"Cu medicamente si rugaciuni, cancerul sta pe loc"

Cititor Formula AS
Sunt o fidela cititoare a revistei "Formula AS", inca de la primele editii.

Vreau sa va relatez un caz de boala incurabila, pe care o tin pe loc, datorita revistei "Formula AS", din paginile careia am aflat despre Centrul Energy Plus Bucuresti.
Ma tratez de aproape 3 ani cu produsele naturiste recomandate de d-na Ana Costea. In luna octombrie a acestui an a trebuit sa fac o tomografie computerizata, sa vad cum a evoluat cancerul de san. Pana sa ajung la analiza, m-am rugat toata noaptea la Sfantul Nectarie si am citit acatistul, si chiar am intrat la analiza cu iconita Sfantului la mine. Si minunea s-a implinit. Tumora sta pe loc, nu a recidivat si nu au aparut metastazele de care imi era tare frica. In plus, a disparut si chistul ovarian. Sunt sigura ca pe langa medicamente, datorez starea buna de sanatate si rugaciunilor. Numai Sfantul Nectarie a putut face aceasta minune. Vreau sa va relatez ca fac in continuare tratament cu medicamentele Tien Hsien Liquid, Astragalus, Curcumin, Chitosan, Anticancerlin, Multigland si altele. Actele doveditoare se afla la cabinetul "Energy Plus" (str. Mircea Vulcanescu nr. 92, Bucuresti).
Pentru ca am lucrat in sanatate si sunt foarte cunoscuta in Brasov, orasul in care traiesc, nu vreau sa se afle diagnosticul si numele meu. Va rog sa-mi semnati scrisoarea doar cu initialele. Cu stima si mult respect,
B. D. - Brasov