"Cu tratamentul d-nei dr. Sanda Pirosca, nevralgia de trigemen a disparut"

Cititor Formula AS
In "Formula AS" nr. 782 din 20-27 august 2007, am scris un articol in care aratam ca in urma tratamentului d-nei dr. Sanda Pirosca, nevralgia de trigemen a disparut.

Azi, dupa doi ani si jumatate de la tratamentul pe care l-am facut, ma simt bine, boala fiind doar o amintire neplacuta.
Dupa ce m-am imbolnavit de nevralgie de trigemen, am urmat diferite si indelungate tratamente, cu Carbamazepin, operatie la dinti, acupunctura, infiltratii si laser, in urma carora aveam perioade cand ma simteam mai bine, dupa care durerile si crizele cumplite apareau iar.
In toamna anului 2006, prin intermediul revistei "Formula AS", am aflat despre d-na dr. Pirosca, care a obtinut rezultate foarte bune in tratarea nevralgiei. Am urmat si eu tratamentul doamnei doctor, care a constat in infiltratii cu medicamentul Zeel, sedinte de lumina polarizata cu aparatul Bioptron si sedinte cu aparatul stimulator Tens. Desi starea mea era foarte grava, in scurta vreme de la inceperea tratamentului crizele au disparut, iar la sfarsitul tratamentului au disparut si durerile.
Scriu din nou despre tratamentul pe care l-am urmat, acum cand s-a facut si proba timpului, si rog stimata redactie sa publice aceste randuri, prin intermediul carora doresc sa vin in ajutorul celor care sufera de nevralgie de trigemen, afectiune cu dureri cumplite si care se trateaza greu.
Multumesc, din nou, si pe aceasta cale d-nei dr. Pirosca, medic de inalt profesionalism, pentru preocuparea deosebita, grija acordata si dorinta de a ma scapa de suferinta, fapt pentru care imi exprim recunostinta.
Multumesc, de asemenea, revistei "Formula AS", in paginile careia gasim in permanenta solutii si raspunsuri valoroase pentru sanatatea noastra.
Noua adresa a cabinetului d-nei dr. Sanda Pirosca, medic primar, doctorand in stiinte medicale, este str. Pietroasa nr. 57, Cluj-Napoca, consultatii intre 9-15, tel. 0741/21.71.20, 0742/15.32.16.

T. MURESAN - Cluj-Napoca, tel. 0751/02.61.49