"Consider ca prin medicatia primita de la Centrul de Consultanta "Energy Plus", am invins cancerul"

Cititor Formula AS
Totul a inceput intr-o dimineata din luna iulie 2007, cand nu am mai putut sa ma ridic din pat, nu am putut sa ma deplasez din cauza durerilor la ambele picioare.

Aveam carcei, parestezii, imi mentineam greu echilibrul. Am incercat ameliorarea prin diferite modalitati casnice si medicamente antiinflamatoare, crezand ca este ceva trecator. Total fals, m-am inselat amarnic! Mentionez ca sunt un om la 58 de ani, care pana acum nu a suferit din cauza unei boli care sa necesite tratament sau spitalizare. Am consultat un medic care a stabilit ca durerile membrelor inferioare sunt consecinta unei tumori. Confirmarea a venit in urma unei radiografii computerizate, care a stabilit diagnosticul: trei tumori pulmonare si o tumora in vermisul cerebelos. Intre timp, situatia s-a agravat, prin insuficienta respiratorie accentuata. Fac mentiunea ca sunt fumator de circa 40 de ani, in ultimii 10 ani am fumat si 2 pachete de tigari pe zi. Prin natura meseriei, am facut delegatii in tara, avand astfel un regim de hrana dezorganizat. In cele din urma, am ajuns la Institutul Oncologic Fundeni, la sectia de terapie intensiva, unde am ramas internat mai mult de o luna, dupa care am inceput tratamentul cu citostatice. Am inceput sa ma documentez si am ajuns la concluzia ca trebuie sa actionez pentru inlaturarea efectelor toxice hepatice, renale, cardiace si vasculare ale chimioterapiei si pentru a ajuta organismul sa lupte cu aceasta teribila boala. In acest fel, din aproape in aproape, am ajuns la Centrul de Consultanta "Energy Plus" Bucuresti (tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00). Aici am primit recomandari de tratament cu produse naturale care au inclus, secvential: Tien Hsien Liquid China 1, MityQondriaTM, Neuro Optimizer, Carctol, IP6, Respiration BlendTM, Milk Thistle PhytosomeTM, Coriolus PSK (Super Turkey Tail), Curcumin 95 s.a. Eu insumi am citit despre aceste produse si am inteles ca sunt recomandate in diverse forme de cancer, cu rezultate remarcabile, fapt confirmat si in cazul meu. Valorile analizelor au avut o evolutie foarte favorabila, la ora actuala ma simt foarte bine, consider ca am invins cancerul si ca sunt un om din nou sanatos.
Multumesc revistei "Formula AS" pentru informatiile pe care ni le furnizeaza constant despre posibilitatile de tratament cu produse naturale, contribuind astfel la insanatosirea multor oameni.
M. N. - Bucuresti
(Documentele mele medicale pot fi gasite la Centrul de Consultanta "Energy Plus")

"Prin tratamentul d-nei ADRIANA VLAD, m-am vindecat de ovare polichistice"

Numele meu este Georgescu Cristina si sunt din Bucuresti. Anul trecut am fost internata la spital pentru niste analize de rutina. In urma unei ecografii mi s-a descoperit faptul ca am ovare polichistice, iar pe ovarul stang am un chist de 4 cm. Ca urmare a acestei ecografii, mi s-a spus ca sansele mele de a ramane insarcinata sunt nule. Am urmat tratament cu Microgynon pentru a mai sparge din chistul de 4 cm, care era problema cea mai mare. Citind "Formula AS", am descoperit un articol despre doamna farmacist Adriana Vlad, de la "Elite Nutritia" din Deva. I-am trimis pe e-mail rezultatele analizelor si mi-a raspuns foarte prompt. Mi-am facut comanda pentru prima transa de tratament si in cateva zile am primit-o. Am urmat exact schema de tratament prescrisa de dansa, timp de doua luni. Azi am fost sa imi fac ecografia si, spre marea mea uimire, medicul mi-a aratat pe monitorul de la ecograf ca totul era curat. Nici urma de chisturi. Vreau prin intermediul dvs. sa ii multumesc doamnei Vlad din tot sufletul, pentru minunea pe care a facut-o pentru mine. Recomand din toata inima tuturor fetelor/ femeilor care au aceeasi problema sa nu dispere. Undeva in lumea asta exista un OM care ne poate ajuta. Multumesc din suflet si colectivului revistei "Formula AS", pentru ca in fiecare editie aflam informatii care ne pot salva viata. Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor angajatilor si la cat mai multe aparitii.
GEORGESCU CRISTINA - Bucuresti, e-mail: cristina19802007@yahoo.com

"Multumesc d-lui RUSALIN TODOR ca mi-a salvat sotul de la moarte"

Ma numesc Sarbu Maria, locuiesc in Bucuresti si cu bunavointa dvs. doresc sa va relatez cazul sotului meu, un caz mai rar intalnit in lumea noastra de astazi. In varsta de 71 de ani, a fost operat de un carcinom de prostata (cancer de prostata) cu extirparea totala a testicolelor. In acest caz, sansele de supravietuire au fost destul de reduse, mai ales ca la analiza, markerul tumoral a fost 10,5. Ajungand la capatul puterilor, nu stiam ce sa mai credem si pe unde sa mai mergem (boala a fost depistata in 2006). Atunci ne-am adus aminte de faimoasa "Formula AS", care de-a lungul anilor a venit in ajutorul napastuitilor (fapt pentru care tin sa multumesc pe aceasta cale). Consultand colectia, am dat peste numele d-lui RUSALIN TODOR, recomandat de un cititor ce fusese vindecat de cancer. Am apelat cu incredere la el, pentru ca dupa o perioada de trei luni, miracolul sa se intample, tumora sa scada, iar analiza 07 marker de la 10,5 sa coboare la 0,23. Sotul meu a luat in greutate, si-a reluat activitatea fizica (cu prudenta si pana la limitele normalului), este plin de viata si de energie, se poate compara cu un om de varsta tanara! Fata de aceasta situatie incredibila dar adevarata, tin sa multumesc "Formulei AS", precum si d-lui RUSALIN TODOR, care mi-a salvat sotul de la moarte si ma pot bucura de el.
SARBU MARIA - str. Cap. Ivan Anghelache nr. 10, sector 5, Bucuresti, tel. 021/420.15.52
D-l Rusalin Todor poate fi contactat la tel. 0742/92.74.25.

"Cu tratamentul d-lui ing. BOGDAN VICTOR, sunt pe calea vindecarii de melanom malign nodular"

Am aflat din paginile revistei "Formula AS" despre tratamentele domnului ing. Bogdan Victor si de produsul Apisan-Forte. Va multumesc pentru initiativa dvs. de a publica tratamente naturiste cu care multi bolnavi reusesc sa-si rezolve problemele de sanatate. Eu am fost diagnosticat la data de 14 mai 2008 cu melanom malign nodular cu indice de invazie Clark IV indice Breslow 5 mm. Cu tratamentul naturist al d-lui ing. Bogdan Victor si cu Apisanul-Forte, in prezent pot sa declar ca sunt pe drumul vindecarii. In doua luni de la inceputul tratamentului, tumorile de la suprafata pielii s-au redus cu 50-70%. Pe aceasta cale, multumesc d-lui ing. Bogdan Victor pentru indrumarile date si pentru faptul ca a realizat Apisanul-Forte, care mi-a adus linistea vindecarii.
SORESCU DUMITRU - str. Persani nr. 2, Ploiesti, tel. 0244/55.13.56

"D-l dr. MIRCEA PEIA nu este doar un mare profesionist, ci si un mare om"

Ma numesc Aurelia Chira, locuiesc in Timisoara, si doresc sa va felicit atat pe dvs., d-na Sanziana Pop, cat si intregul colectiv redactional, incluzand aici si minunatii colaboratori externi, in special pe d-l dr. PEIA MIRCEA, pentru binefacerea ce ne-o ofera noua, cititori ai revistei, devenita un brand in domeniu: "Formula AS".
Cu mai bine de un an in urma, sotul meu a fost diagnosticat cu adenocarcinom gastric de tip difuz, cu celule in "inel cu pecete". Firesc, ne-a cuprins disperarea, nu stiam pe ce drum sa mergem, iar in strafundul sufletului, speram sa fie o greseala. Din pacate nu era nici o greseala, repetarea analizelor si investigatiilor facute de data asta la Szeged, in Ungaria, a confirmat acelasi temut diagnostic stabilit in Timisoara. Multumesc lui Dumnezeu, El mi-a scos imediat in cale exact oamenii de care aveam nevoie, si pe care nu ii cunosteam dinaintea acestui eveniment. Cu ajutorul Lui, am ajuns la un chirurg, si in acelasi timp un om minunat, care a realizat fara cusur o complicata interventie chirurgicala (a fost eliminat 90% din stomac). Dar drumul ce urmeaza unei interventii chirurgicale nu e deloc usor, caci reactiile organismului, pana revine la functiile normale, sunt imprevizibile, chiar sub tratament. Astfel, ai nevoie nu doar de profesionalismul unui medic, ci si de umanitatea lui, de puterea lui de a te intelege si de a te ajuta, atunci cand ai nevoie, nu doar atata timp cat esti in cabinetul sau. Toate aceste deosebite calitati le-am gasit ulterior la d-l dr. PEIA MIRCEA (tel. 0256/43.18.91, 0747/22.20.24), si datorita tratamentelor dansului, boala nu a recidivat, analizele si investigatiile fiind perfecte, iar noi avem speranta in viitor. Ii multumesc d-lui Peia si pentru faptul ca a avut rabdare sa ma asculte si sa ma indrume la telefon, atunci cand am avut nevoie (si asta nu s-a intamplat rareori), fara a ma conditiona sa vin la cabinet.
Va multumesc si dvs., cititorilor, care i-ati adresat multumiri d-lui Peia Mircea, caci daca nu era aceasta minune de revista, nu as fi avut cum sa-l cunosc, iar dvs., prin multumirile aduse dansului, m-ati convins sa apelez la serviciile domniei sale. Va urez tuturor multa sanatate! Cu recunostinta!
AURELIA CHIRA - Aleea Ionel Pertea nr. 4, sc. A, ap. 14, Timisoara, jud. Timis, cod 300472, tel. 0256/22.71.26

"Cu argila lui Bocan m-am lasat de fumat"

Citesc aceasta revista de la aparitia ei. Am invatat multe, m-a ajutat de foarte, foarte multe ori. Prin retetele publicate, multa lume s-a facut bine. Aplicarea unor metode popularizate in aceasta revista a ridicat oamenii din pat si au revenit la treburile lor de fiecare zi. Toata stima pentru acesti inimosi redactori, care cauta sa ne tina la curent cu tot ce este la zi. Consider de datoria mea sa fac public un lucru care pe mine m-a ajutat, chiar daca mai am putin si fac 70 de ani, si mi se poate reprosa ca ce mai vreau la aceasta varsta? Aflati ca dupa 50 de ani de fumat, am reusit sa ma las de fumat, acest obicei nenorocit care a omorat multa lume. Cum? Foarte simplu. Am facut apel la ing. chimist MIRCEA BOCAN din Alba Iulia (str. Ion Ratiu, bl. J6, ap. 8, cod 510045, jud. Arad) si mi-a trimis argila "ALGO", pe care am folosit-o pentru niste deranjamente la stomac si intestine (am dizolvat si am luat 1 lingurita la 4 ore, cu 150 ml apa plata). Am constatat ca dupa circa 3-4 saptamani, nu am mai putut suporta tigara. Asadar, aceasta argila m-a facut bine de toate relele. Si de un an si doua luni, nu mai fumez. Am lasat sa treaca un an, sa vad si proba timpului. Dupa aceea v-am scris. Va rog sa publicati acest text ca poate le ajuta si altora. Ca pe Mircea Bocan l-am gasit tot in "Formula AS".
SCARLAT PAUL - str. Jean Steriadi nr. 30-38, bl. M10, sc. L, ap. 157, sector 3, Bucuresti, tel. 0766/55.22.35