"Vizitau locurile sfinte cu "Formula AS" in mana"

Cititor Formula AS
Draga redactie,

Ma numesc Florin Crisan, sunt directorul agentiei de turism "Universal Turism" din Cluj. Am simtit nevoia sa va scriu aceste cuvinte, in primul rand pentru a va multumi din toata inima. Dupa publicarea unor reportaje in revista dvs., la pagina de "Spiritualitate", foarte multi cititori au plecat pe urmele reporterilor in "Turcia biblica", spre a se ruga la Casa Maicii Domnului, la mormintele Sfintilor Apostoli Ioan, Pavel, Luca, Filip, si in primele biserici crestine din lume, de pe tarmurile Egeei. Am realizat in premiera acest lung pelerinaj, intitulandu-l "Cele sapte biserici ale Apocalipsei", fiindca e vorba de intocmai lacasurile carora Mantuitorul le-a trimis celebrele sapte scrisori prin revelatiile Sfantului Ioan, pastrate exact ca-n vremea Apostolului. Locuri pline de har, facatoare de minuni si azi. Dar m-a impresionat mai cu seama calitatea spirituala extraordinara a acestor cititori, atat de fideli publicatiei dvs. Crestini "uniti in duh", ce vizitau locurile sfinte cu "Formula AS" in mana, folosind-o ca pe cel mai de pret ghid. Clipe sublime, mistice pot spune!.... In noaptea Invierii, de pilda, am obtinut cu greu permisiunea ca preotul pe care-l adusesem in autocarul nostru sa poata sluji o ora, chiar in Casa Fecioarei din Efes. Sa-i fi vazut pe credinciosii aceia cantand cu totii "Hristos a Inviat", cu lumanari aprinse in maini, intr-una din cele mai vestite biserici ale lumii.... Cititorii vostri, ai "Formulei AS". Oameni simpli, unii destul de modesti material, dar atat de bogati sufleteste. Tocmai de aceea, vreau sa va multumesc, deoarece mi-ati ajutat enorm mica mea agentie, dar si fiindca aceste excursii religioase, in asemenea anturaje de calitate, au reusit sa ma schimbe si pe mine. Sa imi regandesc "afacerea" si sa ma reapropii de Dumnezeu.
Aveti, intr-adevar, o revista si niste cititori minunati.
Cu drag,
FLORIN CRISAN
Cei ce vor sa mearga mai departe in aceste pelerinaje biblice din Turcia, la preturi foarte rezonabile, pot folosi tel. 0733/95.67.01 sau www.universalturism.ro

"Multumesc, draga revista!"

Buna ziua. Voiam pur si simplu sa va multumesc tuturor celor care ati fondat aceasta minunata revista, celor care scrieti articole, dar si cititorilor dvs. Atunci cand mi-a fost mai greu, mi-am gasit alinare in paginile acestei reviste de suflet. Atunci cand am cautat sfaturi, le-am descoperit tot aici. Sunteti oameni sensibili, minunati, cu credinta in Dumnezeu si in lucrurile bune. Gasesc multa sensibilitate in randurile publicate de dvs., multe articole imi aduc aminte de anii frumosi si puri ai copilariei, ma reintorc in trecut si zambesc.
Multumesc, draga revista, ca existi!
ADRIANA MARCU


Din strainatate.....

"Va iubesc"

Draga mea "Formula AS", iti multumesc ca existi! Poate suna banal, stiu ca nu sunt singura care v-o spune, dar e foarte adevarat. Va citesc din scoarta in scoarta toate articolele. Va felicit pentru echipa de redactori care ma unge pe suflet cu articolele publicate. Sper sa nu va schimbati niciodata orientarea spre frumos, spre firesc, spre adevaratele valori. Va doresc viata cat mai lunga! Eu traiesc in Italia, cu sotul meu, de aproape 8 ani, si desi in aceasta iarna am avut o perioada mai grea, deoarece eu nu lucrez, iar in domeniul sotului meu (constructii) e dificil iarna de gasit de lucru (avem si o fetita de 4 ani), am reusit sa trecem cu bine peste situatie. Voiam sa subliniez faptul ca nu toti romanii de aici, persoanele care vi se adreseaza si ale caror plangeri le publicati, o duc asa de rau cum se scrie in presa. Cu siguranta ca in ultimul timp nu avem o imagine pozitiva, si datorita compatriotilor nostri delincventi, dar personal, avem multi prieteni italieni, care ne apreciaza pentru ceea ce suntem noi si nu ne judeca pentru ceea ce fac altii.
Va multumesc pentru atentie si va iubesc!
O prietena din Italia