Luni: Mic dejun - cafea neagra sau ceai, fara zahar. Pranz: 2 oua fierte tari, 1 rosie cruda, spanac fiert. Cina: friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie.
Marti: Mic dejun - cafea neagra sau ceai, cu un biscuit. Pranz: friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie. Cina: supa de zarzavat fara carne, branza de vaci slaba.
Miercuri: Mic dejun - cafea neagra sau ceai, cu un biscuit. Pranz: telina rasa (cruda sau fiarta in aburi), o portocala. Cina: 2 oua fierte tari, 2 felii de sunca slaba cu salata verde.
Joi: Mic dejun - cafea neagra sau ceai, cu un biscuit. Pranz: 1 ou fiert, morcovi rasi, 50 g cascaval. Cina: un bol de salata de fructe fara zahar sau un iaurt.
Vineri: Mic dejun - un bol de morcovi rasi cu lamaie. Pranz: peste slab cu o rosie. Cina: friptura de vita cu salata verde.
Sambata: Mic dejun - ceai fara zahar. Pranz: 1/2 pui fript la cuptor cu salata verde. Cina: 2 oua fierte tari, un bol de morcovi rasi.
Duminica: Mic dejun - cafea sau ceai, fara zahar, cu un biscuit. Pranz: o friptura la gratar fara grasime, un fruct. Cina: tot ce doriti, fara dulciuri, fara paine sau alcool.
Rezultatele sunt minunate, cu conditia sa fie respectata reteta.
A. VLAICU - Cluj