"Dorinta mea cea mai arzatoare este de a merge din nou"

Cititor Formula AS
(Raspuns la scrisoarea: "Imi doresc cu disperare sa ma vindec", F. AS nr. 794)

Stimate d-le Ivanof,
Nu sunteti singurul care se confrunta cu o problema asa de grava. Ceea ce nu inteleg este de ce ati asteptat opt ani ca sa va reluati scoala? De ce ati lasat sa treaca anii pe langa dvs., fara sa intreprindeti nimic? Cel ce va scrie, adica eu, este un baiat de 18 ani, impliniti luna aceasta. Am avut si eu un accident cumplit, cu fractura cervicala (C5-C6) anul trecut, in martie. Diagnosticul medicilor: paraplegie totala. Cred ca stiti ce inseamna asta: paralizie totala de la gat in jos, pe toata viata. Asta s-o creada domnii doctori! De cand am fost externat, am avut norocul ca parintii mei sa-mi angajeze un maseur permanent, care cu mare afectiune, pricepere si devotament, m-a ingrijit, m-a imbarbatat si m-a ajutat atat de mult, incat nu am pierdut anii de liceu, frecventez si actualmente, zilnic, o scoala normala. Nu spun ca nu am intampinat multe greutati, dar am trecut peste ele.
Tin sa va precizez ca, dupa ce am venit acasa din spital, nu am mai folosit deloc tratamente alopate! In clinici recuperatorii, nici pe atat nu am fost. Tot tratamentul pe care l-am urmat, il urmez si il voi urma, este reflexoterapia, masajul corporal, gimnastica de sala si tratament cu suplimente alimentare scumpe, dar foarte eficiente.
Am fost foarte grav bolnav, aveam insuficienta renala grava, metabolism foarte lent, depresiv, cu temperatura de 40gr., dar starea de spirit a reflexoterapeutului meu si vointa mea au depasit aceste neajunsuri, fara interventii chirurgicale si medicamente din farmacii!
Dorinta mea cea mai arzatoare este de a merge din nou! Nici noi nu avem posibilitati de implanturi cu celule stem, dar asa cum am razbit pana acum, eu sper ca si in continuare, maseurul meu va gasi o modalitate de a ma vindeca.
Acum am inceput un nou mod de tratament, tot cu suplimente, care au menirea de a curata celula mama (celula stem), de a o oxigena si de a o stimula sa isi reia functia de care a fost privata! Efectele o sa se vada peste trei-sase luni (depinde de gravitatea afectarii celulei). Dupa un an si jumatate, mi-a revenit simtul in picioare la presiune mai dura, mainile si corpul mi le folosesc, pot sta in sezut fara reazem, mananc singur, chiar si lichide. Mie mi se pare ca e o realizare foarte mare, fata de ce vad pe la televizor, cazuri de bolnavi care nici dupa 8-10 ani nu sunt in stare sa se ajute macar un pic. In anturajul meu sunt singurul cu acest handicap, dar nu imi pare rau ca m-am lasat pe mana reflexoterapeutului meu, care cu ajutorul naturii va incerca sa faca imposibilul si, credeti-ma, functioneaza. Noi facem ceea ce altora li se pare imposibil, si merge!
Nu avem nici o reteta minune, ci numai vointa noastra si taria de-a merge mai departe. Cand o sa am rezultate concrete asupra activitatii mele (a celulei mama), o sa va mai scriu si o sa va tin la curent.
Daca reusiti sa va faceti implantul de celule stem in Beijing, eu va tin pumnii sa reusiti si sa imi mai dati si dvs. stiri despre starea sanatatii.
Cu mult respect,
S.I., elev, clasa a XII-a - Toplita, jud. Harghita, cod 535700, OP 1, CP 18

P.S. - Daca aveti intrebari sau nelamuriri, contactati-l pe maseurul meu. Este femeie si sunt sigur ca vine in ajutorul tuturor celor ce apeleaza la ea (tel. 0742/34.68.44)