ROST

Claudiu Tarziu
In memoria unui episcop martir: Grigorie Leu

Numarul 73 (martie 2009) al revistei ROST ii este inchinat episcopului ortodox Grigorie Leu, cel care a fost martirizat de comunisti, in urma cu 60 de ani, pentru ca s-a opus anexarii Bisericii de catre un regim ateu si criminal.
Intre temele de interes gazduite in revista, semnalam si continuarea dezbaterii privind introducerea documentelor de identitate electronica. Printre altele, sunt redate demersurile Forului Ortodox Roman - din care face parte si ROST -, adresate Sfantului Sinod al BOR, Ministerului de Interne si Curtii de Apel Bucuresti.
Din sumar, va mai recomandam articolele: "Obiceiuri populare in perioada postului pascal", de Razvan Codrescu, "Negotul cu Biblia", de Cristian Curte, "Intre nevointa si ipocrizie", de Paul Siladi, si "Boieria intru Hristos", de Claudiu Tarziu.
Revista ROST poate fi procurata in sistem de abonament de la redactie sau: in Bucuresti, de la librariile "Vasiliada" si "Sophia"; in Brasov, de la libraria "Okian"; in Constanta, de la libraria "Brancoveneasca" si de la "Pravalia Predania"; in Suceava, de la libraria "Sf. Voievod Stefan cel Mare"; in Iasi, de la librariile "Sedcom Libris"; in Cluj, de la librariile Arhiepiscopiei Ortodoxe, in Arad, de la Libraria "Logos", in Timisoara, de la Libraria "Sf. Siluan", in Galati, de la libraria "Lumina". Revista ROST cauta distribuitori in toata tara: biserici, manastiri, librarii, firme locale de difuzare a presei. Pentru detalii, sunati la 0740/10.36.21.