"Intreaga familie ne-am vindecat cu ColonHelp"

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare fidela a revistei dvs. si, bineinteles, sunt pasionata de remediile naturiste.

Am cumparat produsul ColonHelp pentru prima data in mai 2009. Initial, am fost singura din familie care am dorit sa incerc aceasta cura de detoxifiere, dar dupa cateva zile, mi-am dat seama cat este de benefica, asa ca i-am convins si pe cei apropiati sa urmeze cura de curatare a intestinului. Dupa trei luni de tratament, am bucuria sa va impartasesc rezultatele obtinute de familia mea.
Sotul meu, in varsta de 70 de ani, a fost operat in trecut de cancer la colon. A ramas cu un tranzit intestinal neregulat si cu alte probleme suparatoare. A inceput prin a consuma o masura de ColonHelp dimineata (primele doua zile), apoi 2 masuri in urmatoarele zile, treptat a ajuns la trei masuri pe zi, toate luate separat. Cura a avut efecte benefice imediat: tranzitul i s-a imbunatatit considerabil, iar colonul i s-a curatat, eliminand o placa mucoida in mai multe randuri. Am observat ca imunitatea lui - care era scazuta - s-a mai imbunatatit, iar eruptiile cutanate i s-au diminuat. In plus, avea un miros urat al transpiratiei si o halena permanenta, care acum nu se mai simt.
Fiica mea cea mare, in varsta de 41de ani, a observat ameliorarea durerilor menstruale si, in plus, a scapat de balonarile care o suparau. Cealalta fiica a mea, de 33 de ani, suferea de diverse alergii si se confrunta cu o stare de oboseala accentuata. Printre altele, la analizele medicale ii iesisera eozonofilele cu valoarea de 12, insa cand le-a repetat, dupa doua luni de cura, acestea scazusera la valori normale (5-7). Oboseala i-a disparut, are un tonus mai bun, iar tenul este mai curat.
Si in cazul meu, ColonHelp a avut efecte benefice. Nu mai am durerile de sub coaste, iar balonarile suparatoare datorate unei colite de fermentatie au disparut miraculos. Consum ColonHelp de trei ori pe zi: dimineata - amestecat cu suc de fructe, la pranz - cu apa, iar ultima doza - cu iaurt. Aveam si o sensibilitate, un disconfort urinar care vad ca a disparut. De asemenea, mi s-au ameliorat si durerile de oase. Fiind cu totii foarte multumiti de efectele curei cu ColonHelp, dupa terminarea ei, am continuat sa luam cate o jumatate de masura pe zi, ca tratament de intretinere.
Am deplina incredere in acest produs si il recomand tuturor. Chiar daca tratamentele naturiste necesita mai multa rabdare, dau rezultate foarte bune.
DOBRINA B., 61 ani, pensionara - Bucuresti

ColonHelp poate fi comandat pe internet, pe site-ul www.ColonHelp.ro sau la tel. 021/337.33.33.