UN MEDICAMENT SALVATOR

Cititor Formula AS
In urma unei lovituri la piciorul drept, am facut o mica rana, pe care am tratat-o cu spirt si spalaturi repetate si pansamente sterile.

Dupa doua luni, rana s-a extins si am apelat la medicul dermatolog de la Spitalul Clinic Universitar CFR din Iasi. Mi-a prescris unguente, spalaturi, pansamente, controale periodice, in ultima instanta, am ajuns la operatie, intrucat plaga cuprinsese o suprafata cat palma si a inceput sa se extinda, prin simpatie, si la piciorul stang (gamba si o parte din pulpa). Am stat 5 luni in concediu medical, urma sa ma pensionez cu jumatate de norma, vedeam bolnavi care veneau la control si internare cu plagi pe care le purtau de 7-8 ani fara vindecare, eram disperat la ideea ca voi umbla pansat si cu rana tot restul vietii.
In disperare, dar si cu credinta in Dumnezeu ca nu pot sa patesc asa ceva si trebuie sa se gaseasca o solutie pentru vindecare, am inceput sa caut pe internet produse pentru refacerea si regenerarea pielii. Asa am gasit 100% Pur Collagen, capsule din stern de pui, realizat de firma "Encore Collagen Products Ich" din SUA. Am comandat prin internet, am platit cu cardul si am inceput sa folosesc medicamentul fara consultarea medicului care ma ingrijea. Am plecat in concediu si nu am mai fost la consultatie timp de doua luni de zile. In acest timp, plaga care pana atunci era bantuita de tot felul de stafilococi (inclusiv cel auriu) se inchidea vazand cu ochii. Dupa doua luni de cura cu acest produs naturist, cand m-am prezentat la medic, a ramas uimit. Exprimarea a fost: "Dar este o minune, d-l inginer, ce ati facut?".
Intr-adevar, o minune, lumina de la Dumnezeu, din cate produse din colagen sunt prezentate, l-am ales pe cel bun. Ulterior, am inceput sa ma documentez mai atent despre calitatile produsului, am luat legatura cu producatorul si am pus intrebari despre calitatile produsului, sursa de materii prime s.a.m.d. In final, mi s-a propus sa devin distribuitor in Romania, oferindu-mi-se exclusivitate. Am primit materiale despre cum trebuie sa-mi organizez afacerea, am infiintat firma S.C. "Andrei Collagen" S.R.L., am notificat produsul la Ministerul Sanatatii, am inregistrat firma ca importator, cu toate codurile si coduletele necesare, si am inceput sa-l fac cunoscut, in limita puterii financiare precare pe care o am. Medicamentul are eficienta in ulcer de varice, artrita, osteoartrita, spondilita anchilozanta, toate afectiunile cartilajelor, inclusiv reumatoide. Pana in prezent, sunt 15-20 persoane care au consumat produsul, inclusiv medici, si toti s-au declarat extrem de multumiti. Toti au realizat ca este o minune acest produs si foarte multi ma indruma sa-l fac mai bine cunoscut, pentru a le fi de folos si altor oameni ce sunt in suferinta. Asa am ajuns, indrumat, sa citesc revista "Formula AS", care este, de asemeni, o adevarata lumina (dupa primele numere citite), pentru cei multi in suferinta. Un far calauzitor pentru cei disperati, care doresc macar ameliorarea suferintei lor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa ajutati. Cu stima si pretuire,
ing. DAN ANDREI - e-mail: andreidan51@gmail.com