"Cu magnetii d-nei LILI COLOTIN am scapat de toate bolile"

Cititor Formula AS
Ma numesc Vladoi Florentina, profesoara pensionara, domiciliata in Bacau, in varsta de 60 de ani.

Prin aceasta scrisoare vreau sa va multumesc pentru placutele momente petrecute in compania revistei dvs., revista ce o citesc aproape saptamanal, incepand din anul 1998 cand v-am descoperit. Apreciez diversitatea si calitatea articolelor si, in mod deosebit, pe cele din sectiunea "Sanatate", pentru care va felicit din toata inima. Aici am gasit sfaturi pretioase de la cititori pentru tratarea diferitelor afectiuni, confruntandu-ma si eu in cursul vietii cu unele dintre ele.
Din primii ani de activitate la catedra (faceam naveta) m-am ales cu o poliartrita reumatismala, boala pe care am tratat-o medicamentos, si asa m-am ales cu un ulcer gastro-duodenal. Cu varsta am mai capatat si o cardiopatie si hipertensiune arteriala. S-au mai adaugat niste medicamente la consumul meu zilnic. Panicata, am cautat si alte remedii, pana ce prin intermediul revistei dvs. am aflat de magneto-terapia practicata de d-na Lili Colotin din Galati. Numeroasele scrisori de multumire de la diferiti bolnavi, cu diverse afectiuni, m-au convins ca ar trebui sa fac si eu o comanda telefonica si sa intru in posesia unui dispozitiv terapeutic cu magneti speciali. Dupa ce am studiat cu atentie prospectul, am inceput sa fac tratamentul. Din primele zile, durerile s-au ameliorat, iar dupa doua saptamani, au disparut, iar tensiunea s-a reglat in limite normale. Desi am inceput acum 5 ani terapia, nu v-am scris pana in prezent dorind sa ma conving ca nu e o amagire de moment, ci o vindecare reala. Astazi nu am suficiente cuvinte sa va multumesc pentru revista "Formula AS", prin intermediul careia am gasit leacul bolilor mele. Ma simt datoare sa-i multumesc si doamnei Lili Colotin din Galati pentru acest dispozitiv minune ce m-a revigorat.
Stiind ca sunt multi bolnavi, si unii cu posibilitati financiare reduse, vreau sa le impartasesc din experienta mea si sa le spun sa nu aiba nici o reticenta in a solicita ajutorul doamnei Lili Colotin, cadru medical si terapeut ce a experimentat magneto-terapia pe propriile suferinte. Prietenii carora le-am recomandat aceasta terapie si care aveau diverse boli in diferite stadii au fost foarte multumiti de rezultate.
Va doresc multa sanatate. Cu recunostinta,
FLORENTINA VLADOI - Bacau

Aveti incredere, stimati cititori, in acest dispozitiv cu efecte miraculoase si apelati la tel. 0236/43.58.88, 0743/92.18.35, 0770/61.50.02, la care cu respect si multa intelegere va raspunde d-na Lili Colotin.