"Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca lasa printre noi oameni ca Bogdan Victor!"

Cititor Formula AS
L-am cunoscut intamplator si, bineinteles, doar dupa ce am fost lovit de boala si de un diagnostic la care nu ma asteptam - cancer la rinichiul stang si chisturi la cel drept, trei la numar, de 10 mm, si pe lobul inferior al plamanului, inca trei la fel.

Nu e relevanta disperarea care m-a cuprins, cei care au trecut prin asa ceva stiu ce inseamna o astfel de veste. Am incercat sa ma mobilizez si sa fac fata momentului: extirparea rinichiului stang cu uretra cu tot; am trecut cu ajutorul lui Dumnezeu cu bine peste aceasta incercare, petrecuta in septembrie 2008, si cand tocmai ma mobilizam si incercam sa ma autoimbarbatez pentru ce urmeaza in astfel de cazuri, tratamente etc., a venit si vestea cea mai rea: tumora a fost de natura maligna, si pentru rinichi nu se face nici un tratament oncologic. In clipa aceea a cazut cerul pe mine. Salvarea si vindecarea mea a venit din trei parti. Bunul Dumnezeu, care a indrumat-o pe buna mea sotie sa auda de acest produs miraculos, as spune eu, APISAN FORTE, si care a cautat si a facut ca intalnirea mea cu a treia persoana, adica cu domnul Bogdan Victor, sa fie posibila. Va scriu azi, la un an de la operatie si la sapte luni de tratament cu APISAN FORTE, deoarece sunt in proportie de 80% vindecat. In martie anul acesta, am facut un control insotit de o tomografie. Chisturile erau la locul lor, pastrandu-si dimensiunile de 8-10 mm. Am continuat tratamentul prescris de d-l Bogdan Victor, cu Apisan Forte, si in septembrie, pe la sfarsitul lunii, am repetat analizele si tomografia. Nu va puteti imagina bucuria pe care am simtit-o, cand am ajuns acasa, si am comparat rezultatele. Pur si simplu, nu-mi venea sa cred, chisturile de pe rinichiul drept disparusera, iar cele de la plamani s-au injumatatit ca dimensiune - 3,5 mm. Nu am cuvinte! Sigur, continui tratamentul prescris de d-l Bogdan Victor, dar, sincer, nu ma asteptam ca dupa doar sase luni sa ajung la un astfel de rezultat. Pentru mine este de-a dreptul o minune acest om, o mana cereasca. Va multumesc, d-le Bogdan Victor, si ma rog sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, ca sa puteti face aceleasi lucruri minunate si cu alti oameni aflati la nevoie!
Multumesc pe aceasta cale si d-nei Sanziana Pop, care prin munca depusa de dansa si de colectivul pe care-l conduce ne ajuta sa intalnim astfel de oameni, oameni care pot sa fie cu si langa noi, in astfel de clipe grele, si sa ne redea sanatatea. Ca incheiere, as vrea sa va spun sa nu incetati sa credeti in Bunul Dumnezeu si in oameni precum Bogdan Victor. Nu ezitati sa-i cautati la nevoie!

MIHAI - Tel. 0764/97.24.40