"In urma unui tratament telepatic, m-am vindecat de colita ulcero-hemoragica"

Cititor Formula AS
"Am constatat pe propria-mi piele ca suferintele apar brusc, fara semne prevestitoare.

M-am trezit intr-o dimineata cu dureri abdominale foarte puternice, insotite de crampe intestinale. Pe tot parcursul zilei, am avut scaune foarte dese si moi, eram sleit de puteri, nu m-am mai putut duce la serviciu. M-am gandit initial la o toxiinfectie alimentara, la o suferinta trecatoare, dar nu a fost asa. Urmatoarea zi a fost la fel, insa scaunele erau cu foarte mult sange. Am incercat tot felul de antidiareice, dar nu am rezolvat nimic. Pana la urma, durerile m-au dus la medicul de familie, care mi-a prescris Prednison. Am inceput cu o doza de soc de 60 mg, din care am scazut cate 10 mg la fiecare cinci zile. Odata cu reducerea dozei, toate simptomele au reaparut. Astfel am ajuns la un medic specialist gastroenterolog, care mi-a pus diagnosticul de colita ulcero-hemoragica, boala fiind intr-o faza destul de avansata.
Medicul mi-a indicat sa iau azotriopina si cortizon, tratament pe care l-am refuzat, in urma studierii prospectelor celor doua medicamente, intrucat efectele secundare puteau fi devastatoare. Practic, fiecare al doilea rand din prospect prevedea ca efect secundar cancerul.
Disperat, am apelat la ajutorul d-lui bioterapeut Dan Anghel, caruia i se luasera doua interviuri in revista "Formula AS". Sotia mea facuse si ea un tratament la d-l Anghel, acum doi ani, pentru tratarea unui chist ovarian. Deoarece in urma tratamentului alopat aplicat nu obtinuse rezultate semnificative, a urmat un tratament bioenergetic, iar afectiunea i-a fost vindecata - chistul ovarian s-a resorbit complet. Era normal, in fata acestui rezultat, sa am si eu incredere in aceasta terapie, cu atat mai mult cu cat nu scapam de durerile atroce si de sangerare, care ma adusesera intr-o stare vecina cu lesinul. Insa tocmai starea mea nu-mi permitea o deplasare in Romania. L-am contactat telefonic pe d-l Anghel si dansul mi-a spus ca-mi poate face un tratament telepatic, de la distanta, ceea ce m-a mirat foarte tare, sincer sa fiu. Insa gravitatea simptomelor mele (scaune hemoragice de 3-5 ori pe zi, cu dureri abdominale puternice) m-a facut sa accept neconditionat oferta dansului.
Din momentul inceperii tratamentului telepatic - in timpul caruia simteam valuri coplesitoare de caldura deasupra corpului, desi nu imi era cald, iar ochii imi erau nelinistiti, cu toate ca-i tineam inchisi - dinamica simptomelor bolii mele a scazut constant. Dupa patru zile, eram in putere si m-am dus din nou la serviciu. Precizez ca in toate aceste zile am tinut un regim alimentar recomandat, de regula, in diaree, si nu am urmat nici un alt tratament medicamentos. Acum ma simt perfect, analizele de laborator sunt normale, ca si cum n-as fi suferit niciodata de aceasta afectiune. Medicul gastroenterolog din Germania pe care l-am consultat ulterior s-a mirat sa constate vindecarea totala a bolii, fara nici un fel de urme.
Nu stiu cum este posibil transferul bioenergetic telepatic si recunosc ca la inceput nu am avut mare incredere in aceasta metoda terapeutica, dar rezultatele - cel putin in cazul meu - au fost peste asteptari! De aceea, imi permit sa o recomand tuturor celor care, din motive de sanatate sau de localizare, nu se pot prezenta personal la cabinetul d-lui psiholog Dan Anghel."

(Pentru conformitate, declaratia d-lui Valentin Niculescu exista inregistrata pe suport video, la cabinetul d-lui psiholog Dan Ionel Anghel.)

VALENTIN NICULESCU - Manheim, Germania, e-mail: valentinniculescu@online.de