"Prin tratamentul d-lui doctor MIRCEA PEIA, specialist in medicina complementara, m-am vindecat de infectie urinara cu Escherichia Coli"

Cititor Formula AS
Ma numesc Dumitru Elena Liliana, locuiesc in municipiul Caransebes, sunt economist pensionar si am 64 de ani.

De 37 de ani, sufar de infectie urinara cu bacilul E.Coli. Inca de la inceput, boala s-a manifestat cu dureri mari de rinichi, cu febra care uneori depasea 41gr.C, cu cistite ingrozitoare cu hematurie, cu urina tulbure, care de multe ori cristaliza, varsaturi, stare generala alterata si toate complicatiile aferente. Desi am fost tratata cu antibiotice, conform antibiogramei, boala recidiva la 2-3 luni. In ultimul timp, bacilul, devenind rezistent la antibiotice, simptomele apareau imediat ce intrerupeam tratamentul. Pe parcurs, am incercat diverse formule, cum ar fi - cate o sulfamida pe zi, timp de o jumatate de an, autovaccin la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, dar fara rezultate persistente. Eram speriata si nu stiam ce se mai poate face. Antibioticele mi-au facut mult rau organismului si acum suport consecintele acestor tratamente. Toate acestea, pana a aparut in "Formula AS" un articol al d-lui Mircea Peia, specialist in medicina complementara, care locuieste in Timisoara. Pentru a stabili tratamentul, trebuie sa mergeti la dansul cu rezultatul ultimelor analize - tratamentul fiind individualizat.
Pe langa faptul ca am scapat de infectia urinara, s-au modificat in bine functiile renale, fiindca datorita infectiilor repetate, ma indreptam spre insuficienta renala. Domnul doctor trateaza si alte infectii ale aparatului urinar, cum ar ficele cu Proteus, Klebsiela, Pioceanic etc. - precum si multe alte afectiuni ale altor organe. Domnul doctor Mircea Peia, pe langa faptul ca este un medic competent, este si un om intelept, bun, care ajuta bolnavii cu ingaduinta. Tratamentul trebuie facut cu seriozitate, asa cum este prescris.
Multumesc conducerii si colectivului "Formulei AS" care mijlocesc aparitia atat de multor informatii si este o revista atat de folositoare si complexa. Doresc sa-i multumesc d-lui dr. Mircea Peia pentru ajutorul pe care mi l-a dat, pentru intelegerea avuta si pentru ca m-a scapat de o boala atat de sacaitoare, cu urmari grave. Ii doresc sanatate multa si lumina de la Dumnezeu, sa poata indruma si alti oameni care au nevoie de ajutorul domniei sale, pentru a-i vindeca.
D-l dr. Mircea Peia locuieste in Timisoara, str. Take Ionescu nr. 11-13, sc. B, tel. 0256/43.18.91, 0747/22.20.24.
Cu respect,
DUMITRU ELENA LIANA - tel. 0255/51.74.52