Va multumim!

Redactia
Colectivul redactional al revistei "Formula AS" multumeste pe aceasta cale cititorilor din tara si din strainatate, pentru felicitarile si scrisorile expediate cu prilejul Sfintelor sarbatori ale Pastilor.

Pline de culori, de vorbe bune si suflet, ne-au umplut redactia si viata cu primavara...
Va multumim, inca o data, pentru bunele sentimente pe care ni le purtati si pe care le exprimati cu atata sinceritate. Inmugureste hartia sub focul lor! Nu exista bucurie mai mare pentru un ziarist, decat sa stie ca scrisul lui a fost de folos. Ca a schimbat ceva inspre bine, in cugetul si in sufletul unui om. Faptul ca judecata dvs. ne-a absolvit cu atata marinimie, tocmai in pragul marii sarbatori a Invierii, ne obliga enorm. Sunteti publicul nostru. Este pentru noi o mandrie sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dvs. Ne-am format impreuna, pe distanta a douazeci de ani, am invatat impreuna sa nu fim singuri, sa ne pastram nadejdea in zile mai bune si in puterea lui Dumnezeu. Nu ne-am tradat si nu ne-am ratacit niciodata. Inimile noastre bat la fel.
In speranta ca greutatile si nelinistea vremii nu ne vor intrerupe comunicarea si armonia, va multumim pentru generozitatea si solidaritatea cu care ne daruiti.
Primavara plina de lumina si impliniri!
Formula AS