Antologia dietelor de slabit

Cititor Formula AS
Lapte si ceai rusesc


Reteta pe care v-o prezint este simpla si trebuie tinuta o luna. Se pune seara la fiert o jumatate de litru de lapte. Cand fierbe, se da la o parte si se adauga in el 3 linguri de ceai rusesc. Se acopera si se bea a doua zi dimineata, pe stomacul gol. Se slabesc 10 kg pe luna, daca nu se mananca paine la mese, si doar 6 kg pe luna, daca se mananca paine.

Balog Natalia - Satu Mare

Bors, lamaie si miere

Motivul pentru care va trimit aceste randuri este dorinta mea de a veni in sprijinul cititoarelor revistei "Formula AS", cu o cura de slabire (si dezintoxicare).
Vreau sa va spun ca m-am luptat mereu cu kilogramele in plus si aceasta cura de slabire pe care v-o propun m-a ajutat sa slabesc aproximativ 10 kilograme.
Din doi litri apa, 1/2 kg bors, 7 lingurite miere si zeama de la o lamaie, se face un amestec ce se bea pe parcursul unei zile. Este obligatoriu sa se consume si un pumn de seminte de dovleac.
* Cura se tine minimum trei zile si se mai poate repeta dupa doua luni. In cinci zile, se poate slabi pana la 4,5 kg.
Va apreciez pentru munca pe care o depuneti pentru a veni in sprijinul femeilor (in special) si va asigur ca nu este in zadar (ca un exemplu concludent, daca luni nu-mi cumpar revista, marti nu mai am de unde).

GARTAN Georgiana - Ploiesti