"Dumnezeu face minuni"

Cititor Formula AS
Stimata d-na Sanziana Pop,

Am 35 de ani si pana in ianuarie 2009 aveam o viata frumoasa si linistita, alaturi de un sot iubitor si de doi copii frumosi, de 4 si 7 ani. Acum 5 luni, in urma mai multor investigatii, am fost diagnosticata cu cancer bronho-pulmonar (de tip carcinom non small cell) stadiu IV, cu adenopatii mediastinale multiple. In ianuarie 2009, am inceput chimioterapia, cu efectele ei negative: caderea parului, lipsa poftei de mancare, stare generala de rau, greata, varsaturi, anemie, reactii alergice (edeme, eritem, parestezii). In martie 2009, in timpul unei sedinte de chimioterapie, un "coleg de suferinta" cu mine mi-a povestit despre Centrul de Consultanta "Energy Plus" (tel./fax: 021/316.43.92, 0733/35.40.00) si despre produsele naturale care i-au fost recomandate si pe care dumnealui le folosea. Chiar a doua zi am stabilit o programare la Centrul de Consultanta "Energy Plus". In urma analizarii documentelor pe care le aveam (biopsii, tomografii, analize medicale) mi s-a elaborat un program de tratament, care includea si produsul Tien Hsien Liquid China 1. Am ales si urmez cu strictete cea mai complexa schema de tratament, chiar daca pentru aceasta este nevoie de un efort financiar major din partea familiei. La putin timp dupa inceperea tratamentului, efectele chimioterapiei au devenit mai usoare: am pofta de mancare mai tot timpul, starea de rau nu mai este asa de accentuata, am, fara nici o exagerare, un plus de energie. Si iata ca a venit si semnul pe care il asteptam. La trei luni si jumatate de la inceperea chimioterapiei si aproape doua luni de la inceperea tratamentului prescris la Centrul de Consultanta "Energy Plus", am facut prima evaluare (o tomografie) si rezultatul a venit la fel de neasteptat precum diagnosticul: regresie cu aproape 50%, atat a tumorii, cat si a metastazelor. Dumnezeu face minuni!
Multumesc din suflet specialistilor Centrului de Consultanta "Energy Plus", care imi sunt alaturi si ma incurajeaza. Sunt fericita ca pot sa privesc din nou cu speranta in ochii copiilor mei, care tot timpul imi zambesc si imi spun "Te iubesc mami".
G. M. - Bucuresti
(Documentele medicale care sustin marturisirea mea se gasesc la Centrul de Consultanta "Energy Plus", str. Mircea Vulcanescu nr. 92, Bucuresti)