Din nou, despre Codex Alimentarius

Cititor Formula AS
"Medicina alternativa e pusa la zid"

- Petitie catre Guvernul Romaniei -

In luna decembrie 2009, se intentioneaza la nivel mondial implementarea fortata a unei legi ABUZIVE, numite CODEX ALIMENTARIUS, Legea produselor alimentare sau Codul produselor alimentare. Aceasta lege intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Imi permit sa citez un articol de pe internet. "Starea de spirit care predomina in cazul mondializarii chimiei farmaceutice explica in mare parte desfiintarea sistematica a inovatorilor stiintifici independenti din ultimii 50 de ani. Aceasta industrie foloseste orice mijloc pentru a-si pastra locul pe piata in ceea ce priveste tratamentul cancerului, al SIDA, al maladiilor cardio-vasculare etc. De zeci de ani este posibila tratarea si vindecarea in majoritatea cazurilor a acestor maladii prin terapii naturiste alternative, dar sunt aplicate procedee de dezinformare in forta, pentru a se ascunde publicului aceste adevaruri."
Scoaterea in afara legii a oricarei informatii referitoare la medicina alternativa va bloca eradicarea anumitor maladii, asigurand astfel profituri si mai mari acestei industrii mondiale, care trateaza doar simptomele bolilor, fara a se ingriji de cauze. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: "Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli... Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze al bolilor... Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni...".
Informarea medicilor este integral finantata de catre trusturi care ascund cu grija un mare numar de efecte secundare periculoase si chiar mortale ale medicamentelor, negandu-le public. Dupa ce a stabilit clar originea acestor crime si a dovedit responsabilitatea industriei farmaceutice in ceea ce priveste instalarea unei politici mondiale de genocid extins, doctorul Matthias Rath a inmanat, in data de 14 iunie 2003, Curtii Internationale de Justitie de la La Haye (Olanda), un act de acuzare pentru crime impotriva umanitatii.
La data de 13 martie 2002, europarlamentarii au adoptat legi in favoarea industriei farmaceutice, fixate prin dispozitii ale Codex-ului Alimentarius si care vizau elaborarea unei reglementari constrangatoare pentru toate terapiile naturiste si suplimentele alimentare - o maniera mai indirecta de a desfiinta concurentii care ar putea sa ocupe un anumit loc pe piata, pentru ca sanatatea se vinde si se cumpara.
Un val de petitii din partea populatiei a inundat mesageria europarlamentarilor intr-o asemenea masura, incat comunicatiile interne au fost blocate. In ciuda a o jumatate de miliard de petitii, directivele Codex-ului Alimentarius au fost adoptate. Acest vot a fost o veritabila denigrare a democratiei, prevestind si alte viitoare dificultati in respectarea acesteia.
Incepand cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius, enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare, trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare. Iata in ce constau acestea:
1. Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica (asadar toxici), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca toxine - vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor ramane pe raft numai cu 18 produse, atatea cate sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe lista, de exemplu Coenzima Q10, glucosaminele etc., va fi ilegal. Si asta nu inseamna ca se vor gasi numai cu prescriptie, ci vor fi ILEGALE, adica "foloseste-le si te duci la inchisoare".
2. Medicina naturista (acupunctura, medicina energetica, ayurvedica etc.) va fi progresiv interzisa.
3. Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand, din principiu, asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin, recombinat genetic, produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codex-ului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana TREBUIE tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codex-ului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. Mai mult, in 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer au fost interzise in mod unanim, de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc., care vor putea fi folosite, la liber, din nou.
4. Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu cobalt. Sub regulile Codex-ului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior.
Extinderea controalelor va actiona progresiv, eliminand orice medicina alternativa naturista ancestrala. Este vremea solidaritatii!
NU-ul masiv fata de Constitutia Europeana inseamna totodata, un NU fata de Codex Alimentarius, organ de propaganda al industriei chimiei farmaceutice, care vizeaza obtinerea unui monopol mondial de un despotism nemaiintalnit pana acum. A nu lua in considerare opinia a sute de milioane de cetateni este o grava lipsa de respect din partea oamenilor politici. Sute de milioane de cetateni din intreaga lume nu vor sa permita ca medicina naturista milenara sa fie interzisa, pentru ca pseudostiinta chimiei farmaceutice sa isi pastreze si sa-si intareasca pozitia pe piata.

Rezistenta Internationala fata de Codex Alimentarius

* Africa de Sud a afirmat ca nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius. Ministrul Sanatatii, Manto Tshabalala-Msimang, a declarat ca tara este in dezacord cu aceasta dihotomie intre medicina naturista si medicina alopata.
* India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius, pentru ca acest Codex a promovat formule ce contin ingrediente chimice care cauzeaza inflamatii extrem de distructive la nivelul creierului copiilor. Delegatul indian insarcinat pentru a pleda impotriva Codex-ului a fost ignorat, iar cand acesta a insistat pentru o dezbatere, a fost dat afara din camera.
* Asociatia medicilor si chirurgilor americani si-a exprimat opozitia fata de Codex Alimentarius, pentru a putea continua sa se foloseasca de remediile naturiste, alaturi de cele medicamentoase.
* In Marea Britanie, practicantii medicinei naturiste, sustinuti de membrii Camerei Lorzilor, s-au opus ferm politicii pro-Codex a lui Tony Blair. Acesta din urma a fost taxat pentru ipocrizie, intrucat a afirmat public ca familia lui foloseste remedii naturiste, suplimente alimentare si produse homeopatice.
Date fiind toate aceste aspecte, solicitam guvernului Romaniei sa se opuna CU HOTARARE adoptarii acestei legi si sa refuze adoptarea CODEX-ului in Romania. NU putem si NU vom permite sa ni se dicteze ce sa facem cu viata si cu sanatatea noastra! FIECARE OM ARE DREPTUL SA ALEAGA CUM SA-SI TRAIASCA VIATA!

INGRID VORNICU

Petitia exista pe internet, la urmatorul link: http: //www.petitieonline.ro/petitie-p61682048.html, unde vi se solicita semnatura.