"Prin tratamentul d-lui BOGDAN VICTOR, am scapat de metastaze pe rinichi"

Cititor Formula AS
Buna ziua!

Ma numesc Dan Mihai, am 49 de ani si as vrea sa multumesc din suflet "Formulei AS", conducerii si intregului colectiv, pentru minunata publicatie si pentru ajutorul minunat pe care-l da celor in nevoie si nu numai. As vrea, de asemenea, sa multumesc din nou, dar nu pentru ultima data, d-lui Bogdan Victor, minunatului OM caruia i-as multumi din suflet in fiecare zi, pentru produsul sau - APISAN FORTE!
Am aflat tot din aceasta publicatie de acest produs, miraculos pentru mine si pentru altii, din cate am vazut si am citit. Aflat la necaz, fara sa am alte sanse decat pe Bunul Dumnezeu, am apelat la d-l Victor Bogdan, in februarie 2009, in urma extirparii unui rinichi si a diagnosticului care-mi spunea ca am si metastaze pe cel ramas si pe plamani. Am urmat tratamentul prescris de domnul Victor, si acum, dupa un an si noua luni de tratament, am ajuns sa nu mai am metastaze pe rinichi, iar pe plamani, din 25 mm marimea metastazelor, s-au micsorat sub 5 mm. Mentionez ca nu am facut in acest timp alt tratament decat cel prescris de domnul Victor Bogdan si ca acum, in luna septembrie, am facut din nou un control medical (fara tomografie), care imi indica starea buna a organismului, iar la nivel de ecograf nu s-au evidentiat nici un fel de formatiuni chistice, lucru care ma bucura foarte si mi-a dat ghes sa-i trimit din nou o scrisoare de multumire "Formulei AS" si d-lui Bogdan Victor.
Citind din arhiva "Formulei AS", am vazut ca sunt multi oameni care au nevoie de ajutor si sunt in situatii similare cu a mea, dar din diferite motive, nu incearca tratamentele naturiste. Am prezentat tratamentul "meu" multor oameni in suferinta, dar, din pacate, nu am fost ascultat; si asta doar de frica regimului alimentar.
Trecand prin ceea ce am trecut si prin ceea ce trec si acum, inca, nu pot sa inteleg cum oamenii, si nu putini, nu se gandesc la sanatatea lor, inainte de toate, si vad in gratarul sau paharul de bere si o tigara toata placerea vietii. Imi pare sincer rau pentru ei si le doresc ca Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintea, iar pe cei care nu au aflat pana acum de acest produs minunat - APISAN FORTE - si de acest om minunat, Bogdan Victor, sa nu ezite sa-l caute cu toata increderea. Vor constata singuri beneficiile minunate ale acestei terapii.
Inchei aici mica mea scrisoare de multumire, nu inainte de a ura inca o data conducerii si colectivului "Formulei AS" si d-lui Bogdan Victor multa sanatate si putere de munca pentru a putea ajuta cat mai multi oameni aflati in suferinta. Va multumesc din suflet!
DAN MIHAI - tel. 0761/13.51.97
(Bogdan Victor: tel. 0723/74.23.98, 021/242.67.36)