Leacuri de la cititori

Cititor Formula AS
Ulcer stomacal

In urma cu 20 de ani, am suferit grav de ulcer, pe care nu l-am putut vindeca cu medicamente. Din fericire, cineva mi-a recomandat o reteta care a dat rezultate foarte bune. Persoana respectiva scapase de operatie la stomac cu ajutorul ei. Reteta: 500 g pelin + 1 l apa se fierb pana se ajunge la 1/2 l lichid. Se strecoara si se amesteca cu 500 g miere de albine si 1/4 l spirt alb, de 90 grade. Se omogenizeaza bine totul, apoi se pune intr-o sticla care se lasa la caldura (soare, soba), timp de o saptamana. Se bea dimineata, la pranz si seara, cate 25 ml inainte de masa. (Atentie, da foame!)
GENOVEVA POPA - loc. Maierus, jud. Brasov

Scurgeri nazale (muceala)

Puneti la fiert, intr-un vas mic (ibric), 200 ml apa, in care turnati un varf de lingurita de sare grunjoasa (sare pentru muraturi). Lasati-o sa dea un clocot scurt si luati vasul de pe foc, apoi puneti o lingurita plina cu flori de galbenele. Lasati sa se infuzeze 15 minute, cu vasul acoperit. Strecurati printr-o sita mai deasa si folositi si un tifon pus in doua. In ceaiul obtinut adaugati o fiola de vitamina C (de 5 ml) si o fiola de Polidin. Cu "amestecul" acesta se vor face spalaturi (instilari) in fiecare nara, de 3-6 ori pe zi. Pentru ca aceste spalaturi sa dea rezultatele dorite, bolnavul se aseaza pe pat, intins, cu fata in sus, in asa fel incat pozitia capului sa fie mai jos decat cea a gatului (implicit a trunchiului), dar intr-o pozitie comoda si fara sa acuze dureri de cap sau de gat. Aceasta pozitie este esentiala pentru ca lichidul introdus sa ajunga pana la sinus. Mentinand aceeasi pozitie, astupati o nara apasand lateral si suflati nasul. In nara ramasa libera, puneti o pipeta plina cu ceai. Apasati pe nara opusa inca cateva secunde, apoi repetati operatiunea, identic, la nara cealalta. Pacientul nu se ridica din aceasta pozitie cel putin cinci minute, timp in care presati frecvent pe cate o singura nara, aplecand usor capul spre stanga si spre dreapta. Daca mucozitatile sunt "consistente", vascoase etc. la evacuare, se poate repeta operatia, fara nici o problema. Tratamentul se face de patru ori pe zi. Dupa doua saptamani, mucoasa incepe sa fie putin uscata, drept urmare, trebuie sa cumparati din farmacie o sticluta cu vitamina A lichid (romaneasca, nu-i nevoie de medicamente la pret mare, ci de eficienta) in care veti inmuia un betisor de sters in urechi si veti badijona narile prin interior, o data sau de doua ori pe zi. Reface mucoasa nazala. Ceaiul puteti sa-l faceti si in cantitati mai mari si sa-l tineti la frigider (500 ml), dar sa-l puneti numai caldut. (Nu-l lasati la caldura pentru ca se strica.) Tratamentul da rezultate de exceptie mai ales la copii, pentru ca nu este invalidant.
MIOARA ILIES - e-mail: mioara_ilies@yahoo.com

Tratamentul corect cu Aloe Vera

Sunt abonata permanent la revista dvs. si urmaresc paginile de sanatate naturiste. Fiind in posesia unui tratament pe care il administrez anual (am hepatita cronica toxica activa), la intervale de cateva luni, am hotarat sa il ofer pentru publicare celor bolnavi, sa-i ajut sa se vindece. Ingredientele le-am gasit intr-o revista ruseasca, unde se relata vindecarea spectaculoasa a unui caz de cancer, cu ajutorul plantei Aloe Vera. Citez: "Bolnava Saiber Maria a fost internata in Institutul Oncologic din Moscova, cu diagnosticul cancer uterin, in stadiul metastaze. S-a facut iesirea din spital cu mentiunea "nevindecabila". In septembrie a aceluiasi an, bolnava a venit la Moscova pentru consultatii la acelasi institut. La examinare, s-a constatat ca este complet sanatoasa si a crescut in greutate cu 22 kg. Intrebata cu ce s-a tratat, ea a declarat ca a luat un amestec de aloe (Vera Sabur sau Stolotnic) trecuta prin masina de carne. Planta trebuie sa aiba varsta de 3-5 ani. Inainte de a se taia frunzele, planta nu trebuie udata timp de 5 zile. Modul de administrare: 3 lingurite (o lingurita cu doua ore inainte de fiecare masa), vreme de o saptamana, pe urma doar cate o lingurita, dimineata. Durata minima a tratamentului este de 2-3 saptamani (15 zile este ideal). Cu aceeasi reteta se trateaza si se vindeca foarte repede si alte boli: gripa, anghina pectorala, colita, orice afectiune a ficatului, tromboflebita, eczema de orice fel, astmul, alergiile, infectiile cronice ale pielii, paralizia, reumatismul, astenia nervoasa, alcoolismul, inflamatiile etc. Acest amestec in aceleasi doze se poate administra si in tratarea bolilor de plamani, a ulcerului gastric si ale organelor interne afectate de procese inflamatorii si ulceroase, cronicizate. O particularitate importanta a amestecului consta in aceea ca in primele zile ale tratamentului bolnavul capata o pofta de mancare neobisnuita.
* Reteta preparatului de aloe (1,500 kg): 0,300 kg aloe, 0,500 kg miere de mai, 0,700 l vin rosu (negru) 13-16gr.. Planta se da prin masina de tocat carne, se amesteca cu mierea si vinul de casa negru sau rosu. Se tine intr-un borcan (in beci sau la frigider) timp de 5 zile, la loc intunecos si rece.
Bolnava din scrisoarea citata a luat urmatorul amestec: 1,500 kg Sabur (aloe), 2,5 kg miere de mai, 3 l vin negru de casa. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute in toate.
BALASZ AGNETA

Herpes genital, prurit

O prietena buna a suferit cumplit de herpes genital. A urmat tratamente la multi medici, dar nu s-a rezolvat. Nici chiar un vaccin foarte puternic nu i-a ajutat. In ultima instanta, a urmat un tratament naturist care i-a vindecat boala si pe care i l-a recomandat un medic batran din Iasi. In fiecare zi se fac bai locale caldute cu sare iodata. Se pune la 1 litru de apa o lingura cu varf de sare. Dupa baie, se aplica unguentul Locacorten-TAR.
* Pentru prurit va recomand sa folositi o substanta minune: Coenzima Q10, foarte eficienta in infectiile cu Candida.
BUNEA DANIELA - Buzau

Metastaza la ficat

Aceasta reteta a fost urmata chiar de catre sotul meu, care s-a vindecat cu ajutorul ei de ciroza umeda. l 1,5 kg radacina de tataneasa tocata marunt, prin masina de tocat. Se amesteca cu 2,2 kg miere salcam si 3,5 litri vin rosu (18gr.). Preparatul se pune intr-un borcan de sticla, se inchide ermetic si se pastreaza 5 zile, ferit de lumina. Se ia cate o lingurita, de trei ori pe zi, cu doua ore inaintea meselor principale. Dupa 5 zile, se administreaza cu o ora inainte de masa, timp de o luna.
BUNEA DANIELA - str. T. Ciprian nr. 7, Buzau

Ciuperca la degetele picioarelor

In cursul anului 1999, am facut o ciuperca (Candida Albicans) la degetele de la picioare, din cauza unor pantofi noi, de piele (pielea probabil fiind necorespunzator tratata). Pe zi ce trecea, suferinta inainta, ma ustura, ma manca, mirosea urat etc. Am incercat cu bai de bicarbonat, otet, dar imi faceau mai rau, pana cand am primit sfatul unei rude, care mi-a recomandat unguentul Canesten. Am aflat de la farmacisti ca acest produs este scump si se aduce destul de rar in farmacii, dar mi s-a recomandat inlocuitorul romanesc Clotrimazol. In decurs de trei saptamani, a reusit sa faca ciuperca sa se retraga in mod clar. Mi-au disparut mancarimile, arsurile, mirosul... Tratamentul se face astfel: in fiecare seara se spala picioarele cu apa calda si putin sapun. Se sterg bine, in mod special unde este ciuperca, se ung apoi cu Clotrimazol si se incalta un ciorap de bumbac. Tratamentul se face pana la disparitia totala a ciupercii.
TUDOR AURA - str. Doamna Ghica nr. 8, bl. 2, sc. F, ap. 226, sector 2, Bucuresti


Leacuri taranesti din Maramures

* In gripa si raceala se fac frectii cu o manusa de lana imbibata bine in otet de mere. Bolnavul sa stea apoi culcat, bine acoperit, iar la picioare sa i se puna saculeti cu sare incalzita.
* Febra scade daca bolnavului i se pun pe talpile picioarelor comprese cu ceapa taiata sau cartofi cruzi. Peste comprese se pun ciorapi de lana.
* Tusea se calmeaza daca se bea un paharel de vin alb in care s-a fiert o ceapa si o lingurita de seminte de marar.
* Durerile reumatice dispar daca se maseaza locul dureros cu ulei caldut in care au fiert flori uscate de castan.
* Carceii cedeaza daca se aplica o compresa facuta din betisoare fierte, luate dintr-un musuroi de furnici.
* Insomnia si agitatia provocate de boala. I se pune bolnavului pe frunte o cataplasma din seminte de mac si seminte de ceapa macinate marunt si apoi amestecate cu apa.
* Cand e frig tare, imbracati-va in haine de culoare rosie. Veti avea impresia ca va e mai cald.
OTILIA SITARU


ASA M-AM VINDECAT

"Combinarea citostaticelor cu Coenzima Q10 asigura o lupta eficace contra cancerului"

Buna ziua,
Va scriam acum cateva luni despre un tratament naturist cu efect spectaculos in cancer si boli de inima - Coenzima Q10 in doze foarte mari. Revin cu istoricul unei persoane din familie, pentru a va exemplifica pe un caz concret efectul tratamentului cu Q10. Bolnava de cancer de san a fost operata in octombrie 2007. Dupa operatie cancerul a metastazat, au aparut dureri de spate tot mai mari. Bolnava nu se mai putea ridica singura si necesita calmante foarte puternice: Tramadol, DHC etc. Cam dupa 20 mai, a inceput tratamentul cu 300 mg Q10/zi (5 capsule Walmark de 60 mg). Starea a inceput sa se amelioreze vizibil. Si-a recastigat treptat mobilitatea. In paralel, din luna mai face lunar: Bonefos si zilnic Aromasin (anti-estrogen). Dar eu cred ca efectul spectaculos este datorat coenzimei Q10. Mai ales suferinta cardiaca, destul de severa, practic a disparut. Din august, a reluat si tratamentul cu citostatice, perfuzie, o data pe luna (Taxotere 80 mg). Probabil ca aceasta combinare a citostaticelor cu Q10 este cheia succesului tratamentului anti-canceros. Aceasta ar trebui sa fie concluzia unui articol pe care va rog mult sa-l publicati, pentru a salva multe vieti. Citostaticele sunt agresive si toxice, ele scad imunitatea si agraveaza suferintele cardiace. Coenzima Q10, in doze de 300 mg zilnic, anihileaza efectele nocive ale citostaticelor, intareste muschiul cardiac, combate radicalii liberi (stres oxidativ), dar, cel mai important, creste imunitatea, organismul putand astfel sa lupte cu cancerul.
Aceasta este veriga lipsa in tratarea cancerului cu citostatice, si anume, cresterea imunitatii slabite de boala si de citostatice. Deci, combinarea citostaticelor cu coenzima Q10 asigura o lupta eficace contra cancerului.
Cu respect,
dr. ing. CRISTIAN POPESCU - e-mail: cristi_popescu_2006@yahoo.com