Cancer de piele invins la 88 de ani!

Cititor Formula AS
Asa m-am vindecat

Vara trecuta, prin luna iulie, mama mea, Maria, in varsta de 87 de ani, s-a trezit cu o tumora canceroasa pe obrazul stang, depistata si diagnosticata de dr. Ionel Blendea, medic oncolog la Spitalul judetean Gorj, din Targu Jiu. De atunci, nici dumneaei si nici cei apropiati n-am mai avut liniste. Totusi, dupa vreo sase luni de zile grele, numai cu tratamente naturale, incredere si credinta in Dumnezeu, singurul care vindeca bolile trupesti si sufletesti, tumora a disparut. In speranta ca vor beneficia si alti cititori de experienta mamei mele, refac parcursul producerii minunii dumnezeiesti.

Atotputernicul vasc

Desi auzisem si citisem prin revista "Formula AS" despre vindecarile miraculoase reusite de un medic banatean, apreciat de pacientii sai ca fiind extraordinar, afectat de drama mamei mele, uitasem total de el. Dar intr-o zi, un prieten din Gorj mi-a zis: "Mai baiete, de ce sa moara mama ta cu zile, cauta-l pe dr. Corneliu Babut, de la Masloc, judetul Timis, si incearca. E pacat de Dumnezeu!".
L-am cautat pe doctor la telefon. Mi-a acceptat rugamintea si a fost de acord sa incercam. Imi cerea un diagnostic atestat de o parafa si nu-l aveam. Mamica mea, Maria Predosanu, mai indaratnica si in varsta, care n-a fost internata in spital pana la 81 de ani, speriata de doctori si preferand viata de la ea de-acasa, gandind ca oricum nu mai are mult de trait, refuzase internarea si trimiterile catre spitalul din Craiova sau la Spitalul Oncologic Fundeni, din Bucuresti. Neavand nici timp si nici bani, n-am ajuns la Masloc. Nici eu si nici mama mea, bineinteles. Doar scrisoarea cu fotografiile zonei obrazului stang, cu tumora ce afecta pometele, nasul, buza si ochiul, afectat si el. Raspunsul n-a intarziat sa vina, sub forma unui medicament, ISCADOR, un preparat din vasc, ce nu se gaseste in farmaciile din Romania, si se importa din Austria (s-a vorbit despre el si in revista "Formula AS"; mai multe informatii despre acest produs la tel. 0256/231.201, www.iscador.com). Se injecteaza subcutanat, cate doua fiole pe saptamana. Asa a fost inceputul.

Farmacia romaneasca


Intre timp, am mai luat produsele HyperTum si Ceai Antitumoral, ale firmei baimarene "Hypericum", cu care mama a inceput sa se trateze, concomitent cu injectiile subcutanate cu ISCADOR. N-a lipsit nici Ceaiul de Silur, cu efect benefic in oprirea secretiei ochiului. (Imi fusese recomandat de dr. farmacolog Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale, Presedintele Patronatului Planta Romanica). I-am luat mamei si cateva produse naturale antioxidante de la "Hofigal", printre care nelipsitul Fiamarant, Redigest si alte suplimente nutritive, plus Spirulina cu Seleniu si Uleiul de catina pentru tamponarea exterioara a tumorii canceroase. E drept, am incercat, atat cat s-a putut, ca mama mea sa aiba un regim alimentar adecvat. Cu eliminarea zaharului si a carnii rosii din alimentatia zilnica a fost ceva mai usor. Cu cafeaua de dimineata, pe care, total gresit, i-o dadea sora mea, mai mult pe nemancate, mai dificil. Desi cel mai greu a fost cu eliminarea grasimilor, a slaninei de porc fierte in varza sau sarmale. Se intelege ca, la tara, in Pestisanii Gorjului, obiceiurile alimentare si varsta mamei mele erau adversari de temut. Extrem de motivata sa scape de necaz, mama era lucida si trecea peste sangerarile neplacute, unele chiar nocturne, in faza cea mai pacatoasa a bolii. Seara si dimineata isi facea singura igiena corporala, tratamentele si rugaciunile. Cu o luciditate minunata, desi grav afectata de durerile avute, ea nu se lasa prada deznadejdii.

Scrumbie de Dunare si oua fierte

Pe timpul verii trecute, rosiile, legumele si fructele au completat meniul zilnic (intr-o vreme, cand tumora se extinsese la buza, i-a fost imposibil sa mai suporte proteza dentara). Laptele de vaca si ouale fierte, moi, nu au lipsit nici ele. Cercetarile recente atesta ca ouale proaspete de gaina, fierte moi, nu sunt contraindicate organismului bolnav. Nici macar in cazul mamei mele, care de o viata a suferit de pacatoasa boala de piele lupus eritematos! La fel cum produsul aliment-medicament Colesterol Stop, brevet de inventie al Managerului General al firmei "OLEOMET" S.A., Cristian Aldea (despre care ar merita sa se scrie separat in "Formula AS"), a facut de asemenea minuni, un aliment medicament complex, ce se bazeaza pe scrumbia de Dunare si uleiuri obtinute prin presare la rece.

Terapia prin rugaciuni

In toata aceasta vreme, mama mea si toti cei apropiati ne-am rugat la Dumnezeu si la Maica Domnului, asa cum am putut, dimineata si seara si ori de cate ori am avut vrere la Tatal ceresc. Am dat regulat acatiste la Biserica Sfantul Stefan din Bucuresti (unde preot paroh este distinsul conf. dr. Alexandru Stan, de la Facultatea de teologie ortodoxa din Bucuresti, duhovnic cu mare putere tamaduitoare recunoscuta) unde exista, de asemenea, o icoana facatoare de minuni. Acolo, la Biserica Sfantul Stefan, am gasit si alti credinciosi ce povesteau despre cazuri cu imbunatatiri simtitoare ale starii de sanatate ori chiar vindecari miraculoase. Bunul Dumnezeu si tratamentele naturiste au facut ca mama, care la 1 ianuarie 2010 a implinit 89 de ani, sa se vindece definitiv. Astazi, tumora canceroasa este o simpla amintire.

ION PREDOSANU - com. Pestisani, jud. Gorj