"Dumnezeu ne-a indrumat spre d-l VICTOR BOGDAN"

Cititor Formula AS
Stimata redactie,

Citesc de ani de zile revista "Formula AS". Marturisesc ca treceam rapid peste pagina de sanatate, stiam ca exista acolo, dar evitam sa zabovesc pe problemele expuse de oameni aflati in pragul disperarii, debusolati si dezamagiti de medicina alopata, ale carei limite sunt din ce in ce mai evidente in lupta cu bolile care secera, fara discernamant, vieti de copii, tineri sau adulti. Apreciam in sinea mea bunavointa acelora care impartaseau din experienta lor, dornici sa ajute.
Cu aproape un an in urma, in momentul in care o depresie extrem de urata, cu abandon scolar, ne-a debusolat fetita, eleva in clasa a XI-a, am inteles insa cat de important este sa nu ramanem ignoranti si insensibili la S.O.S.-urile care parvin pe multe cai, dar pe care, incorsetati de propriile griji, le percepem ca simple stiri cotidiene si le tratam cu superficialitate. Aflati cu totii in pragul disperarii, am bajbait umbland pe la medici, urmarind cu indignare neputinta lor. Sunt sigura ca exista si profesionisti adevarati (nu din aceia care dau induiosati din umeri, sfatuindu-te sa te rogi pentru copilul tau, caci ei nu au nici o putere!), medici cu vocatie, dar noi nu am dat de ei, desi vreo 3 luni de zile, am mers din recomandare in recomandare. Starea fiicei noastre se inrautatea vizibil si am fost indrumati sa o internam. Ne-am opus cu tarie, caci nu concepeam ca singurul nostru copil sa treaca printr-o alta trauma, pe langa durerea si lipsa de speranta care se instalasera in sufletul ei, vazand ca nimic nu o poate ajuta sa revina la scoala, printre colegii de varsta ei. Atunci mi-am amintit de cazurile prezentate in revista dvs. si am intrat cu mare incredere pe site-ul "Formula AS" si, cautand, cantarind, analizand, am ales exact ceea ce ne trebuia noua. Mi-au atras atentia cateva articole in care un domn recomanda cu caldura sa fie contactat pentru a trimite prin posta unor persoane cu boli foarte grave tratamentul de care au nevoie, impreuna cu un produs apicol care grabeste vindecarea - APISAN FORTE. Am gasit si un caz concret, in care o doamna din Buzau ii multumea d-lui Bogdan Victor pentru ajutorul primit de fiica dumneaei, care ani de zile a fost tintuita in casa de o depresie dublata de agorafobie. Peste o saptamana, eram deja la Bucuresti, fata in fata cu d-l Bogdan - caci ne-a primit imediat, desi este incontinuu solicitat, telefoanele suna la dansul aproape non stop, dar toata lumea primeste un raspuns plin de bunavointa si rabdare. Chiar de la prima intalnire, a readus zambetul pe chipul fiicei noastre (degaja o energie pozitiva si un optimism molipsitor) si speranta in sufletele noastre. Am inceput imediat cura cu Apisan-Forte si miere vie, pe langa alte recomandari extrem de eficace, vis-a-vis de nutritie si reflexoterapie. Nu spun ca totul s-a rezolvat cu usurinta si de a doua zi, dar cand dupa trei saptamani, copilul ni s-a luminat, a inceput sa isi doreasca sa iasa afara, nu mai evita locurile aglomerate si a scapat de orice teama care ii apasa sufletul si gandurile (caci de atunci nu a mai avut nici o cadere, a revenit la scoala si este din nou un copil fericit), ne-am dat seama ca aceasta este calea.
Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca ne-a indrumat spre d-l Bogdan Victor si ne rugam si pentru sanatatea dumnealui si a d-nei Dana, sotia care il ajuta si il sustine. Mi-am propus de mult sa va scriu, consider ca avem o datorie morala fata de acest om deosebit, d-l Bogdan Victor (il puteti contacta la tel. 0723/74.23.98), catre care sfatuiesc sa se indrepte si alti parinti sau alte persoane aflate in suferinta, pentru evita sa umbreasca ani de tinerete, sa intunece priviri calde de copii prin sali reci de spitale, care nu ofera inca, din pacate, alternative reale bolilor cu care ne confruntam in lumea de azi.
DANIELA A. - Ploiesti, tel. 0741/08.03.58