"Tineti sus steagul Rosiei Montane"

Cititor Formula AS
Stimata doamna Sanziana Pop,

Stimate domnule Ion Longin Popescu,

Sunt Dr. Cristescu M., medic veterinar din Bucuresti, si urmaresc cu emotii tot ce scrieti despre Rosia Montana. Ma numar printre sustinatorii patrimoniului natural, istoric, arheologic, cultural de la Rosia Montana.
Strainii sustin pastrarea frumusetilor naturale din Muntii Apuseni, in timp ce romanii care ne conduc nu-si iubesc tara cu adevarat si nici nu se gandesc la generatiile urmatoare, n-au o viziune clara asupra viitorului romanesc. Intr-adevar, este o crima impotriva poporului roman distrugerea Muntilor Apuseni cu cianuri.
Fostul ministru al Mediului, domnul Korodi, a fost impotriva distrugerii Muntilor Apuseni. Spre deosebire de el, domnul Nemirschi N., actualul ministru al Mediului, fost viceprimar la Constanta, n-are nici un respect fata de tot ce este verde. Toate bogatiile din Muntii Apuseni sunt un tezaur care trebuie pastrat pentru generatiile urmatoare.
La fel spun si eu, ca alti oameni ce-si iubesc tara: blestemati vor fi cei care vor sa distruga acest potential turistic, de o frumusete inestimabila. Cred ca trebuie atentionat si domnul Paleologu Th., ministrul Culturii.
Tineti steagul sus si sa aparam tot ce a zidit Dumnezeu la Rosia Montana pentru generatiile urmatoare: muntii cu bogatii naturale, animale salbatice, paduri etc.
Domnul sa va intareasca si sa va binecuvanteze!
Cu stima,
DR. CRISTESCU M.