"Cu tratamentul d-lui dr. biolog MIRCEA CIUHRII m-am vindecat de hepatita si steatoza hepatica"

Cititor Formula AS
Ma numesc Maria Loghin si sunt cititoare a revistei "Formula AS" inca de la primul numar.

Asa ca in ultimii aproape douazeci de ani viata mea s-a impletit oarecum cu ceea ce ati tiparit dumneavoastra in paginile revistei. Spun acest lucru pentru ca am gasit de foarte multe ori in revista draga rezolvarea unor probleme de sanatate, pentru mine si familia mea, pentru ca dumneavoastra ati initiat acest dialog intre cititori, intre cititori si medici specialisti, punand la dispozitie paginile revistei.
Tocmai pentru a-i ajuta si pe alti oameni aflati la necaz, m-am gandit sa va scriu pentru a va multumi dumneavoastra mai intai si apoi doctorului Mircea Ciuhrii si colectivului cu care lucreaza. Despre tratamentele si produsele dumnealui am citit tot in revista "Formula AS", si pentru ca de atatia ani o citesc, am incredere in ceea ce prezinta. Din anul 2002, am fost diagnosticata cu hepatita cronica decompensata, steatoza hepatica cu episoade de ascita si in cateva randuri am fost internata la Spitalul din Baia Mare, urmand tratamentul obisnuit pentru aceasta boala. Dupa ce am citit despre tratamentele dr. Ciuhrii, cu medicamente naturale din insecte, am hotarat sa le incerc, nu numai pentru afectiunile ficatului, ci si pentru varicele si tromboflebita care ma suparau de ani de zile.
In luna februarie a anului 2009, am facut analizele anuale pentru ficat si toate valorile erau foarte mari, depasind cu mult valorile normale, mai ales la trigliceride, colesterol si transaminaze. Ficatul era marit foarte mult. Atunci am inceput prima serie de tratament cu Hepatoliz - o pastila dimineata si una seara. Dupa 3 luni de tratament, am facut din nou analizele la Baia Mare - analize de sange, urina si ecografie. Valorile hepatice erau mult micsorate, dimensiunile ficatului s-au normalizat si scapasem de ascita, abdomenul revenind la dimensiunile normale. Pe langa acestea, am scapat si de senzatia de oboseala, de insomniile cu care ma chinuiam de multa vreme, de senzatia de greata si de gust amar in gura, pe care le aveam dimineata, la sculare. In paralel cu acest tratament, am tinut si o dieta, pe care tot dr. Ciuhrii mi-a recomandat-o. Am urmat toate sfaturile acestui om minunat, care m-a impresionat prin rabdarea de care da dovada atunci cand vorbeste cu pacientii si explica procesul de imbolnavire a corpului, dar si de vindecare. Am repetat de mai multe ori tratamentul cu Hepato Liz si cu Imunheptin si am sa va dau ultimele valori rezultate din analizele facute in data de 21 mai a. c. Colesterolul 175mg/dl, trigliceridele - 80mg/dl, creatinina - 0,84mg/dl, bilirubina - 0,8mg/dl, TGO - 37 u/L, TGP - 20.
Vreau sa mai adaug ca, de cand urmez acest tratament, mi-a crescut increderea in viata, si daca atunci cand am aflat diagnosticul am crezut ca sunt condamnata sa sfarsesc repede si in chinuri, acum multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat gandul bun sa apelez la acest tratament despre care am aflat din paginile revistei dumneavoastra. Va scriu aceasta scrisoare cu gandul la cei aflati in necaz, care bolnavi fiind nu stiu spre cine sa se indrepte. Dumnezeu sa va ajute sa ajungeti in casele cat mai multor romani, caci in sufletele lor sunteti deja ca o stea calauzitoare.

MARIA LOGHIN - Baia Mare