"Dupa tratamentul cu Apisan Forte ma simt foarte bine"

Cititor Formula AS
Draga "Formula AS",

Citesc revista dvs. de aproximativ doi ani, de cand am fost diagnosticat cu ciroza hepatica. De altfel, tratamentul pe care il urmez si care m-a pus pe picioare l-am aflat din paginile revistei "Formula AS", fapt pentru care multumesc redactiei dvs.
Consider ca este o obligatie a povesti despre tratamentul care mi-a aratat calea vindecarii, in speranta ca si alti bolnavi isi pot afla vindecarea cu ajutorul lui. In urma cu 5-6 luni am aflat din "Formula AS" despre tratamentele naturiste cu Apisan Forte ale domnului inginer Victor Bogdan, caruia ii multumesc din suflet pe aceasta cale pentru produsul sau miraculos, realizat dupa multe cercetari in domeniul apiterapiei. Va marturisesc ca dupa numai doua luni de tratament, sub atenta indrumare a domniei sale, analizele mele au iesit bine, iar starea de sanatate si vitalitatea organismului sunt foarte bune, fata de starea in care ma aflam inainte de a urma aceasta terapie. Acum, dupa 5 luni de la inceperea tratamentului, ma simt foarte bine si parca am revenit la viata.
Multumesc din suflet d-lui inginer Victor Bogdan, al carui tratament suta la suta natural mi-a rezolvat problemele de sanatate.
D-l inginer poate fi contactat la tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98. Va rog sa-mi respectati anonimatul.
S. M. - Slobozia