"Bem cafeaua impreuna si pentru asta va multumesc"

Cititor Formula AS
Draga redactie "Formula AS",

Sunt una din miile de femei din Romania care este nevoita sa munceasca in strainatate. Dar asta nu inseamna ca nu stiu tot ce se intampla acasa si faptul se datoreaza nu numai familiei mele, dar si dvs. Din cand in cand, ai mei imi trimit pachete, si nu uita niciodata sa puna in ele si cateva numere din revista "Formula AS". Chiar daca le citesc cu intarziere, pentru mine sunt painea si sarea de acasa. De aceea, m-am hotarat sa va scriu. Am citit scrisorile tuturor oamenilor pe care i-ati ajutat la nevoie si am vazut printre randuri lacrimile lor de recunostinta.
Vreau sa ma alatur lor si sa va multumesc din suflet ca existati. Nu stiu daca puteti intelege ce inseamna pentru mine, aici, departe, printre straini, sa pot citi in fiecare dimineata o pagina din aceasta revista. Bem cafeaua impreuna si pentru asta va multumesc. Si pentru ca se apropie sfintele sarbatori de Paste, va urez din toata inima Paste Fericit!

ANGELA MAZILU - Bamberg, Germania

"Sunteti o echipa si asta conteaza cel mai mult"

Draga redactie a revistei "Formula AS",
Este prima data cand imi exprim multumirile fata de dvs., colectivul acestei minunate reviste. Sunteti unda noastra de liniste si bucurie. In atatia ani de cand existati, ati reusit sa ne incalziti sufletele in fiece saptamana. Fie ca este vorba de bucurii, fie ca mai curge cate o lacrima pentru cei necajiti, fie ca mergem in calatorii cu dvs., unde nici macar cu gandul nu am merge, fie ca purtam cu sufletul orice traire exprimata in articole... De la dvs. am invatat un lucru extraordinar: sunt mandra ca sunt roman! Sunt un om obisnuit, care va citeste si va iubeste mult, si cu fiecare articol publicat imi creste sufletul in mine, fiindca aveti grija de multa lume necajita, aveti rabdare si dragoste. Mi-ar placea sa cred ca toti suntem asa, dar din pacate, padure fara uscaciuni nu exista. Cuprindeti o arie foarte mare de informatii, insa cea spirituala aduna cei mai multi cititori din tara si din strainatate. Fara Bunul Dumnezeu, am fi nimic, si de aceea ati avut o idee grozava cu rubrica de spiritualitate, cat si cu povestile cititorilor. Doamne, nici nu stiu ce-mi place mai mult la "Formula AS": rubrica de acasa, spiritualitatea, titlurile saptamanii, asul de inima, societatea, din lumea necuvantatoarelor... Zilele trecute am zarit pe o banca, intr-un mall, un domn in varsta care citea "Formula AS". Am fost bucuroasa sa vad ca din toate paturile sociale aveti cititori. Imi place sa cred ca lumea in care traim este frumoasa, ca putem sa fim mai buni, sa ne iubim aproapele, sa ajutam neconditionat, sa stim sa ascultam si, nu in ultimul rand, sa-L iubim pe Bunul Dumnezeu. La mine, in decursul vietii, nu a fost numai lapte si miere, am avut necazuri si dureri, dar au trecut, si acum ma bucur de tot ce traiesc. Din greseli invat, iar pe oameni ii privesc altfel decat ca si pana acum. Cred ca va veni o schimbare mare, pentru toata omenirea, si ar fi bine sa fim atenti la tot ce ne inconjoara, fiindca nimic nu este intamplator pe aceasta lume.
Doamna Sanziana Pop, felicitari atat pentru dvs., cat si pentru toti oamenii care va sunt alaturi. Sunteti o echipa si asta conteaza cel mai mult. Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne fiti alaturi cat mai multi ani!
ELENA BOANGIU - Bucuresti