"FORMULA AS" 900

Cititor Formula AS
- Mesaje de la cititori -

Globul de aur

Daca acest trofeu s-ar acorda in Romania pentru presa, eu l-as da "Formulei AS" pentru fiecare sectiune in parte, fie ca este vorba de sanatate, de politica, de personalitati, de pastrarea identitatii culturale, de sfaturi culinare... Pentru tot ce se publica saptamana de saptamana, iar daca s-ar acorda premiul cel mai important - Oscarul, eu as oferi acea statueta unei doamne frumoase, cu suflet bun, cu zambet deschis pentru toata lumea, buna profesionista, curajoasa si, mai ales, cu multa aplecare spre cei nevoiasi, carora prin revista le acorda mult ajutor material si sufletesc. Stiu ca la acest ajutor contribuim cu totii, chiar si numai pentru faptul ca sambata de sambata cumparam revista "Formula AS", ca multi contribuim cu cat ne permitem pentru a intregi fondurile acordate, dar... nimic nu ar fi fost, daca nu ar fi existat aceasta doamna al carei nume e scris pe frontispiciul revistei. Ma simt fericita ca Dumnezeu m-a ajutat sa descopar "Formula AS" de la inceputuri, ca m-a insotit multi ani, dandu-mi sfaturi, ajutandu-ma sa cunosc oameni deosebiti, personalitati deosebite, locuri deosebite, tot ce are mai frumos aceasta tara.
Tuturor celor ce fac parte din aceasta minunata familie, la numarul aniversar 900, le trimit gandurile mele frumoase de apreciere, de stima, urandu-le sa sarbatoreasca cu acelasi succes si numarul... as gresi sa scriu o cifra, ar trebui sa folosesc infinitul. Felicitari, doamnelor si domnilor, va multumesc ca existati, ca imi faceti saptamanal o mare bucurie.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
ELLA - e-mail: daicagratiela@yahoo.com

"Sa serbam si numarul 1000!"

Stimata doamna Sanziana Pop,
Sunt o veche cititoare a "Formulei", nu chiar de la aparitia ei, dar totusi sunt ani buni de cand o citesc. Majoritatea celor care va scriu o fac pentru a va multumi ca existati, pentru a va lauda, pentru a va spune cum s-a schimbat viata lor de cand citesc acest ziar. Eu nu stiu exact de ce va scriu. Poate pentru ca stiu sigur ca o sa va faceti timp sa cititi si acest e-mail. Am vrut de mai mult timp sa va scriu, dar am tot amanat. Ma gandeam ca nu mai am ce sa va spun nou, ca fiecare cititor care v-a scris, a exprimat si o parte din ceea ce gandesc eu. Si atunci, la ce bun sa va mai rapesc din timpul dvs. pretios? Ca doar imediat e vineri si trebuie sa apara un nou numar. Asa ca nu mai spun aici cat de mult imi place acest ziar si cat as vrea sa-l pot citi si cand voi ajunge la pensie. Vreau doar sa va urez sanatate si putere, dvs. si echipei "Formulei AS", sa ajungem cu totii, redactori si cititori, sa serbam si numarul 1000. Cu stima,
CRINA MOSNEAG - e-mail: crina_deliaa@yahoo.com

"Ma numar, cu mandrie, printre cititorii vechi si fideli"

Stimata redactie "Formula AS", ultimul numar al revistei m-a determinat sa va scriu. Am simtit o emotie puternica citind dedicatiile tuturor jurnalistilor la aniversarea a 900 de numere. Mi-am petrecut toata dimineata zilei de duminica gandindu-ma la ceea ce mi-au transmis mie, cititoarea, aceste dedicatii: un amestec de iubire, respect, caldura, daruire, pretuire, un sentiment de solidaritate si de familie. Ma numar, cu mandrie, printre cititorii vechi si fideli. Nici o alta publicatie nu mi-a fost atat de aproape, in nici o alta publicatie nu m-am regasit. Si nici nu avea cum sa dea gres ceva facut cu sufletul pentru suflet (reteta magica a d-nei Sanziana Pop), ceva neatins de mercantilismul si superficialitatea altor publicatii. Tot ceea ce are importanta pentru mine gasesc aici: iubirea si respectul profund pentru natura si animale, pentru planeta pe care traim, credinta in Dumnezeu si in puterea pe care ne-a dat-o; iubirea fata de tara, dar nu o iubire exaltata, ci treaza, rationala, vigilenta; iubirea fata de traditii, istorie, vatra stramoseasca (pur si simplu ador calatoriile prin tara si in afara, cu "Formula AS"); iubirea fata de tot ce este adevarat, curat, drept; iubirea pentru arta si artisti, pentru spirit si mari ganditori, pentru civilizatii stravechi; leacuri pentru suflet si trup, retete nenumarate, intretinere si moda.
La fiecare sfarsit de saptamana, ma incearca aceeasi emotie si nerabdare: rasfoirea unui nou numar in fata unei cesti de cafea sau de ceai. E poate cel mai intim si cald si profund moment al week-end-ului, cand stau cu revista in fata si mai vars cate-o lacrima, sau mai zambesc, cand ma revolt fata de nedreptatile zilei, simtind intens tot ce citesc, stiind ca nu sunt singura in gandurile si trairile mele...
Peste inca 900 de numere, sa ne ajute Dumnezeu sa fim tot impreuna, jurnalisti si cititori!
Cu dragoste si respect,
IULIANA McFARLANE - e-mail: iuliamcf@gmail.com