Ati auzit despre asa ceva? Codex Alimentarius

Cititor Formula AS
Programul pentru depopularea planetei prin infometare si malnutritie

- Cel care controleaza hrana controleaza lumea -

Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care a elaborat in 1962 un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii, ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra, stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice, plus Bancile Internationale. Acest Cod Universal al alimentelor va trebui implementat la nivel global, pana pe data de 31 decembrie 2009, inclusiv in Romania.
In 1994, Codexul a declarat nutrientii (suplimentele alimentare nechimice) a fi toxine. Sunt otravuri! Potrivit Codexului, fiecare vaca de lapte de pe planeta trebuie tratata cu hormonul de crestere bovin Monsanto. Mai departe, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta, folosit in scopuri de hrana, trebuie tratat cu antibiotice subclinice si cu hormoni de crestere exogeni.
Cu ce scop? In prognozele pentru urmatorii ani, aceeasi Organizatie Mondiala a Sanatatii care a elaborat Codex Alimentarius prevede in proiectiile epidemiologice ca pe glob vor fi minimum 3 miliarde de morti. Un miliard de oameni vor muri, pur si simplu, de foame. Dar urmatoarele 2 miliarde vor muri de boli ce puteau fi prevenite, cauzate de subnutritie. Logica e simpla: nutrientii sunt toxici, deci ii inlocuim cu chimicale. Oamenii consuma hrana bazata pe chimicale si se simt satui. Consumam chimicale in loc de nutrienti. Cine va trai? Probabil acei oameni care sunt suficient de bogati si de puternici ca sa-si permita hrana sanatoasa si nutritiva.
Natiunile Unite au emis zeci de documente publice, in care fac apel la actiunea de reducere a populatiei planetei cu 80%. Nu mai sunt razboaie mondiale, nu mai exista ciuma sau holera, iar populatia tot creste. In ultimii 30 de ani practic s-a dublat.
Seful Programului de Hrana al Natiunilor Unite a spus: "Vom folosi hrana ca arma impotriva oamenilor". De asemenea, noi medicamente si vaccinuri vor fi folosite si testate pe mase mari de oameni.
Urmariti documentarul "Agenda Ascunsa", subtitrat in limba romana. Poate nu e adevarat tot ce spune acest documentar. E bine, totusi, sa vedem lucrurile si din punctul asta de vedere si sa fim pregatiti pentru orice.

COSTEL COTARLAN