TRATAMENTE NATURALE ANTICANCER

Cititor Formula AS
ANTOLOGIE AS

Remedii publicate in paginile revistei, validate de cei care le-au folosit

Doua solutii simple

Primul sfat pentru bolnavii de cancer este sa faca absolut toate tratamentele care sunt indicate de medicul oncolog, singurul care poate sa decida care din ele este cel mai eficient, in fiecare caz. Tratamentele naturiste trebuie aplicate in paralel, chiar si in timpul cat cei bolnavi sunt internati in spital. As dori sa dau doar doua tratamente simple, care se pot aplica in absolut toate cazurile de cancer, inclusiv metastaze, indiferent de localizarea afectiunii, stadiu sau tratamentul aplicat sau in curs de aplicare. 1 Se va exclude din alimentatie carnea, indiferent daca provine de la animalele crescute cu concentrate, sau de la animale crescute in mod natural, in libertate. * Se exclud toate produsele cu E-uri de orice fel, indulcitori etc., si se prefera doar hrana si produsele naturale. 2 Se va consuma, in loc de lichid, urmatorul preparat: se cumpara ceai antitumoral de la Plafar. Se ia apoi un borcan de 5 litri, in care se pun 4 linguri de ceai antitumoral si coaja maruntita de la o lamaie. Separat, se vor curata 500 g sfecla rosie, 500 g morcov radacina, 200 g patrunjel radacina, 100 g telina radacina. Se spala legumele, apoi se rad pe razatoarea fina. Se toarna 5 l de apa clocotita peste ceai si lamaie, apoi borcanul se acopera. Se va avea grija sa se puna un obiect de metal sub borcan, ca sa nu crape. Dupa ce s-a racit la temperatura de 35-40gr.C, se vor introduce in acelasi borcan sfecla, morcovii, patrunjelul si telina rase. Se acopera si se lasa acoperit pentru 24 de ore. Administrare: acest lichid se consuma in loc de apa sau sucuri, pe toata perioada bolii. Se exclud sucurile acidulate, indulcite sau gata preparate din comert, pentru ca toate contin o serie de produse chimice care agraveaza boala. Cand mai exista in borcan lichid doar pentru o zi, se prepara o noua doza. In mod normal, in afara de cei cu ascita, restul bolnavilor trebuie sa consume 1,5-2 litri de lichid zilnic. Ideal ar fi sa se consume cate 200 ml la fiecare doua ore. Preparatul acesta contribuie la curatirea organismului de toxine si la hranirea celulara. Ceaiul antitumoral se poate consuma si in timpul cat bolnavul este in spital. Se va avea grija ca borcanul sa fie acoperit, pentru a nu intra in el praf. Sfecla rosie, morcovii, lamaile, patrunjelul etc. ajuta organismului, furnizand o serie de vitamine, minerale etc. Nu contin nici o substanta care poate sa agraveze boala; toate ajuta la lupta cu afectiunea. Le doresc tuturor celor care au cancer sa nu-si piarda speranta si sa urmeze rapid acest tratament simplu, care ii poate ajuta enorm.
biolog pens. EUGEN GIURGIU - Alba Iulia

Carne de pui si ginseng

In anul 1980, sotul meu a fost operat de carcinom papilar si dupa un an a facut metastaza. Disperata si dorind sa-l ajut, stiind ca in Coreea de Nord nu se moare de cancer, am apelat la un var inginer prospector, care lucra acolo, iar sotia lui era chimista la Spitalul de Oncologie, implorandu-i sa-mi trimita o reteta. Asa am intrat in posesia unui tratament miraculos cu carne de pui si ginseng. Initial nu am vrut sa-l fac public, dar numarul mare de scrisori pe teme de cancer publicate la dvs. in revista m-a impresionat foarte mult. In plus, eu am 80 de ani si nu vreau sa mor cu acest secret. Anul trecut, i-am oferit tratamentul unei bolnave de cancer pulmonar, care dupa operatie facuse metastaze. Dupa doua saptamani, s-a dus la medic sa-si faca o radiografie. Pe ecran n-a mai aparut cancerul, ci numai o cicatrice. Mirat, medicul a intrebat-o ce-a facut, si dupa ce a aflat adevarul, i-a sugerat sa continue tratamentul, asa cum i s-a spus. Va ofer si dvs. reteta, in speranta sa nu mai moara atatia oameni de cancer. Tratamentul nu se intrerupe tot restul vietii.
Reteta: 1. Se ia un pui de gaina mare, cu pene negre, se taie, se curata, se arunca maruntaiele, capul cu gatul si ghearele, apoi se face o crestatura in interiorul pasarii (de-a lungul sternului, de la iades pana jos), in care se introduce continutul a 22 capsule Ginseng. Puiul se pune intr-un vas fara apa (medicamentul trebuie sa fiarba numai in sucul pasarii) care, la randul lui, se pune intr-o oala cu apa, deci in bain-marie (fierbere in aburi). Se lasa pe foc aproximativ 4 ore. (Sa se probeze carnea daca este fiarta.) Se scoate apoi pasarea si se imparte in 3 portii. Pentru fiecare zi o portie. In saptamana urmatoare, se repeta procedeul. 2. Intr-un borcan curat se pune 1/2 kg miere de albine nefalsificata, indiferent din ce flora. Borcanul se pune intr-un vas cu apa si la foc mic. Se incalzeste mierea, amestecand-o tot timpul, pana ajunge la 40gr. (temperatura aceasta este cea care se afla in stupul de albine). Se ia temperatura cu un termometru. Pe la 39gr., se scoate borcanul din apa si se amesteca mierea mai mult timp, pentru ca temperatura se ridica in 2-3 minute. Daca depaseste 40gr., se infasoara cu un servet rece, ud, ca sa ajunga la aceasta temperatura. In caz ca n-a ajuns, se mai pune la incalzit pe bain-marie, apoi se adauga continutul altor 22 de capsule Ginseng. Continutul capsulelor este un fel de nisip maroniu. Se infasoara apoi borcanul cu o hartie de ziar (borcanul sa fie legat cu celofan) si se lasa la macerat 45 de zile. Tratamentul consta in administrarea zilnica a unei lingurite de miere (dupa ce mai inainte se amesteca), de trei ori pe zi, cu o ora inainte de cele trei mese principale. Acest tratament se ia tot restul vietii. Ginsengul inchide si strange celulele canceroase si nu le mai da voie sa se inmulteasca. Oricat de bine s-ar simti bolnavul, nu are voie sa intrerupa tratamentul. Atentie: Este interzisa consumarea ridichilor, la fel si contactul sexual, timp de 30 de zile.
Sa dea bunul Dumnezeu sa se vindece cat mai multi bolnavi cu acest tratament, care este foarte eficace.
DOINA PANA - Bucuresti

Ceai din trunchi de mesteacan

Se alege un trunchi de mesteacan care sa aiba scoarta sanatoasa. Se taie trunchiul de la 5-10 cm deasupra solului. Trunchiul trebuie sa aiba lungimea de 2 m si circumferinta egala cu circumferinta capului bolnavului. Pentru transport si pentru a fi utilizat mai usor, trunchiul se poate taia in doua parti egale, dar la tratament se incepe cu partea superioara, mai subtire. Pentru a se pastra bine pe durata tratamentului, partea inferioara a trunchiului, care nu este inca folosita, se acopera la un capat cu o carpa umeda. Tratamentul trebuie sa inceapa la cel mult doua zile de la taierea trunchiului. Se incepe prin decojirea partii superioare, mai subtire, spre partea inferioara, mai groasa. Decojirea se face inelar pe trunchi, in forma de dreptunghiuri, cu latimea cat latimea palmei bolnavului. Dupa ce se epuizeaza scoarta de pe un inel cu latimea cat latimea palmei bolnavului, se trece mai departe, la urmatorul inel. Se iau bucatile de coaja si se maruntesc. Coaja se ia de pe trunchi imediat inainte de a se pune la fiert, in 3 l de apa. Se pun si 7 linguri de grau in apa care fierbe si se fierbe incet, pana ce graul devine comestibil, adica plesneste. Atunci se pune si coaja de mesteacan maruntita si se mai fierbe inca doua minute, impreuna cu graul. Cand sunt rani externe, se ia separat intr-o cana ceai, pentru a tampona locurile bolnave. Cand nu sunt rani externe, ceaiul se bea integral. Tratamentul dureaza pana se termina scoarta de pe trunchi. Se citeste Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Domnului Iisus Cristos, timp de 40 de zile.
ANA COSA - Sibiu

Cereale integrale si macerate din plante

Celulele canceroase se inmultesc anarhic, deoarece au scapat de sub influenta mecanismelor de control si reglare ale organismului; ele se hranesc in special cu produsii metabolici toxici, care nu mai pot fi neutralizati suficient de un organism slabit. Atunci cand a aparut o boala grava, inseamna ca structurile de reglare ale organismului sunt depasite, de aceea este obligatoriu sa nu mai introducem in organism nici un fel de toxine. Prin urmare, este necesar sa nu fumati, sa nu consumati alcool, cafea, nici un fel de carne, grasimi animale, conserve, zahar, cacao, faina alba. * Consumati preponderent cereale integrale: grau, orez, mei sub forma de terciuri sau painite, hrisca inmuiata in apa, fructe si legume, neaparat o parte din ele consumate crude (in special morcovi, mere, lamai), sucuri de fructe si legume, urzici, ceapa, praz, seminte de dovleac. * Beti in fiecare dimineata cate o cana de apa in care ati amestecat o lingurita de argila. * Faceti macerat la rece din urmatoarele plante: angelica, turita-mare, napraznic, trifoi rosu, iarba-sarpelui (se pun 4 lingurite din amestec la macerat in 500 ml apa plata sau de izvor, se lasa la rece 8 ore, se strecoara si se bea in cursul unei zile). * Gelul de aloe contine substante citostatice naturale, ar fi foarte util sa-l folositi (se beau cel putin 50 ml pe zi). * Rugati-va zilnic lui Dumnezeu pentru sanatate si sa-i puteti iubi cat mai mult pe cei din jur!
dr. VLAD IULIA - Bucuresti

Sucuri, cruditati, bai fierbinti

Prin alimentatia cu cruditati se vindeca orice boala, iar pentru a grabi vindecarea, bolnavul are nevoie de o cantitate mare de enzime si saruri minerale. Cel mai bun aliment in acest caz este sucul proaspat de legume: morcovi (80%), sfecla cruda, varza si alte zarzavaturi. Se renunta la orice alte alimente. Beti cate un pahar, doua, la fiecare ora, si consumati trei-patru catei de usturoi, dintre care doi seara, timp de doua luni. Sucul se pregateste dimineata pentru tot restul zilei si se tine in frigider. Aceasta hrana sustine corpul timp indelungat. Renuntati la narcotice sau calmante, pentru ca otravesc si mai mult organismul. Pentru alinarea durerilor, folositi bai fierbinti, comprese reci si cataplasme cu argila. Pe langa suc, beti si ceaiuri din amestec de urzica, angelica salbatica, obligeana, banutei si filimica, in parti egale. Dupa doua luni, trebuie sa treceti la regim de cruditati. S-ar putea ca doua-trei luni sa nu se cunoasca nici o imbunatatire, dar nici o inrautatire. Trebuie sa aveti incredere in acest tratament.
Alte recomandari:
* Baile fierbinti. Se pune apa in cada, pana la 40-42gr.C. Temperatura trebuie sa fie aceeasi atat timp cat tine baia: cate o jumatate de ora, de doua ori pe zi. Stati in apa complet scufundata, numai nasul sa ramana afara. Dupa baie se sta in pat, pentru a transpira. Pentru baie se folosesc ceai de coada-calului, musetel sau alte ceaiuri. (Restrictiile ii privesc doar pe bolnavii cardiaci.)
* Impachetarile reci: actioneaza ca un calmant (mantaua spaniola). Se ia un cearsaf mare si se inmoaie in apa rece. Se stoarce putin si se infasoara in jurul corpului. Peste cearsaf se pun un plastic si o patura de lana. Se sta trei ore in pat. Cand se incalzeste cearsaful, se schimba (cam la trei sferturi de ora). Sa nu ramana nici o portiune neinvelita, pentru ca exista pericolul sa raciti. Dupa trei ore, se face un dus rece.
SAVA DRAGANA - Bucuresti