"Am crezut in miracol, iar acum sunt in viata"

Cititor Formula AS
Am urmarit si citit ani de zile aceasta minunata revista, saptamana de saptamana, afland despre fel de fel de boli, unele grele, iar altele si mai grele.

Prin revista "Formula AS", cei care cereau ajutor au fost indrumate catre diferiti specialisti, care in majoritatea cazurilor au raspuns cu promptitudine la suferintele lor, ajutandu-i, adesea, sa supravietuiasca. In situatia aceasta m-am aflat si eu. Fiind o femeie de 76 de ani, cu o pensie la limita inferioara a existentei, suferind de o ciroza hepato-biliara primitiva, dublata de varice esofagiene, coroborata cu o diverticuloza hemoroidala de colon, am fost predispusa acum 5 ani la o anemie megaloblastica, la un pas de leucemie.
In situatia aceasta disperata, singura mea speranta a fost bunul Dumnezeu, care mi-a ascultat strigatele. Si tot rugandu-ma la Dumnezeu, intr-o zi mi-a deschis mintea si ochii si mi-am amintit de "Formula AS", unde am aflat numele domnului RUSALIN TODOR (tel. 031/42.66.587, 0742/92.74.25, 0771/79.71.70), la care am apelat urgent. Dupa un tratament de 4 luni, combinat pentru toate suferintele mele aratate mai sus, miracolul s-a intamplat. Am fost internata la Spitalul Fundeni, unde mi s-au facut o serie de investigatii, constatandu-se ca ambele boli de care sufeream au disparut in proportie de 90%. Spre mirarea medicilor de specialitate, care pur si simplu au ramas surprinsi de acest rezultat miraculos. Tin sa multumesc pe aceasta cale "Formulei AS", care a descoperit pe acest om de o mare tinuta, om de omenie si facator de bine, mai ales cu oamenii saraci, lipsiti de orice mijloace de sprijin. In cazul meu, nimeni nu mi-a mai dat nici o sansa de supravietuire. Din anul 2004 si pana in prezent, am fost trambalata prin diferite spitale, am indurat lipsa de interes, frigul si tratamentul alopat, fara nici un fel de rezultat. Toate aceste tratamente din spitale mi-au lasat un gust amar in suflet. De aceea, va aduc inca odata mii de multumiri, pentru existenta "Formulei AS", care a descoperit oameni de mare valoare, cum e si cazul d-lui RUSALIN TODOR.
Dar scriu aceasta scrisoare si cu alt interes: popularizand cazul meu in "Formula AS", doresc sa vin in sprijinul a sute si mii de bolnavi care zac pe patul spitalelor, cu sanse minime de supravietuire. Mii de multumiri!

ASCUNSEANU FLOAREA - str. Drumul Taberei nr. 39, bl. OS4, sc. 1, ap. 28, sector 6, Bucuresti, tel. 021/44.00.700, 0746/20.39.34, 0760/08.93.92