea unor informatii militare secrete prin telepatie, cum faceau specialistii sovietici, in timpul Razboiului Rece. Asadar, telepatia poate fi pusa in drepturi, tocmai in baza acestor experimente.
Emisia telepatica se poate face destul de usor, dar conteaza foarte mult valoarea emitentului, cuanta de energie pe care o foloseste in aceasta emisie. Un terapeut cu darul telepatiei nu are nevoie de cunostinte savante; in el se gaseste (probabil inglobata la nastere) o informatie despre aceasta emisie, care se poate imbunatati prin antrenament, de la emisia telepatica la terapia telepatica fiind, in mod normal, un singur pas. Dar acest pas este destul de mare, pentru ca trebuie sa se bazeze pe ani de experienta in bioterapie. Numai pe baza rezultatelor terapeutice, dovedite intotdeauna cu acte medicale, un terapeut isi poate imbunatati cuantele de energie emise si sa treaca la terapia telepatica.

- Cum identificati un individ aflat la mii de kilometri departare? Cum puteti actiona strict asupra "aurei" lui energetice?

- Poate sa para un paradox, dar in clipa in care pacientul ma suna la telefon, eu intru practic in legatura cu campul sau energetic. Orice fiinta vie - fie ea planta, animal sau om - are un camp energetic unic, ca o amprenta... Cand pacientul se afla la distanta, sunt obligat sa ma concentrez, sa-mi restrang emisia telepatica spre el, pentru a nu interfera cu celelalte campuri energetice din jurul lui.
In momentul convorbirii, deschid un camp energetic si vizualizez pacientul - nu ca imagine exterioara, ci ma concentrez pe partea lui interioara, pe aura organelor interne. Cel mai important este sa-i vad zonele afectate si cele predispuse la imbolnavire din cauza organului aflat in suferinta. Si atunci, cand am aceasta imagine de ansamblu asupra pacientului, am si o concluzie de diagnostic bioenergetic si pot sa incep tratamentul. Cazul unei foste paciente a fost prezentat la o emisiune TV. Ea era angajata pe un vapor care se deplasa de-a lungul coastelor estice ale SUA, asa ca se afla fie in mars, fie in stationare in rada portului. Intrebata cum am putut sa-i fac tratament de la distanta, raspunsul ei a fost: "Nu stiu cum, dar ma gasea. Pentru ca intotdeauna, dupa ce inchideam telefonul, la circa 10 secunde, simteam vibratii in tot corpul, exact ca la terapia pe care mi-o facea la cabinet".

"La pacientii optimisti, rezultatele sunt fantastice"

- Aveti o experienta de peste 20 de ani in bioterapie, sunteti recunoscut pe plan international. Care sunt bolile care raspund cel mai bine la tratamentul bioenergetic?

- Practic, orice afectiune poate fi tratata intr-un fel sau altul. Am observat insa ca pacientii care vin cu placere la cabinet si au incredere in tratament se vindeca mai usor - asta insemnand mai putine sedinte de terapie si rezultate remarcabile in stoparea afectiunii de care sufera. In general, rezultatele sunt fantastice la pacientii deschisi, optimisti, inconjurati de rude si prieteni apropiati care ii iubesc si le vor binele cu adevarat. Bunatatea, dragostea, grija fata de cei dragi se manifesta printr-o emisie energetica speciala, care echilibreaza aura bolnavului si ajuta la vindecarea lui. Orice plus de energie in terapie este benefic.

- Tratamentul bioenergetic exclude alte terapii sau tratamentul medicamentos al pacientului?

- Sfera completa de tratament, in opinia mea, cuprinde atat terapiile medicale cat si cele complementare. Sanatatea unui om bolnav se poate reface cu cate un strop de ajutor din fiecare ramura terapeutica. Nu conteaza daca este bioenergia emisa de terapeut, dragostea si increderea rudelor pacientului, fitoterapia, medicina alopata, chiar si chirurgia, atunci cand este nevoie. Chirurgul intervine intr-o situatie in care eu nu mai pot actiona, de exemplu la o tumora destul de mare, iar eu regasesc in faza a doua pacientul fara tumora, dar cu celule canceroase pe care le pot izola. Si atunci este mult mai usor de lucrat.
Nu conteaza ce terapie urmeaza pacientul, atata timp cat se simte bine. Mai mult, este dreptul lui sa-si aleaga medicul si tratamentul. Medicina alopata, oricat de hulita este de unii, are merite incontestabile. Eu am facut pace cu medicii, foarte simplu: folosind analize medicale care-mi atesta rezultatele. Sunt sigur ca daca toti terapeutii, din orice domeniu ar fi ei (bioterapeuti, fitoterapeuti, homeopati, acupuncturisti), ar folosi acte medicale care sa monitorizeze pacientul pe faze de recuperare, acestea ar conferi autoritate demersului lor.

- Bioenergia este o ramura terapeutica in care s-au strecurat foarte multi sarlatani. Cum isi da seama un pacient de valoarea terapeutului?

- Cum isi poate da seama de acest lucru? In primul rand, sarlatanul va spune: "Bine ca ai venit la mine, sunt cel mai bun, te vindec!". Un terapeut adevarat solicita in primul rand un diagnostic pus de un medic, il analizeaza si cere acte medicale noi in timpul tratamentului.

- Cand se observa primele rezultate, in analizele medicale?

- In mod normal, dupa circa 15 sedinte de bioterapie, trebuie sa apara deja o ameliorare a afectiunii - de exemplu, diminuarea unei formatiuni tumorale, disparitia unor simptome suparatoare, modificarea unor parametri in analizele de laborator (in functie de afectiunea pacientului). Daca in prima serie se observa aceste modificari, tratamentul in celelalte serii va merge foarte bine, cu rezultate finale extrem de favorabile. Cert este ca atunci cand ai incredere intr-o terapie, cand ai incredere chiar si intr-un ceai, iti va face bine. Daca nu crezi in terapeut, in metoda lui de tratament, rezultatele se vor vedea mult mai greu. Dupa prima cura de 15 sedinte, urmeaza inca doua cure, fiecare a cate 10 sedinte. Intre aceste serii exista doua pauze a cate doua saptamani. La sase luni de la ultima sedinta de terapie, pacientul trebuie sa vina pentru a i se controla stabilitatea in timp. O terapie buna este cea in care, dupa ce ai ajuns la un rezultat, acesta se mentine in timp.

- Ce boli raspund cel mai bine la tratamentul bioenergetic?

- Orice afectiune poate fi tratata sau ameliorata prin bioterapie. Am avut in tratament copii cu handicap mental, cu IQ de 45-50 - faza de debilitate moderata. Dupa tratamentul bioenergetic, am reusit sa le aduc IQ-ul la 85-87, chiar 90, ceea ce este extraordinar. De asemenea, am rezultate bune in tratarea copiilor cu nanism. La sase luni-un an de la finalizarea tratamentului, s-au constatat cresteri insemnate, de 26 de cm, intr-un an de zile. Foarte bine merg bolile aparatului genital masculin - prostatitele cronice, infectiile urinare, sterilitatea, adenomul de prostata, chiar si cancerul de prostata in stadiu incipient. Merg bine si bolile oculare - cataracta, dezlipire de retina etc. Dintre afectiunile aparatului renal, foarte bine raspund la tratament litiaza renala, chisturile renale si hidronefrozele. Astmul bronsic, emfizemul pulmonar, bronsitele (in special la copii), fibrozele pulmonare, chiar si neoplasmele pulmonare in forma incipienta se pot trata sau ameliora prin bioterapie. Foarte bune rezultate am avut in stenoze mitrale si aortice, angina pectorala si pericardite. Poliartrita reumatoida, artrita, guta, sclerodermiile si diverse colagenoze raspund si ele bine la tratament. De asemenea, rezultate bune am si in psoriazis, eczeme, lupus eritematos, acnee. In diabetul zaharat de tip II se pot observa scaderi semnificative ale glicemiei, ca urmare a refacerii functiei pancreatice. Si bolile tiroidiene se trateaza prin bioterapie - noduli tiroidieni, hiper si hipotiroidii, in special hipotiroidita Hashimoto, unde rezultatele pe care le am la ora actuala, demonstrate prin analize medicale, sunt excelente. Tratamentul este benefic si in ulcere, gastrite, hernii hiatale, hepatite acute si cronice (cu imbunatatirea parametrilor specifici, demonstrata prin analize de laborator), hemangioame hepatice, litiaza biliara, pancreatite, neoplasm de colon si stomac - numai in forme incipiente. Prin bioterapie se poate imbunatati starea pacientilor cu accidente vasculare cerebrale, epilepsie, tetrapareze spastice, boala Parkinson, miastenia gravis, leuconevraxita, paralizii. Afectiunile ginecologice (amenoree, menoragii, metroragii) raspund foarte bine la bioterapie, iar in cazul chisturilor ovariene si al uterului fibromatos, ecografiile demonstreaza diminuarea semnificativa a acestor formatiuni sau chiar disparitia lor! In cateva cazuri de infertilitate, am avut bucuria sa constat ca pacientele au ramas insarcinate la o anumita perioada dupa terminarea terapiei, fara alte tratamente sau fertilizari in vitro. De asemenea, am avut rezultate bune in tratarea unor afectiuni din sfera ORL: sinuzite, paralizii de nerv facial, nevralgii de trigemen, care le dadeau mari dureri pacientilor. O noutate in rezultatele cercetarilor mele din ultimii patru ani este tratarea HPV-ului (Papiloma virus), o afectiune cu risc de cancer de col uterin. Astfel, toate cazurile de HPV cu risc inalt au fost rezolvate 100%. Toate rezultatele tratamentelor mele pot fi demonstrate cu acte medicale.

- Ce afectiuni nu pot fi tratate prin bioterapie?

- In acest moment, nu tratez cancere cu metastaza. Nu pot sa dau sperante desarte unui pacient, daca nu sunt sigur de rezultatele la care pot sa ajung... In general, tumorile maligne se pot trata in primele doua, maximum trei faze - si atunci rezultatul depinde foarte mult de starea generala a pacientului. Dupa aceea, e numai mila lui Iisus Atotvindecatorul!...

D-l psiholog DAN IONEL ANGHEL poate fi contactat la Cabinetul TRIBIO DACIA din str. Witting nr. 18, sector 1, Bucuresti, tel. 0722/76.14.43