"FORMULA AS" 900

Cititor Formula AS
Scrisori care ne fac fericiti

In epoca internetului, bucuria de-a tine in mana o scrisoare adevarata, asternuta cu un varf tremurat de creion, este tulburatoare, mai ales cand cei care scriu sunt oameni in varsta, trecuti de jumatatea vietii. Cititori fideli ai "Formulei AS", au folosit revista ca indreptar de viata, intr-un semn urias de omagiu fata de munca noastra de jurnalisti. Laudative in exces, uneori, le publicam totusi scrisorile tremurate, onorati de fidelitatea cu care ne urmeaza de-atata timp. Delicate, sfioase si sincere, ele sunt hrana noastra de suflet, scrisori care ne fac fericiti.
Va multumim prieteni dragi! Sa ne intalnim inca o suta de ani de acum inainte, in paginile "Formulei AS".

"Am 80 de ani si ma gandesc la dvs. cu multa apreciere"

Mult stimata d-na Sanziana Pop,
In primul rand, cer scuze pentru hartia de caiet pe care scriu, dar sunt bolnava si nu pot iesi sa cumpar hartie de scris. Treceti cu vederea.
Mi-a trebuit mult timp si curaj sa va scriu. De multe ori am scris, am rupt si iarasi am scris, tot asa, de cateva ori. Acum am hotarat sa va scriu cateva randuri.
Nu vin sa cer nimic. Am tot ce-mi trebuie, in afara de cineva pe care l-am iubit mai mult decat viata mea, insa acum sunt singura. El s-a dus. S-a dus acolo unde e mai frumos si mai bine decat aici si de unde nu mai poate veni decat in vis. Acum traiesc singura, trista, si cu gandul ca in curand trebuie sa plec si eu, dar sunt bucuroasa ca acolo ne vom intalni.
Am optzeci de ani. Va puteti inchipui ce poate face un om la varsta mea. Ma plimb dintr-o camera in cealalta, ca am patru. Vara, mai mult stau pe balcon, unde e plin cu flori si vin pasarile, mai ales o turturica. Acolo citesc si acolo ma rog. Acum citesc o carte de rugaciuni. Insa ceea ce imi place sa citesc cel mai mult si cel mai cu placere este revista "Formula AS".
Vedeti, sunt oameni la care nici nu va ganditi, e normal ca nu-i cunoasteti, dintre care sunt si eu, o batrana care se gandeste mult la dumneavoastra, cu multa apreciere.
Sunteti in sufletul meu de multi ani, si de aceea vreau cumva sa va multumesc pentru bucuria mea ca exista aceasta revista. Singura revista frumoasa si curata din ziua de azi. (Televizorul este pentru mine infect sau trist.)
Sunteti diferiti de altii. Buni, fini, intelegatori, iubiti frumosul si niciodata nu jigniti pe nimeni, nici o religie, nici o natie. In fata dvs. este totul bine si frumos, asa cum e si in fata bunului Dumnezeu.
Am vazut odata o fotografie cu colegii dvs. Fata zice tot. Imi pare rau ca nu am pastrat-o, dar eu cand cumpar un ziar, il dau mai departe, la cei care nu il pot cumpara. Daca cineva este frumos inseamna ca si sufletul este frumos si straluceste pe fata bunatatea, sinceritatea si blandetea. Mai rar asa ceva. Deci, cum sunteti dvs., asa este si revista.
Asa ca de aceea vin sa va multumesc, ca am avut ce sa citesc in zilele mele negre si in singuratatea mea, cand nu mai am nici cine sa-mi sune la usa. Dar nu trebuie sa fim nemultumiti, sa ne multumim cu ce ne da Bunul Dumnezeu. El are grija de noi si de toti cei care cred in El. Asa, deci asta a fost dorinta mea, sa va scriu si sa va multumesc pentru toate randurile ce se scriu in "Formula AS".
Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si ingerii pazitori sa aiba grija de pasii pe care ii faceti pentru toti oamenii. Va doresc toate darurile si harurile ceresti si ca multi, multi oameni sa va iubeasca cum va iubesc si va respect eu. Cu stima si respect si cu multa pretuire,
DEAK MARTA - str. Oasa 2-7, Sibiu, cod 550305

"O carte de capatai"

Stimata redactie,
Stimata d-na director Sanziana Pop,
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea multa sanatate pe tot parcursul vietii, sa va dea mare putere de gandire si creatie in tot ceea ce faceti.
Eu si sotia mea suntem pensionari in varsta de 80 de ani, suferinzi si uneori deznadajduiti. Dar creatia dvs. sublima, "Formula AS", ne este sfatuitor si sprijin tot timpul, ne este cartea de capatai... zilnica. Multe am aflat si am invatat din ea, dar sfaturile diverse privind sanatatea ne-au prelungit viata, ne-au facut si ne tin mai sanatosi... Numai Dumnezeu Bunul stie cat de mult bine ne-ati facut si ne faceti.
Va multumim mult, din toata inima si sufletul nostru, si cu ocazia anului 2010, va dorim la toti truditorii "Formulei AS" multa sanatate si putere de munca, pentru fiecare in parte si pentru tot ce aveti mai scump pe aceasta lume.
fam. CONSTANTIN si ILINA MANOILA - str. Drumul Taberei nr. 12, b. A2, sc. 1, ap. 6, sector 6, Bucuresti, cod 061383